הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לחיצת חזה 125 ק"ג שתי חזרות כפול 2 סטים

AviadTheCoach

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
240
83
0
לחיצת חזה 125 ק"ג X שתי חזרות - סט ראשון

לחיצת חזה 125 ק"ג X שתי חזרות - סט שני

מוזמנים לראות ולהגיב.

משקל גוף היום 73.

אביעד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני תמיד חשבתי שזה בשביל לבודד את החזה או איזה שטות אחרת...

וזאת בדיוק הבעיה לצערי הרב
אני שומע את זה המון אני גם נמצא המון בחדר כושר ואם יש לי הזדמנות כבר ואני מדריך אז אני מנסה כמה שיותר להפריך את המיתוס הזה

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שאתה מסכן בפציעה של הכתפיים , בנוסף שאתה מבזבז אנרגיה .
בכל מקרה כל הכבוד משקלים מאוד מרשמים , ואחלה התקדמות .

לגבי בזבוז אנרגיה יש בזה משהו, אם כי לאחרונה ראיתי ועדיין צריך ללמוד ליישם את זה, בהוצאת המוט לא ללחוץ אותו אלא להחליק אותו החוצה (זה מופיע בסמינר של Elitefts -bench press)
כשנעזרים במישהו להוציא את המשקל צריך להיות מתואמים די טוב אחרת גם מסתכנים בפציעה.
השתדלתי להתמקם קרוב על מנת שאוכל להוציא את המוט.
תודה על המחמאות.

trx--->sus ---> יש לא מעט סיבות למה בנ'ץ בפאוורליפטינג נראה דומה.
הסיבות העיקריות על מנת לקצר את הדרך ועל מנת להכניס כמה שיותר שרירים שיוכלו לפעול בתרגיל בתיאום וכמובן יציבות.
וכן, יש עומס על הגב. ההקשתה צריכה להיות בהתאם לגמישות (וצריך לשפר את הגמישות).
ובנוסף הגב צריך להיות חזק.לדוג' פאוורליפטרים שיכולים לעשות דדליפט של 400 קילו אז הגב שלהם יעמוד גם בלחיצה של 300 ק"ג.
אה, ובסה"כ זה לא כואב לעבוד עם ההקשתה הזאת.
תודה על המחמאה.

The Sun---> איך הלך הrm1 ? כמה ניסיונות ואיזה חימום עשית לפני?
ממליץ לך להשתמש בwrist wraps זה עולה 17 דולר פלוס משלוח.
את שלי הזמנתי מ crain muscle world
עידן---> שווה לנסות ללחוץ עם wrist wraps במשקלים שהם קרובים למשקל מקסימלי

גם לי זה ממש מציק לראות שמדריכים אומרים להרים את הרגליים בלחיצה.אחד הדברים הכי בסיסיים בלהרים משקל כבד זה יציבות.ואפילו בתחרויות לחיצה של disabled בארה"ב,הספסל יותר רחב והרגליים (למי שיש) קשורות לספה עם חגורה מיוחדת.
זה מצחיק כי לא נראה לי שהאנשים שלוחצים עם רגליים באוויר שוכבים ככה על המיטה שלהם בבית בשביל להקטין את הקשת הטבעית של עמוד השדרה.
למי שבכל זאת מרגיש חוסר נוחות כאשר הרגליים על הרצפה אני ממליץ להניח אותם על מדרגה שמהווה בסיס רחב עם הגבהה.

The Sun---> איך הלך הrm1 ? כמה ניסיונות ואיזה חימום עשית לפני?
ממליץ לך להשתמש בwrist wraps זה עולה 17 דולר פלוס משלוח.
את שלי הזמנתי מ crain muscle world
עידן---> שווה לנסות ללחוץ עם wrist wraps במשקלים שהם קרובים למשקל מקסימלי
הלך סבבה, עשיתי ניסיון אחד והוא הלך חלק, ושיפר את הRM1 הקודם שלי משבוע שעבר (אני בחיטוב, זה לא היה מתוכנן אבל ממש הרגשתי טוב היום).
עשיתי חימום של מוט, 40, 60 ל3, 75 ל2, עשיתי חזרה אחת כבדה ואז הלכתי על הRM1.

17 דולר ומשלוח יוצא כמעט 100 שקל בשביל רצועות מזויינות :( אולי כשיהיה לי כרטיס ויזה בינ"ל.

TRX - ההקשתה זה דבר שלוקח קצת זמן ללמוד ומשתפר ככל שהגמישות משתפרת, זה ממש לא מסוכן וגם ממש לא כואב חוץ מאם אתה עושה את זה לאחר סקוואטים, ואז נתפסים לך שרירים ברגליים חחחחחחח

• פותח/ת השרשור
המחיר לזוג
אני משתמש באלה
XTREME POWER WRIST WRAPS with wrist loop
בגדול שים לב שרשום שהרצועות מיועדות לwrist ועדיף כאלה ארוכות יותר כמו אלה של ה60 ס"מ.
עוד פרמטר נחמד זה wrist loop לולאה שכל שורש כף היד עובר דרכה ואז נשאר רק לחזק את הרצועה ולשחרר בין הסטים וזה הרבה יותר מהיר ונוח לשים את הרצועות האלה.
לא מעט ציוד וספרים הזמנתי דרכו והוא 100% בסדר.
כדאי גם להזמין powerbelt דרכו למי שעדיין אין.
ותבררו בפורום פה אולי כמה ירצו לעשות הזמנה ביחד.ולהתחלק במשלוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית