הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריכוזית

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אמא שלי עובדת בתל השומר שם עשו בדקו את התוסף, אני סובל מבעיות קשב ורכיוז דיי מינורת ללא היפראקטיביות ככה שאין לי כל כך סיבה לקחת רטלין.
עכשיו המליצו לאמא שלי שאני יקח את הריכוזית אבל מצד שני אני לא רוצה להסתמך על הדעה של תל השומר בכל זאת הם לא ישמיצו את המוצר.
למישהו יש נסיון עם התוסף או יודע עליו משהו?

אני השתמשתי בריכויזת תקופה די ארוכה (כמעט 8 חודשים) בצורה יומיומית כפי שמומלץ עלידי הייצרן כמובן.
לי זה פשוט לא עזר בכלום חוץ מלהיפטר מכסף.

בכל מקרה עדיך שרופא ייתן המלצה - וכמו שאמרתי רק אחרי תקופה תוכל לדעת אם זה עוזר או לא... אלא אם כן תקח תרופת מרשם חזקה!!!

אני לקחתי ריכוזית יומיום לתקופה של כ8 חודשים. לי זה פשוט עזר להיפטר מהכסף ולא יותר.
אם יש בעיה קח תרופת מרשם אם לא חבל על הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
אני השתמשתי בריכויזת תקופה די ארוכה (כמעט 8 חודשים) בצורה יומיומית כפי שמומלץ עלידי הייצרן כמובן.
לי זה פשוט לא עזר בכלום חוץ מלהיפטר מכסף.

בכל מקרה עדיך שרופא ייתן המלצה - וכמו שאמרתי רק אחרי תקופה תוכל לדעת אם זה עוזר או לא... אלא אם כן תקח תרופת מרשם חזקה!!!

אני לקחתי ריכוזית יומיום לתקופה של כ8 חודשים. לי זה פשוט עזר להיפטר מהכסף ולא יותר.
אם יש בעיה קח תרופת מרשם אם לא חבל על הכסף שלך.
כבר לא רלוונטי אמא שלי קנתה לי בקבוקון , השיפור לא היה גדול אבל גרם לי לכאבי בטן וראש ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית