הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האייפוד נאנו שבק חיים

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
יש לי אייפוד נאנו חדש ממש יש לי אותו בסביבות החודשיים. שמרתי עליו מאוד, בחיים לא הפלתי אותו לא כלום.

הוא היה במטען יום שלם, והיום יצאתי לריצה. אחרי 20 דקות בערך האייפוד אמר שנגמרה הבטרייה והוא פשוט נסגר. הוא לא מגיב בכלל עכשיו, לא נדלק..
לא מגיב גם כשחיברתי אותו למטען דרך המחשב, לא כשהפעלתי את האייטונס, פשוט שבק חיים.

קרה למישהו פעם? למישהו יש רעיון מה לעשות?

ללכת לחנות שקנית ממנה, בטח יש לך עוד אחריות.

• פותח/ת השרשור
ללכת לחנות שקנית ממנה, בטח יש לך עוד אחריות.
אחותי קיבלה אותו מתנה מהעבודה הקודמת שלה והביאה לי. (היא כבר לא עובדת שם) ככה שאין לי מושג מאיפה קנו את זה ולא נראה לי שיש אחריות.. אם זה עוזר יש לי את הקופסה וכל מה שהיה בה.

אחותי קיבלה אותו מתנה מהעבודה הקודמת שלה והביאה לי. (היא כבר לא עובדת שם) ככה שאין לי מושג מאיפה קנו את זה ולא נראה לי שיש אחריות.. אם זה עוזר יש לי את הקופסה וכל מה שהיה בה.

תלך לבאג עם הקופסה וכל מה שיש לך ותגיד שקיבלת את זה במתנה ואתה לא מוצא את הפתק החלפה או כל הסמכתה אחרת ותשכנע אותם שקנו את זה ברשת שלהם.

לך לidigital הם הזכיינים הישראלים של אפל אמור ליהיות אחריות בין לאומית במשך שנה

אין מה ללכת לאיידיגיטל בלי קבלה (אלא אם צריכים תיקון. ואז יש מעבדות הרבה יותר זולות).

תחבר אותו לחשמל (לא למחשב, ישירות לקיר) למשך 10 דקות ואז תנסה לעשות את זה כשהוא בחשמל. אם אין לך מתאם חשמל חבר ל-usb של המחשב (ישירות למחשב ולא דרך מפצל) לרבע שעה ואז נסה לעשות את זה כשהאייפוד מחובר.

• פותח/ת השרשור
תחבר אותו לחשמל (לא למחשב, ישירות לקיר) למשך 10 דקות ואז תנסה לעשות את זה כשהוא בחשמל. אם אין לך מתאם חשמל חבר ל-usb של המחשב (ישירות למחשב ולא דרך מפצל) לרבע שעה ואז נסה לעשות את זה כשהאייפוד מחובר.
ניסיתי גם דרך המחשב וגם דרך החשמל, כלום כאילו האייפוד מת.

הוא לא נדלק בשום רגע? אפילו לשנייה? אם הוא מת לגמרי נראה לי שאין מנוס מלשלוח למעבדה..

• פותח/ת השרשור
הוא לא נדלק בשום רגע? אפילו לשנייה? אם הוא מת לגמרי נראה לי שאין מנוס מלשלוח למעבדה..
ואו נשמע רע.. מקווה שזה לא יעלה כמו אייפוד חדש.
בכל מקרה, תודה רבה על הניסיון לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית