הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות קרב ה2 24.11.12

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
posterl-final-new-logo-he_small.jpg

את מי רואים שם?

היי,
אפשר להתחרות רק בדדליפט או שחייב גם דדליפט וגם בנץ' פרס?
בכל מקרה, אם אני בקטגוריית משקל של עד 75 ק"ג, איזה משקל צריך להרים כדי שיהיה סיכוי להיות בין הראשונים?

אותיייייייייייייייייייייייייייי

היי,
אפשר להתחרות רק בדדליפט או שחייב גם דדליפט וגם בנץ' פרס?
בכל מקרה, אם אני בקטגוריית משקל של עד 75 ק"ג, איזה משקל צריך להרים כדי שיהיה סיכוי להיות בין הראשונים?
180+

אתה מתחרה גם בבנץ'?
הבנץ' שלי די חלש ואני מעדיף להתחרות רק בדדליפט אם קיימת האופציה..
כן בשניהם.. גם הבנצ' שלי לא חזק במיוחד, כרגע יושב על 80 לחמישייה ויש לי סבב מדקאו עד התחרות אז אני מאמין שאגיע ל-90 לחמישייה ו-100-105 לסינגל, אבל הכל יכול להשתנות.. יש סיכוי גדול גם שאתקע במשקל.

אני לא יודע אם אפשר להתחרות רק בדדליפט, אם אני זוכר נכון אז כן, אבל לכל תחרות יש את החוקים שלה.. לדעתי תתחרה בשניהם, מה אכפת לך?

• פותח/ת השרשור
אתה מתחרה גם בבנץ'?
הבנץ' שלי די חלש ואני מעדיף להתחרות רק בדדליפט אם קיימת האופציה..

אם אתה מתחרה בקרב ה2 אתה נחשב גם בקטגוריה של בנצ ודדליפט לחוד וגם ביחד... עדיף. לך קרב ה2

מה מחיר השתתפות? יהיה קהל? עלות כניסה לקהל?

לפרסם תמונה עם 0 פרטים עליה, לא בדיוק יעזור לכם להביא אנשים לתחרות. ככל שתביא יותר פרטים מדוייקים על התחרות, כך יהיו יותר משתתפים ואולי גם קהל.

• פותח/ת השרשור
אין לי שום קשר למארגנים אני בעצמי לא יודע פרטים.. אני ראיתי שיש תחרות אז פרסמתי פה שעוד אנשים יכירו

כן בשניהם.. גם הבנצ' שלי לא חזק במיוחד, כרגע יושב על 80 לחמישייה ויש לי סבב מדקאו עד התחרות אז אני מאמין שאגיע ל-90 לחמישייה ו-100-105 לסינגל, אבל הכל יכול להשתנות.. יש סיכוי גדול גם שאתקע במשקל.

אני לא יודע אם אפשר להתחרות רק בדדליפט, אם אני זוכר נכון אז כן, אבל לכל תחרות יש את החוקים שלה.. לדעתי תתחרה בשניהם, מה אכפת לך?

נראה לי שאני אבוא להתחרות בעיקר בשביל הספורטיביות ולהרגיש את האווירה של 'תחרות'.
קצת מפחד לעשות פאדיחות בבנץ' אבל יהיה בסדר..

אם אני מבין נכון יש מלא קטגוריות.
לדוגמה:
בגילאי 16-17 יש 12 קטגוריות משקל שונות.
בגילאי 18-19 יש 12 קטגוריות שונות.
בגילאי 24-39 12 קטגוריות.
וכן הלאה.

זה הגיוני? זה יוצא הרבה מאוד קטגוריות ואני לא בטוח שהספורט בארץ עד כדי כך מפותח.

• פותח/ת השרשור
יש מלא קטגוריות אבל זה תלוי במשתתפים זה לפי האיגוד הבינלאומי זה לא משהו שמארגן התחרות מחליט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית