הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מחו''ל

• פותח/ת השרשור masa
  • פורסם בתאריך

masa

משתמש מתחיל
219
0
נק' מוניטין:
-183
219
0
עשיתי הזמנה של כמה חולצות ועוד תיק מגניב כזה שלמתי מכרטיס האשרי , עכשיו החבילה עצמה שוקלת משהו כמו 3קילו או 2.5 קילו לא זוכר בדיוק...

השאלה היא לאיפה זה אמור להגיע ? לבית שלי (זה לא עומד להיכנס לתיבת הדואר) או לסניף הדואר הקרוב אלי ?
ואיך אני אמור לדעת שזה הגיע כי נתנו לי טווח גדול יחסית 8-14 ימיים משהו כזה ויש גם חגים אז בכלל....
תודה לעוזרים

אין לדבר על הזמנות מחו"ל, אבל סתם שתדע, זה תלוי במשלוח.
אם זה משלוח USAP [או משהו דומה אני לא זוכר בדיוק] שהוא משלוח יקר מאוד, זה יגיע עד הבית.
אם זה משלוח יחסית זול, אז זה יגיע לסניף דואר הקרוב לנתוני מיקום ששמת, והדואר ישלח לך לתיבת דואר פתק שיש להם חבילה בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אם זה משלוח USAP [או משהו דומה אני לא זוכר בדיוק] שהוא משלוח יקר מאוד, זה יגיע עד הבית.
אם זה משלוח יחסית זול, אז זה יגיע לסניף דואר הקרוב לנתוני מיקום ששמת, והדואר ישלח לך לתיבת דואר פתק שיש להם חבילה בשבילך.
אני חושב שמותר אסור לדבר על הזמנות של תוספי מזון.....
המשלוח עצמו עלה בסביבות ה35$ זה דיי יקר אז זה יגיע הביתה ?

אני חושב שמותר אסור לדבר על הזמנות של תוספי מזון.....
המשלוח עצמו עלה בסביבות ה35$ זה דיי יקר אז זה יגיע הביתה ?
אני די בטוח שלא, המחיר הוא כזה בגלל המשקל של החבילה ולא בגלל המשלוח.
המשלוח היקר הוא בדרך כלל כפול, באזור ה75$ או אפילו יותר.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שלא, המחיר הוא כזה בגלל המשקל של החבילה ולא בגלל המשלוח.
המשלוח היקר הוא בדרך כלל כפול, באזור ה75$ או אפילו יותר.
אז זה יגיע לדואר ? ואיך אני ידע שזה שם ? ואני צריך להוסיף עוד כסף על זה ??

מגיע לך פתק של דואר רשום ואתה הולך איתו לסניף דואר ולוקח את החבילה

אוקי תודה מישהו יודע מה בנוגע לתשלום מכס\מע''מ ועוד איזה מס של הדואר שבטח ידפקו לי
מכס יש רק מעל 300$, מע"מ יש מעל 75$ כולל משלוח, אני מאמין שאת המע"מ יגבו ממך בסניף הדואר.

אפשר לדבר על הזמנות מחו״ל כולל לשים קישורים. אסור לדבר רק על הזמנות של תוספי תזונה.

אפשר לדבר על הזמנות מחו״ל כולל לשים קישורים. אסור לדבר רק על הזמנות של תוספי תזונה.

סתם משהו שמסקרן אותי.
אפשר לדבר על הזמנות מחו''ל של תוספי מזון במידה וזה לא חלק מהפרסום של הספונסר ? לדוגמא: הספונסר מפרסם אבקות חלבון וגיינרים אפשר לדבר עם הזמנת ויטמים או כדורי קפאין ?

סתם משהו שמסקרן אותי.
אפשר לדבר על הזמנות מחו''ל של תוספי מזון במידה וזה לא חלק מהפרסום של הספונסר ? לדוגמא: הספונסר מפרסם אבקות חלבון וגיינרים אפשר לדבר עם הזמנת ויטמים או כדורי קפאין ?
לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית