הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מודיעין הגבילה כניסה לפארק ''בשל השתלטות חרדים''

הוא לא מקבל קצבה ושוב פעם אתה ממציא לך חוקה משלך...כבר הסברתי בהודעות הקודמות שלי שהוא מקבל משכורת מהישיבה,אתה גם מוזמן לבדוק את הנושא.

אה, סליחה - במקום קצבה זה משכורת מהישיבה. facepalm
כשסטודנט יקבל משכורת מהאוניברסיטה, תעשה השוואות. עד אז, ההשוואה שלך לא תקפה.

אה, סליחה - במקום קצבה זה משכורת מהישיבה. facepalm
כשסטודנט יקבל משכורת מהאוניברסיטה, תעשה השוואות. עד אז, ההשוואה שלך לא תקפה.

חחח בואנה אתה חייב להפסיק להשתמש בסמיילי הזה הוא מעורר רחמים,זה גם לא הופך אותך לאלוף הדיבייט של הפורום,סתם מונע ממך להתנסח כמו שצריך.
תגיד לי אתה גם רוצה להחליט לאנשים זקנים לא לחצות במעבר חצייה?,הישיבות נותנות מבחירתן האישי משכורת לתלמידים שלהן,פתאום גם זה בעיה שאנשים מקבלים כסף?...הבנתי חברים בואו נסגור את המדינה וניתן לבחור הנחמד את כל הכסף שהוא ינהל את כל העולם ככה נגיע רחוק.
לא עושה השוואות זה לא אני שעורר סלידה עם השנים בלי הצדקה.
ועוד דבר בטח בעוד כמה הודעות תעלה את הנושא של האבטלה עוד פעם (כי יגמר לך במה להיתפס) תזכור שאיכשהו הסכמת איתי פה שהוא מקבל "קצבה" מהישיבה.

הייתי רוצה להיות נאור וליברלי, ולהגיד שזה נורא...
אבל אני די שמח שהם עושים את זה! (אני גר במודיעין, דרך אגב)

חחח בואנה אתה חייב להפסיק להשתמש בסמיילי הזה הוא מעורר רחמים,זה גם לא הופך אותך לאלוף הדיבייט של הפורום,סתם מונע ממך להתנסח כמו שצריך.
תגיד לי אתה גם רוצה להחליט לאנשים זקנים לא לחצות במעבר חצייה?,הישיבות נותנות מבחירתן האישי משכורת לתלמידים שלהן,פתאום גם זה בעיה שאנשים מקבלים כסף?...הבנתי חברים בואו נסגור את המדינה וניתן לבחור הנחמד את כל הכסף שהוא ינהל את כל העולם ככה נגיע רחוק.
ועוד דבר בטח בעוד כמה הודעות תעלה את הנושא של האבטלה עוד פעם (כי יגמר לך במה להיתפס) תזכור שאיכשהו הסכמת איתי פה שהוא מקבל "קצבה" מהישיבה.

אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר, אה?
"הישיבות נותנות כסף מבחירתן" - הבעיה היא שזה הכסף שלי ושלך. אתה לא רואה בעיה שהישיבה לא מייצרת כסף למדינה, בניגוד לאונ', אלא רק לוקחת מהמדינה כסף ומשלמת אותו לתלמידים שלה?
מה הבעיה שאנשים מקבלים כסף? שהם לא עבדו בשביל הכסף הזה. אתה ואני עבדנו בשבילו (וגם כל מיני נדבנים, זה נכון, אבל לא רק) ולא, לימוד תורה זה לא עבודה. אני בתור סטודנט לא קיבלתי "משכורת" מהאונ'. למה?

תגיד אתה אמיתי?
הישיבות מזרימות כסף אל התלמידים מקצבאות שהמדינה לוקחת ממך ונותנת להם. מאיפה אתה חושב שהישיבות מממנות את התלמידים?

תגיד אתה אמיתי?
הישיבות מזרימות כסף אל התלמידים מקצבאות שהמדינה לוקחת ממך ונותנת להם. מאיפה אתה חושב שהישיבות מממנות את התלמידים?
הוא לא חושב, עובדות רק יפריעו לו להמשיך להריץ את התיאוריות שלו.

כמה כסף המדינה נותנת לאוניברסטאות ? ללימודים ? או בכלל לרשות ? עוד פעם נכנסים לאיפה הולך הכסף של המדינה , מה עם כל אלה שמעלימים מיסים ? כן כן גם אם אתם אי פעם קיבלתם כסף שחור בעבודה גנבתם כסף מהמדינה שזה כביכול מימני ומכל אחד אחר .

אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר, אה?
"הישיבות נותנות כסף מבחירתן" - הבעיה היא שזה הכסף שלי ושלך. אתה לא רואה בעיה שהישיבה לא מייצרת כסף למדינה, בניגוד לאונ', אלא רק לוקחת מהמדינה כסף ומשלמת אותו לתלמידים שלה?
מה הבעיה שאנשים מקבלים כסף? שהם לא עבדו בשביל הכסף הזה. אתה ואני עבדנו בשבילו (וגם כל מיני נדבנים, זה נכון, אבל לא רק) ולא, לימוד תורה זה לא עבודה. אני בתור סטודנט לא קיבלתי "משכורת" מהאונ'. למה?

כבר הסברתי לך שרוב כספיי הישיבות מגיעים מתרומות ולא מהמדינה,העיקר שאני העיפרון לא הכי מחודד בקלמר.
ואגב אם אתה רוצה לדעת אונברסיטאות ומוסדות לימוד כן מקבלות קצבאות מהמדינה,מה זה משנה לך מה הכסף הזה משמש?

כבר הסברתי לך שרוב כספיי הישיבות מגיעים מתרומות ולא מהמדינה,העיקר שאני העיפרון לא הכי מחודד בקלמר.
ואגב אם אתה רוצה לדעת אונברסיטאות ומוסדות לימוד כן מקבלות קצבאות מהמדינה,מה זה משנה לך מה הכסף הזה משמש?

התייחסתי לזה אם לא שמת לב - ומה עם החלק שלא מגיע מתרומות? ממי הוא מגיע?
יודע מה - למה ללכת סחור סחור...יאללה, אני מאמין בנחש מדבר. תן לי % מהמשכורת שלך. מה אכפת לך אם אתה נותן אותו לי או למדינה והמדינה נותנת אותו לי בכל מקרה.

אז מה אכפת לך אם אני נותן לך או המדינה נותנת לך ? המדינה הרי נותנת לא ? תחכה שהמדינה תיתן ...

יאללה חבריקו תרשם למכללה ותלמד מהבוקר עד הלילה ותחכה למשכורת מהמדינה מה אכפת לך אתה הרי תחיה על חשבוני ותעקוץ את המדינה כמו שאתה תמיד אומר .

הדבר היחיד שהמדינה נותנת זה זין גדול ושמן מאחורה בלי וזלין. אלא אם כן אתה מאמין בנחש מדבר.

תמיד אמרתי... מוות לטיפשים 🤡
ורוב הבעיות העיקריות יפתרו מעצמן, ללא צורך באנשים חכמים 🥰

התייחסתי לזה אם לא שמת לב - ומה עם החלק שלא מגיע מתרומות? ממי הוא מגיע?
יודע מה - למה ללכת סחור סחור...יאללה, אני מאמין בנחש מדבר. תן לי % מהמשכורת שלך. מה אכפת לך אם אתה נותן אותו לי או למדינה והמדינה נותנת אותו לי בכל מקרה.

אני לא נותן להם אחוז מהמשכורת אני מפריש מהמשכורת שלי לטובת מיסים ודברים אחרים שאני מחויב על פי חוק,מה קורה עם הכסף הזה זה כבר עניין פוליטי.
ולכל חכמי הפורום...
http://uripaz.wordpress.com/2007/10/24/האם-החרדים-מקבלים-מתקציב-המדינה-יותר-מ/

אני לא נותן להם אחוז מהמשכורת אני מפריש מהמשכורת שלי לטובת מיסים ודברים אחרים שאני מחויב על פי חוק,מה קורה עם הכסף הזה זה כבר עניין פוליטי.
ולכל חכמי הפורום...
http://uripaz.wordpress.com/2007/10/24/האם-החרדים-מקבלים-מתקציב-המדינה-יותר-מ/
אתה לא משתייך לחכמי הפורום אני רואה. זה בלוג מ-2007. עברו כמה שנים טובות מאז.
אני מכיר את הישיבות "קצת" יותר טוב מבלוג. הרוב המוחלט של הכסף לא מגיע מתרומות, ובצד ה"קצבה" שהם מקבלים (שזו מלגה לכל דבר, משהו שאתה בחיים לא תקבל) הם מקבלים גם השלמת הכנסה, קצבת ילדים, הנחה בארנונה, ביטוח בריאות מסובסד (כי הם לא ישלמו על זה בעצמם) ועוד כמה צ'ופרים. וכן, 80% מהם עובדים בשחור.

אתה לא משתייך לחכמי הפורום אני רואה. זה בלוג מ-2007. עברו כמה שנים טובות מאז.
אני מכיר את הישיבות "קצת" יותר טוב מבלוג. הרוב המוחלט של הכסף לא מגיע מתרומות, ובצד ה"קצבה" שהם מקבלים (שזו מלגה לכל דבר, משהו שאתה בחיים לא תקבל) הם מקבלים גם השלמת הכנסה, קצבת ילדים, הנחה בארנונה, ביטוח בריאות מסובסד (כי הם לא ישלמו על זה בעצמם) ועוד כמה צ'ופרים. וכן, 80% מהם עובדים בשחור.

לפי כמה נאורים פה אני לא משתייך לחכמי הפורום,בסדר לא נורא.
נניח שאתה צודק (נניח).
"נונונו לחרדים האלה הם כזה לא כמונו אנחנו הכי פראיירים במדינה הזו,בטח שזה מוצדק לפגוע להם בזכויות האדם".

לפי כמה נאורים פה אני לא משתייך לחכמי הפורום,בסדר לא נורא.
נניח שאתה צודק (נניח).
"נונונו לחרדים האלה הם כזה לא כמונו אנחנו הכי פראיירים במדינה הזו,בטח שזה מוצדק לפגוע להם בזכויות האדם".

וזו הייתה הנקודה שלך מלכתחילה? או שמפיצים עליהם שקרים? תנסה להיות עקבי.
ואתה בטוח שזה פוגע בזכויות אדם? זה פוגע בזכויות האדם שלך לא להיכנס עם רכב לבני ברק בשישי שבת?

מעניין מה תהיה התגובה של היפי נפש למיניהם אם עיריית ירושלים תמנע ממי שלא תושב העיר וחרדי להכנס לאיזור הכותל המערבי. הטיעון יהיה "השתלטות חילונים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית