הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר BRITISH DRAGON

mister701

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
1
24
0
זה כבר כמה שנים שהייתי חולה על המוצרים שלהם אך לצערי ובטח לעוד רבים אין כבר יצור חדש
שנה שעברה נתפס המפיץ הראשי בתיאלנד.

קצת על עצמי, לא משתמש החומרים אנדרוגנים חזקים ,הייתי חוטף אותה באקנה חבלז אחים שלי ,אני כבר כמה שנים הולך על הקל והבטוח ותאמינו לי זה עובד עליי פצצה ,שילוב של OXANDROLONE -ANAVAR ו PRIMO , כבר קראתי פה פוסטים על ביזבוז זמן וכסף אז לגבי תוצאות ,יש אחלה תוצאות עם אימון נכון ותזונה ולגבי כסף זה סייקלים לעשירים .

קראתי באתר שלהם שיהיה יצור חדש כסר במאי 09 ,מישהו יודע משהו על זה ,אשמח לקבל עידכונים

www.britishdragon.com

בתור אחד שיודע טוב מאוד מה הולך בתעשיה הזו, אין שום ייצור של בריטיש דרגון המקורי, אולי יהיו זיופים.
בריטיש דרגון בעבר הייתה מורכבת ע"י מס' שותפים, שני שותפים כבר הם בעלי ליין של דברים משלהם.
אלין - בלקן
בריאן ויינשטיין - סיינטרופ, אקסיו.

עוד שותף נעצר בתאילנד והשותף הרביעי לא ידוע איפה הוא נמצא.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שיודע טוב מאוד מה הולך בתעשיה הזו, אין שום ייצור של בריטיש דרגון המקורי, אולי יהיו זיופים.
בריטיש דרגון בעבר הייתה מורכבת ע"י מס' שותפים, שני שותפים כבר הם בעלי ליין של דברים משלהם.
אלין - בלקן
בריאן ויינשטיין - סיינטרופ, אקסיו.

עוד שותף נעצר בתאילנד והשותף הרביעי לא ידוע איפה הוא נמצא.

כן הסיפור ידוע ,כל הפורומים שקראתי הסיפור חוזר על עצמו ,ד"א ,אקסיו ,*** של סחורה ,תאמין לי ,,יש קשר סיינטרופ ואקסיו?

כן, כיום סיינטרופ ואקסיו זה אותו דבר, שניהם מיוצרים ע"י אותם בעלים.
בעצם יש שמה את אותו חומר, שים לב שהיום סיינטרופ זה עם פקקים לבנים וללא קופסא.

זה כבר כמה שנים שהייתי חולה על המוצרים שלהם אך לצערי ובטח לעוד רבים אין כבר יצור חדש
שנה שעברה נתפס המפיץ הראשי בתיאלנד.

קצת על עצמי, לא משתמש החומרים אנדרוגנים חזקים ,הייתי חוטף אותה באקנה חבלז אחים שלי ,אני כבר כמה שנים הולך על הקל והבטוח ותאמינו לי זה עובד עליי פצצה ,שילוב של OXANDROLONE -ANAVAR ו PRIMO , כבר קראתי פה פוסטים על ביזבוז זמן וכסף אז לגבי תוצאות ,יש אחלה תוצאות עם אימון נכון ותזונה ולגבי כסף זה סייקלים לעשירים .

קראתי באתר שלהם שיהיה יצור חדש כסר במאי 09 ,מישהו יודע משהו על זה ,אשמח לקבל עידכונים

www.britishdragon.com

הבעיה עם החומרים האלו שכדי לראות איתם תוצאות צריך שימוש די ממושך וכמו שאתה יודע הם לא זולים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית