הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טירונות

Int3rsys

משתמש מתחיל
191
4
נק' מוניטין:
138
191
4
הולמס פלייס
ערב טוב לכולם,
אני נמצא כרגע בתקופת הטירונות ולצערי הרב אני לא מצליח להשלים את כל החלבונים שלי. בבוקר אני מעמיס ביצים והרבה גבינה לבנה, בצהריים קשה מאוד להגיע לערכים טובים של חלבון ובערב אני שוב מעמיס כמה שרק אפשר.
האם כדאי להביא אבקת חלבון מהבית ? חשבתי על לקנות חטיפי חלבון.

תביא טונה לכל יום, אם יש לך מקום בתיק שים אבקה ואתה תסתדר טוב מבהבחינה הזאת.. ובכללי אל תתבייש לקחת כמה שיותר גבינה לבנה זה חופשי חח

תוותר ככה או ככה אתה תאבד מאסה וכוח
תהנה מהטירנות תאוכל מה שבזיין שלך שתיהיה בסדיר תחזור להתאמן ולאכול כמו שצריך

למה לא?
5 סקי בבוקר ובערב (2 קילו גבינה = 100 חלבון)
5 ביצים בבוקר ובערב (10 ביצים = 70 חלבון)
על זה תוסיף כל מה שיש.

עברתי בדיוק את הסרט שלך, הייתי מעמיס אוכל עד שלא היה לי מקום בנוסף לכך שהאוכל של הצבא מגעיל בצורה לא נורמלית.. עזוב אתה תרד בכל מקרה פשוט אל תשתגע במאכלים תנסה לשמור בלי להתפזר יותר מידי תאכל דברים טעימים גם שיהיה לך קצת עניין באוכל ואחר כך תשלים עם אבקת חלבון וטונה ..
כרגע אני בבהד 11 בקורס והאוכל שמה פשוט מצויין לאוכל של צבא (קייטרינג)

אתה מדבר על הקופסאות סקי הקטנות של הצבא כן?
למה גודל רגיל זה נראה לי די מעפן לאכול 10 סקי ביום, מה גם שזה יצא הרבה יותר מ100 גרם חלבון.

אני עשיתי טירונות בבה"ד 20
בבוקר אכלתי 5-6 ביצים והייתי לוקח קערית של קורנפלקס וממלא אותה בגבינה/קוטג'
בשלב מסויים הגבינה הופכת ללא אכילה אז הייתי מוסיף לתוכה ריבה כדי שיחליק בגרון + 4 פרוסות לחם מלא שהיה לנו שם
וגם לפעמים היה קורנפלקס ושוקו אז גם הייתי אוכל
בצהריים הייתי אוכל את המנת בשר ומגרד שאריות מחברים
בערב כמו בבוקר רק בלי הקורנפלקס והשוקו
ואז בשעת ת"ש הייתי אוכל 1-2 קופסאות טונה (בהתאם לכמה גבינה/בשר הצלחתי לדחוף באותו יום)
+ חטיף חלבון אחד (ביג 100/OH YEAH/חטיף כלשהו עם 30~ גרם חלבון)

סיימתי את הטירונות (02) שנמשכה חודש עם 5 קילו יותר (שומן ונוזלים)

מה זה "עזוב אתה גם ככה תרד"? למה להיות סמרטוט? קח קילו אבקת חלבון כל פעם שיספיק לך ל21 ותהיה בריא.

מה זה "עזוב אתה גם ככה תרד"? למה להיות סמרטוט? קח קילו אבקת חלבון כל פעם שיספיק לך ל21 ותהיה בריא.

זה קצת יותר מזה אבל יש משהו בדבריך אבל גם בדבריהם.
אתה תרד בטירונות בסופו של דבר אני מאמין,אבל זה לא אומר שצריך שתהיה לך נחיתה קשה.ניתן לרכך את הנחיתה כמו שאמרו-אבקת חלבון,וקח איתך מאכלים עתירי קל' שמסוגלים להשמר מחוץ למקרר (חמאת בוטנים נגיד).ותנסה ביחד עם האוכל הצבאי לשמור כמה שיותר על חלבון וקלוריות..אתה תראה על עצמך גם ביחס לאחרים שאתה פחות עייף ותפצע פחות

אל תגזים עם הטונה ,זה בריא ויש בזה מלא חלבונים אבל יש בזה כספית וזה לא בריא לגוף ובעיקר למוח...

נערך לאחרונה:
נראה לי די מיותר לנסות לאכול "בכוח" בטירונות, במיוחד שקשה להתאמן בצורה עצימה.
מה שיכול להביא להשמנה בסופו של דבר.
אם אתה בכל זאת מחליט לאכול הרבה תאכל דברים שיש עליהם בקרה קלורית כמו ביצים, גבינות, שאתה יודע פחות או יותר מה הם מכילים.

אבל תכלס זה טירונות, זרום עם זה. לא סוף העולם אם לא יקרה כלום.
פשוט תתאמן בשביל הכיף שלך. מה זה משנה תרד תעלה, ץעשה משהו כי אתה נהנה ממנו.

כמות הכספית שמצויה בטונות בישראל היא כמעט אפסית.
תלוי של איזה חברה ,בשל StarKist יש כמויות ,כי היא מיובאת מאוקיינוסים ,באמת בטונה של ישראל כמות הכספית שואפת לאפס ,אבל לפני שאני קונה טונה אני בודק מאיפה היא...

תלוי של איזה חברה ,בשל StarKist יש כמויות ,כי היא מיובאת מאוקיינוסים ,באמת בטונה של ישראל כמות הכספית שואפת לאפס ,אבל לפני שאני קונה טונה אני בודק מאיפה היא...
אתה ואנשים צריכים להבין שהמחקר שנעשה לגבי הפחיות טונה נעשה בארה"ב.שם קופסאת טונה גדולה פי 3-4 מקופסא בארץ
מה שאומר שאם בישראל חושבים שהטונות שמותר לאכול פר שבוע\יום (לא זוכר מה זה היה במחקר) זה 4..זה בעצם 12-16

אתה ואנשים צריכים להבין שהמחקר שנעשה לגבי הפחיות טונה נעשה בארה"ב.שם קופסאת טונה גדולה פי 3-4 מקופסא בארץ
מה שאומר שאם בישראל חושבים שהטונות שמותר לאכול פר שבוע\יום (לא זוכר מה זה היה במחקר) זה 4..זה בעצם 12-16

אני קראתי על מחקר שנערך באוקיינוס ההודי ,אני מבין טוב מאוד ,תלוי מאיפה הטונה...

אני קראתי על מחקר שנערך באוקיינוס ההודי ,אני מבין טוב מאוד ,תלוי מאיפה הטונה...
לא אומר שאתה טועה
אבל יש מצב אתה מביא את המחקר? בא לי לקרוא אותו
כי אני יודע רק על מחקר שנעשה בארה"ב ודובר שם על פחיות טונה שגדולות פי 4

שמעתי על מחקר שנעשה לאחרונה וממליצים לילדים בארה"ב לאכול טונה אחת לחודש.
אני אנסה למצוא אותו.
אני אישית החלטתי לוותר על טונה.
הים הופך ליותר ויותר מזהום, מעדיף שלא לקחת הימורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית