הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אינסולין

• פותח/ת השרשור NB2012
  • פורסם בתאריך

NB2012

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אני רואה שבארץ מפתחי גוף לא משתמשים בהורמון זה למרות כל יתרונתו ובחול הוא מאוד נפוץ בקרב מפתחי גוף..
מעונין לקבל חוות דעת של אנשים שינסו תקופה מסמוית אם הורמון זה ...!

איך אופן השימוש הזה ?

אז איך אני יכול להשתמש באינסולין? ובכן, מלבד להשתמש בו רק בימים שאני מתאמן, אני מעוניין להשתמש בו עם איזה סוכן תרמוגנית לשמור את השומן. אני כבר ממש ראיתי על אינסולין שימוש תריסר אנשים (משרירן פרו שואף קמיקזה ג'ו שריר למד-) ודברתי אולי 50 או אחר כך שטענו שהשתמש בו. את התוצאות הטובות ביותר שראיתי התרחשו כאשר המשתמשים הזריקו 6-10 יחידות של אינסולין רגיל כ 20 עד 40 דקות לאחר אימון. ראיתי בחור אחד לבש 20 ק"ג של מסת שריר בעיקר בשישה שבועות משימוש באינסולין. מצד השני, ראיתי עוד בחור לשים על 20 ק"ג של שומן בעיקר בשישה שבועות משימוש באינסולין":nono:

אני אומר לך ממה שקראתי בפורומים של בודיבילדינג בחול
אינסולין נכון להיום הוא ההורמון האנאבולי הכי חזק שקיים , גם יותר מטסט' .אבל השימוש בו הוא מאוד מסוכן מכיוון שאם טעית במינון אפילו במיליגרם אחד אתה פשוט תיכנס לשוק ותמות
לפי מה שאני יודע ההשפעה שלו מאוד חזקה על אחת כמה וכמה בשילוב עם הורמון גדילה וטסט' , חומרים שלרוב האנשים בארץ אין את האמצעים לרכוש

אני מאמין שהשימוש בו לא נפוץ בארץ פשוט מאוד כי אין מספיק ידע בנושא ולאנשים אין את האמצעים ואת האפשרות להיות במעקב של רופא פרטי ומקצועי

דווקא אני מכיר כמה גיבורים בארץ שמשתמשים
הבעיה איתו שאם לא משתמשים בו כמו שצריך אתה נהיה שמן
וכמו שנאמר קודם הוא הכי ייעיל בשילוב עם GH ואנבוליים
חפש קצת בפורומים בחול יש מלא מידע

השתמשתי באינסולין , לא ראיתי תוצאות מדהימות.
לקחתי לפי הפרוטוקול , אפילו די השמנתי.
בארץ האינסולין עדיין לא מפותח ולא ממש יודעים להשתמש בו.

את האינסולין R (המהיר) , אחרי אימון.
על כל 1IU יש לקחת 10 גרם פחמימה.

אבל אני לא רוצה להרחיב בנושא כי בכל זאת אני לא מנוסה באינסולין.
ויש גם דרכים רבות לקחת אותו כגון. יש כאלה שגם לוקחים לפני אימון וכם אחרי אימון.
יש כאלה אומרים שלא צריך לקחת יותר מ 5-6 גרם פחמימה על כל 1 IU .
ואין לאכול שומן ב 3-4 שעות אחרי לקיחת באינסולין.

בקיצור תעשה גוגל. תלמד טוב ואז תחליט.

שימוש לא נכון באינסולין:

61977_435134322225_5099827_n.jpg

8kZdj.jpg

FAURKKKKKKK

אני אומר לך ממה שקראתי בפורומים של בודיבילדינג בחול
אינסולין נכון להיום הוא ההורמון האנאבולי הכי חזק שקיים , גם יותר מטסט' .אבל השימוש בו הוא מאוד מסוכן מכיוון שאם טעית במינון אפילו במיליגרם אחד אתה פשוט תיכנס לשוק ותמות
לפי מה שאני יודע ההשפעה שלו מאוד חזקה על אחת כמה וכמה בשילוב עם הורמון גדילה וטסט' , חומרים שלרוב האנשים בארץ אין את האמצעים לרכוש

אני מאמין שהשימוש בו לא נפוץ בארץ פשוט מאוד כי אין מספיק ידע בנושא ולאנשים אין את האמצעים ואת האפשרות להיות במעקב של רופא פרטי ומקצועי

אני מציע שתפסיק לקרוא פורומים בחול. עושה רושם שאתה לא מבין מה אתה קורא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית