עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אין מה לעשות זה עדיין בהתחלה..לדעתי יהיו קטגוריות ללא משתתפים בכלל והרבה קטגוריות יהיו בעלי מספר משתתפים נמוך מאוד.
טוב, ממה שהבנתי יש מקצה של בנץ + דדליפט.
ומקצה של בנץ בנפרד.
אני בן 18 וחצי, ושוקל 74 קילו.
אני עושה 110 קילו בנץ לחמישיה. (בחיים שלי לא עשיתי לסינגל) בלי שום ציוד
יש טעם לבוא?? (אני לא רוצה לזכות מקום ראשון..., אבל אם אני אהיה אחרון חבל על הכסף חחח ).
תודה על העזרה. 😃
יש לך חודש וחצי להעלות את ה-RM5, ולפי מה שאני זוכר הכי הרבה שלחצו בקטגוריית משקל שלנו [75] זה 155, אז אם תלחץ נגיד 130 תהיה מקום שני בערך, מה רע?אתה צודק, וכמו שאמרתי אני ממש לא מתכנן לזכות מקום ראשון.
אבל אם אתם חושבים שיש לי סיכוי לאחד משלושת המקומות הראשונים, אולי אני כבר אנסה להתאים את האימונים שלי בחודש הקרוב בשביל זה, ואלמד ללחוץ לחזרה אחת כי כרגע אני לא יודע איך ><"
אז מה אתה חושב?
תודה על התגובה 😃
אם נכון להיום יש לך 110 ל5 עד התחרות אתה נותן 120-125 שזה מעולה במיוחד על משקל 74 קילו יש לך סיכוי לא נמוך לקחת את המקומות הראשונים בקטגרוית RAW
יש לך חודש וחצי להעלות את ה-RM5, ולפי מה שאני זוכר הכי הרבה שלחצו בקטגוריית משקל שלנו [75] זה 155, אז אם תלחץ נגיד 130 תהיה מקום שני בערך, מה רע?
כי זה איגודים שונים, מי שהרים 155 היה באיגוד אחר.155 😳, ב75 קילו ?! אני לא מצליח להבין איך ><"
בכל מקרה, הסתכלתי שם באתר, ובקטגוריה של 18-19, 75 קילו, מקומות ראשונים לא הרימו יותר מ 110. אולי קראתי במקום לא נכון?
ניפגש בתחרות, תודה על העזרה 😃