ייעוץ אפדרין וכאבי ראש

• פותח/ת השרשור OmriF
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

OmriF

משתמש פעיל
570
0
נק' מוניטין:
46
570
0
אני כבר שבועיים משתמש באפדרין.
בשבוע הראשון השתמשתי חצי שעה לפני האימון עם כדור קפאין ולא הרגשתי שום תופעות לוואי.
בשבוע השני (השבוע הזה שעבר) העלתי את המינון למנה בבוקר ואחת חצי שעה לפני האימון לפי ההמלצות.

אז פתאום, באימוני משקולות התחילו לי כאבי ראש חזקים במיוחד שלוחצים לי ברמה מאוד חזקה על הראש. הרגשתי את הדופק בראש, כאילו הוא עומד להתפוצץ. לכן בימים האחרונים הורדתי את המינון למנה אחת או בכלל לא.

ניגשתי להבדק אצל הרופא כמה שעות לאחר לקיחת המנה בבוקר והוא אמר שהדופק והלחץ דם שלי תקין לגמרי. יכול להיות שבמאמץ אני מגיע ללחץ דם גבוה בהרבה? האם זה באמת האפדרין גורם לכאבי ראש?

נסיתי(הטעם ממש מר) בלי קפאין. נתן אנרגיה בקטנה והרגשה לא רגילה בכללי.משום מה אחרי אימון אני מרגיש שהנשימות שלי ממש קלות כאילו כל דרכי הנשימה נפתחו.. יש קשר?

כן, אפדרין כתרופה הוא לטיפול באסתמה.

לא מבין למה אתה חופר אחי ,אני במקומך לא הייתי נוגע בזה אם אתה מתאר פה איך אתה מרגיש מזה ,
ד"א עם קצת חיפוש נכון אתה יכול להגיע לאחלה אפדרין ואם אתה שואל את דעתי יש עדיין בשוק תרכובות שך ECA EPHEDRINE,CAFEINE,ASPERINE
אספירין ממש מיותר ולא יעיל

• פותח/ת השרשור
גם שלי מר והאנרגיה לא מטורפת. אך אני מרגיש הוא "סותם את הרעב".

הורדתי מינון ובנתיים הכל בסדר 😃

הודעות הבאות שיהיו קשורות פה בסחר בחומרים כמו שקרה עכשיו המשתמשים יושעו.

הודעות הבאות שיהיו קשורות פה בסחר בחומרים כמו שקרה עכשיו המשתמשים יושעו.
מה הקשר ?
אני רוצה לדעת אם הוא קנה מאותו מקום שאני חושב ואם כן יש סיכוי גדול שזה מזויף.

"סחר"

לא משנה, לא מדברים כאן על מקורות, או מי שמכר לך.
אם אתה מעוניין, אתה יכול להעלות תמונה ונוכל לתת לך חוות דעת.

עד כמה שאני יודע אפדרין טוב זה כדור שמוטבע עליו האות-E טבליות בגודל כמו של אנדרול בצבע לבן..

omrif חיטוב שעבר גם השתמשת באפדרין או שזה החיטוב הראשון שלך עם החומר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית