הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון לחיצת חזה 125 ק"ג שתי חזרות כפול 2 סטים

AviadTheCoach

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
240
83
0
לחיצת חזה 125 ק"ג X שתי חזרות - סט ראשון

לחיצת חזה 125 ק"ג X שתי חזרות - סט שני

מוזמנים לראות ולהגיב.

משקל גוף היום 73.

אביעד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חזק.
בשביל מה התחבושות למפרקים?

קודם כל תודה.

ה wrist wraps מיועדים למנוע תנועה/תזוזה בשורש כף היד.
כאשר מונעים שם תנועות מיותרות בלחיצה אפשר למנוע פציעות במפרק ובנוסף כאשר אין תנועות מיותרות אז לא מבזבזים כוח על תנועות מיותרות as simple as that.
זה עדיין נחשב raw כי זה לא ציוד שנמתח וגורם לך להרים יותר.

בעבר לפני שהתחלתי להשתמש בwrist wraps היו 3 פציעות בשורש כף יד (2 ביד אחת ופציעה אחת ביד השנייה, כל פציעה כזאת השביתה אותי בין חודש לחודשיים ובאותה תקופה לא הייתי מסוגל אפילו להחזיק 2 ק"ג עם היד או לפתוח פקק של בקבוק שכבר נפתח)
ד"א הפציעות נגמרו אם זה מעניין מישהו ואתם רוצים להימנע מזה מטעויות מטופשות
פציעה מס' 1 לפני 10 שנים - ניסיתי לעלות מתח כאשר כפות הידיים ב"פרונציית יתר" מסובבות לכיוון ההפוך והלא טבעי.
פציעה מס' 2 לפני שנתיים - פשיטת מרפק עם יד אחת בסופינציה כנגד פולי עליון - הגלגלת זזה לי באמצע וכף היד הסתובבה ב"סופינציית יתר" יותר ממה שאמורה להסתובב.
פציעה מס' 3 לפני 9 חודשים - עשיתי טעות ונכנסתי לmuscle up בלי חימום, יום אחרי דדליפט בסט השלישי בחזרה העשירית - תנועה לא טובה והייתי שוב מושבת לחודש +

מאז אני עם wrist wraps כשהמשקל מתחיל להיות כבד והפסקתי לעשות שטויות עם תנועות שאני לא מכיר או דברים שעלולים לסכן.

ממליץ בחום

• פותח/ת השרשור
למה אתה מוציא את המוט לבד ?
וחוץ מזה אחלה משקלים , כמה זמן אתה מתאמן ?

התרגלתי להוציא לבד וגם לא אוהב שהמשקל יבוא לי בבום.
מתאמן עם משקולות שנה,שנה הפסקה ועוד 5 וחצי שנים ברצף.בתחום של הפאוורליפטינג אני די חדש
חזרתי לדדליפט בפברואר 2008,ללחיצה באוגוסט 2008,לסקוואט חזרתי באוקטובר 2008.
ההתקדמות נהדרת בספטמבר היה לי בלחיצה 115 ק"ג לחזרה אחת מקסימום,בנובמבר 127.5 לחזרה אחת ועכשיו עם 125 - 2 סטים של 2 חזרות.

התרגלתי להוציא לבד וגם לא אוהב שהמשקל יבוא לי בבום.
מתאמן עם משקולות שנה,שנה הפסקה ועוד 5 וחצי שנים ברצף.בתחום של הפאוורליפטינג אני די חדש
חזרתי לדדליפט בפברואר 2008,ללחיצה באוגוסט 2008,לסקוואט חזרתי באוקטובר 2008.
ההתקדמות נהדרת בספטמבר היה לי בלחיצה 115 ק"ג לחזרה אחת מקסימום,בנובמבר 127.5 לחזרה אחת ועכשיו עם 125 - 2 סטים של 2 חזרות.

אתה יודע שאתה מסכן בפציעה של הכתפיים , בנוסף שאתה מבזבז אנרגיה .
בכל מקרה כל הכבוד משקלים מאוד מרשמים , ואחלה התקדמות .

מה זה מפחיד אותי לאות בנצ' פווארליפטי (עם הגב ככה...) זה נראה כואב בטירוף לא יודע משו לא מסתדר.
משקל מכובד עבודה יפה כל הכבוד

מה זה מפחיד אותי לאות בנצ' פווארליפטי (עם הגב ככה...) זה נראה כואב בטירוף לא יודע משו לא מסתדר.
משקל מכובד עבודה יפה כל הכבוד

עדיף מהליצנים בכל המכונים בארץ שמקפלים את הרגליים כי זה בריא יותר לגב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה על ההסבר
היום הלכתי על RM1 בבנץ' ובדיוק הרגשתי על מה אתה מדבר בלחץ על המפרק, ממש הציק לי אחרי הסט.
(הצלחתי 😃 )
יאללה 3 פלטות בקרוב?

קטלני אביעד סחתיין על העבודה!! התחלתי להתמכר לתרגיל הזה למרות שההרם אחד שלי הוא בסביבות ה125 קילו וסוף סוף זה התחיל לזוז קצת ולהשתפר התחלתי להוריד את החזרות לסביבות ה3 במקום 5 כמו שתמיד הייתי עושה הלחץ במפרק כף היד היו לי בהתחלה שלא ידעתי ממש איך להחזיק את המשקל כרגע הכל בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית