הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית טאבלט לאמא

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
שנה טובה חברים.

אני צריך לקנות לאמא שלי מכשיר טאבלט, ומתלבט מאוד בין המבחר הגדול יחסית שיש היום.
הדרישות העיקריות שלה זה קריאת אימיילים \ קבצי וורד \ PDFים - מחפשת כלי קריאה נח עם איזושהי עריכה בסיסית כשצריך (מודע לזה שזה לא לפטופ ולא מצפה ליכולות גדולות) ובעיקר נוחות לסמן נקודות חשובות במאמרים וכו' (מרצה באוניברסיטה).
יכולות מולטימדיה ממש לא קריטיות פה.
הבעיה העיקרית איתה זו החולשה לטכנולוגיה - מדובר על בנאדם שלא יודע להוציא SMS-ים אפילו, כך שהמכשיר צריך להיות ממש ממש אינטואיטיבי ופשוט לשימוש.

יש המלצות? (אין בעיית מגוון כי המכשיר ייקנה בארה"ב או באנגליה לפי הנוחות).

מכל הטאבלטים שניסיתי, אם אתה מדבר על אינטואיטיביות ופשטות עם עבודה שוטפת ומסך באמת מדהים, לך על האייפד. גם העברית מובנית (מה שאין באנדרויד), גם המקלדת גדולה וברורה, הגלישה מצוינת והוא מהיר. אבא שלי גם הסתדר מצוין עם האייפד, בעוד שהסמסונג גמר לו את החיים.
הבעיה היחידה היא עבודה על קבצי טקסט בעברית - אפשר לעשות את זה דרך google docs ואז יש תמיכה מלאה בעברית (כולל יישון לימין), כל שאר האפשרויות פחות טובות. אבל במיילים/דפדפן/PDF אין שום בעיה, תמיכה מלאה בעברית עם BIDI.

• פותח/ת השרשור
מכל הטאבלטים שניסיתי, אם אתה מדבר על אינטואיטיביות ופשטות עם עבודה שוטפת ומסך באמת מדהים, לך על האייפד. גם העברית מובנית (מה שאין באנדרויד), גם המקלדת גדולה וברורה, הגלישה מצוינת והוא מהיר. אבא שלי גם הסתדר מצוין עם האייפד, בעוד שהסמסונג גמר לו את החיים.
הבעיה היחידה היא עבודה על קבצי טקסט בעברית - אפשר לעשות את זה דרך google docs ואז יש תמיכה מלאה בעברית (כולל יישון לימין), כל שאר האפשרויות פחות טובות. אבל במיילים/דפדפן/PDF אין שום בעיה, תמיכה מלאה בעברית עם BIDI.

תודה על התגובה המפורטת!
לגבי העברת קבצים באייפד - האם קבצים (כולל טקסט\וורד) מעבירים דרך אייטיונס או משהו כזה? כי אני מפחד שזה יהיה לה מסובך מדי..

בעקרון אפשר דרך האייטיונז אבל היום כבר לא מעבירים שום דבר ככה. אפשר דרך מייל (זה נותן לך לבחור את התוכנה לפתיחה), דרך דרופבוקס, דרך ה-cloud של אפל (אם יש לה מכשירים אחרים של אפל) ויש לכמה תוכנות עריכה ממשק HTTP שאתה מכוון את הדפדפן אליו ופשוט מעלה את הקובץ דרך הרשת האלחוטית. אבל הכי פשוט מייל ודרופבוקס.

• פותח/ת השרשור
בעקרון אפשר דרך האייטיונז אבל היום כבר לא מעבירים שום דבר ככה. אפשר דרך מייל (זה נותן לך לבחור את התוכנה לפתיחה), דרך דרופבוקס, דרך ה-cloud של אפל (אם יש לה מכשירים אחרים של אפל) ויש לכמה תוכנות עריכה ממשק HTTP שאתה מכוון את הדפדפן אליו ופשוט מעלה את הקובץ דרך הרשת האלחוטית. אבל הכי פשוט מייל ודרופבוקס.

תודה רבה חיים עזרת לי מאוד

מצטרף לכל מילה של חיים ! אייפד 3 פשוט אין דברים כאלה קנו לאחי הקטן ואת כל העבודות שלי לבגרות אני עושה עליו בינתיים

מה לגבי עבודה על וינדוס 8 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית