הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות קרב ה2 24.11.12

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
posterl-final-new-logo-he_small.jpg

את מי רואים שם?

טוב, ממה שהבנתי יש מקצה של בנץ + דדליפט.

ומקצה של בנץ בנפרד.

אני בן 18 וחצי, ושוקל 74 קילו.

אני עושה 110 קילו בנץ לחמישיה. (בחיים שלי לא עשיתי לסינגל) בלי שום ציוד

יש טעם לבוא?? (אני לא רוצה לזכות מקום ראשון..., אבל אם אני אהיה אחרון חבל על הכסף חחח ).

תודה על העזרה. 😃

לא חושב שתיקח מקום ראשון כי אני יודע שיש מישהו עף בנ׳ץ יותר גבוה ממה שאתה מסוגל + - , אבל למה לא לבוא ולתרום מעצמך ? לשבור את השיאים שלך?

אתה צודק, וכמו שאמרתי אני ממש לא מתכנן לזכות מקום ראשון.

אבל אם אתם חושבים שיש לי סיכוי לאחד משלושת המקומות הראשונים, אולי אני כבר אנסה להתאים את האימונים שלי בחודש הקרוב בשביל זה, ואלמד ללחוץ לחזרה אחת כי כרגע אני לא יודע איך ><"

אז מה אתה חושב?

תודה על התגובה 😃

• פותח/ת השרשור
טוב, ממה שהבנתי יש מקצה של בנץ + דדליפט.

ומקצה של בנץ בנפרד.

אני בן 18 וחצי, ושוקל 74 קילו.

אני עושה 110 קילו בנץ לחמישיה. (בחיים שלי לא עשיתי לסינגל) בלי שום ציוד

יש טעם לבוא?? (אני לא רוצה לזכות מקום ראשון..., אבל אם אני אהיה אחרון חבל על הכסף חחח ).

תודה על העזרה. 😃

אם נכון להיום יש לך 110 ל5 עד התחרות אתה נותן 120-125 שזה מעולה במיוחד על משקל 74 קילו יש לך סיכוי לא נמוך לקחת את המקומות הראשונים בקטגרוית RAW

אתה צודק, וכמו שאמרתי אני ממש לא מתכנן לזכות מקום ראשון.

אבל אם אתם חושבים שיש לי סיכוי לאחד משלושת המקומות הראשונים, אולי אני כבר אנסה להתאים את האימונים שלי בחודש הקרוב בשביל זה, ואלמד ללחוץ לחזרה אחת כי כרגע אני לא יודע איך ><"

אז מה אתה חושב?

תודה על התגובה 😃
יש לך חודש וחצי להעלות את ה-RM5, ולפי מה שאני זוכר הכי הרבה שלחצו בקטגוריית משקל שלנו [75] זה 155, אז אם תלחץ נגיד 130 תהיה מקום שני בערך, מה רע?

אם נכון להיום יש לך 110 ל5 עד התחרות אתה נותן 120-125 שזה מעולה במיוחד על משקל 74 קילו יש לך סיכוי לא נמוך לקחת את המקומות הראשונים בקטגרוית RAW

יש לך חודש וחצי להעלות את ה-RM5, ולפי מה שאני זוכר הכי הרבה שלחצו בקטגוריית משקל שלנו [75] זה 155, אז אם תלחץ נגיד 130 תהיה מקום שני בערך, מה רע?

155 😳, ב75 קילו ?! אני לא מצליח להבין איך ><"

בכל מקרה, הסתכלתי שם באתר, ובקטגוריה של 18-19, 75 קילו, מקומות ראשונים לא הרימו יותר מ 110. אולי קראתי במקום לא נכון?

ניפגש בתחרות, תודה על העזרה 😃

155 😳, ב75 קילו ?! אני לא מצליח להבין איך ><"

בכל מקרה, הסתכלתי שם באתר, ובקטגוריה של 18-19, 75 קילו, מקומות ראשונים לא הרימו יותר מ 110. אולי קראתי במקום לא נכון?

ניפגש בתחרות, תודה על העזרה 😃
כי זה איגודים שונים, מי שהרים 155 היה באיגוד אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית