הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בוצע שידרוג לפורטל קילוגרם

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
דברים שהשתנו:
1. כל המערכת עברה שידרוג לגירסה חדשה ומאובטחת יותר.
2. מערך התגובות במאמרים שונה לגמרי. כרגע ניתן לראות מי הגיב למי והממשק נוח יותר.
3. במקום עידכוני RSS וסקר שבועי בעמוד הראשי, נוספה אופציה של "המאמרים הנצפים ביותר", המאמרים הללו נקראו/צפו בהם יותר מכל המאמרים האחרים בפורטל.
4. מאמרים דומים הוספו מתחת לכל מאמר. כרגע זה מוציא לפי מילות מפתח בין 2 המאמרים (או יותר), ואם אינו מוצא מילות מפתח, המאמרים דומים אינם מוצגים. דבר זה ישתנה בקרוב לבחירת מאמרים אקראים במידה ואין התאמה.
5. בוצעה התאמה לכל הדפדפנים: אינטרנט אקספלורר 7+, כרום גירסה 19+, פיירפוקס גירסה 11+, אופרה 2 גירסאות אחרונות. בנוסף בוצעה התאמה מלאה לאנדרואיד 3 ו-4, כמו כן ל iOS 5.5.1 ומעלה (אייפוד/אייפד/אייפון).

אם מישהו מוצא באגים או משהו שלא עובד כמו שצריך, אנא ידעו אותי בהודעה פרטית או באימייל (מופיע בחתימה שלי).

תהנו.

הדבר היחיד שמציק לי, זה שכאשר אתה נכנס למאמר כלשהו, הכתובת URL של האתר מופיעה בתור השם של הכרטיסייה, הייתי ממליץ לך לשנות את זה לשם המאמר
מה שאני מתכוון:
ללא שם.png

יש בעיה עם השעות בפורום, עברנו בישראל לשעון חורף אז תעדכנו את זה.

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שמציק לי, זה שכאשר אתה נכנס למאמר כלשהו, הכתובת URL של האתר מופיעה בתור השם של הכרטיסייה, הייתי ממליץ לך לשנות את זה לשם המאמר
מה שאני מתכוון:
צפה בקובץ המצורף 9317
אם תנסה להעתיק את כל הקישור, אתה תראה ששם המאמר מופיע שם.

יש בעיה עם השעות בפורום, עברנו בישראל לשעון חורף אז תעדכנו את זה.
תוקן.

אם תנסה להעתיק את כל הקישור, אתה תראה ששם המאמר מופיע שם.

תוקן.
אני חושב שלא הבנת אותי, נגיד אני נכנס בכרטיסייה בכרום לאיזה אשכול בפורום, למעלה בכרטיסייה מופיע לי שם האשכול
אני חושב שבקילוגרם במקום שיופיע הURL בכותרת של הכרטיסייה, עדיף שיופיע שם המאמר, מבחינה אסתטית ומהסיבה שיש פעמים שאני פותח כמה כרטיסיות שונות של מאמרים שונים, ואז אני לא יודע איזה מאמר הוא מה כי אני לא מזהה לפי הכתובת URL ואני צריך לעבור כרטיסייה-כרטיסייה אז שאני מוצא את המאמר שרציתי לראות

מעולה.
ד"א, שקלת להפוך את החיפוש בפורטל לחיפוש של גוגל? כי התוצאות שיוצאות לא תמיד קשורות למילים שחיפשתי.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא הבנת אותי, נגיד אני נכנס בכרטיסייה בכרום לאיזה אשכול בפורום, למעלה בכרטיסייה מופיע לי שם האשכול
אני חושב שבקילוגרם במקום שיופיע הURL בכותרת של הכרטיסייה, עדיף שיופיע שם המאמר, מבחינה אסתטית ומהסיבה שיש פעמים שאני פותח כמה כרטיסיות שונות של מאמרים שונים, ואז אני לא יודע איזה מאמר הוא מה כי אני לא מזהה לפי הכתובת URL ואני צריך לעבור כרטיסייה-כרטיסייה אז שאני מוצא את המאמר שרציתי לראות
בוצע.

מעולה.
ד"א, שקלת להפוך את החיפוש בפורטל לחיפוש של גוגל? כי התוצאות שיוצאות לא תמיד קשורות למילים שחיפשתי.
אבדוק את זה

אחלה תודה רבה..
הרבה זמן לא עלה מאמר חדש בפורטל..לא בקטע של להתלוננן או משהו סתם ליידע

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה..
הרבה זמן לא עלה מאמר חדש בפורטל..לא בקטע של להתלוננן או משהו סתם ליידע
נכון, כי המערכת לא עבדה זמן מה, בגלל זה עברה שידרוג (שלקח כמה חודשים).
יש כמה מאמרים שיצאו בהמשך, יש מאמר גדול שכבר בסיום עריכה.

משה יש מאמרים לתרגם?
אבדוק אם יש משהו במלאי, כבר אין כמעט מה לתרגם כתבנו ותירגמנו כמעט כל דבר אפשרי (חוץ ממחקרים).

בתגובות למאמרים, מתי נכתבה התגובה יוצא הפוך
"123 ימים לפני"
במקום "לפני 123 ימים"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית