הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל עדין לחיטוב

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
אני שוקל לשלב מאוחר יותר עוד שנה +- לעשות סייקל, אבל ממש עדין וחשבתי ללכת על.

בולדנון- שבועות 1-2 : 600 מ"ג , שבועות 2-10 : 400 מ"ג

אנאבר - שבועות 1-8 : 40 מ"ג כל יום

PCT

שבועיים אחרי הזריקה האחרונה נולבדקס למשך 4 שבועות פירמידה יורדת 40/40/20/20

מה דעתכם?

*בבקשה לא להציע חומרים כמו טסט',דיבול וכל החבר'ה יש לי את השיקולים שלי למה אני מתמקד בחומרים האלו.

תודה.

אני שוקל לשלב מאוחר יותר עוד שנה +- לעשות סייקל, אבל ממש עדין וחשבתי ללכת על.

בולדנון- שבועות 1-2 : 600 מ"ג , שבועות 2-10 : 400 מ"ג

אנאבר - שבועות 1-8 : 40 מ"ג כל יום

PCT

שבועיים אחרי הזריקה האחרונה נולבדקס למשך 4 שבועות פירמידה יורדת 40/40/20/20

מה דעתכם?

*בבקשה לא להציע חומרים כמו טסט',דיבול וכל החבר'ה יש לי את השיקולים שלי למה אני מתמקד בחומרים האלו.

תודה.
הייתי מאוד שמח לשמוע מה השיקולים שלך לא להשתמש בחומרים כמו טסט לגבי הסייקל הנל
בןלדנון לא יעשה לך יותר מידי ב 10 שבועות ואנבאר לא יעיל מתחת ל 50מג ליום בקיצור הסייקל הזה לא יעזור לך מי יודע מה וחוץ מזה מאוד מומלץ לשלב חומר קצת יותר אנדרוגני בשביל החשק המיני. בקיצור אחי לא סייקל מי יודע מה. מה שאני הייתי עושה אם אתה לא רוצה לשלב טסט
הייתי מיריץ 10-12 שבועות
2-12 פרווירון 50מג ליום
1-12 NPP
6-12 אנבאר 50-80 מג ליום

אחלה סייקל חיטוב פרווירון ישמור לך על החשק המיני וישמור על תופעות אסטרוגניות שיכולות להיות מ NPP למרות שהוא לא נוטה להפוך לאסטרוגן ואנבאר יתן את המראה הקשיח לקראת בוף הסייקל

עוג אופציה זה
1-8 אנבאר 50מג ליום
1-8 200מג פרימו

או
1-8 טרן אצטט 150מג
2-8 וינסטרול 200מג

אבל אני תמיד מעדיף לבנות סייקלים שמבוססים על טסט

• פותח/ת השרשור
הייתי מאוד שמח לשמוע מה השיקולים שלך לא להשתמש בחומרים כמו טסט לגבי הסייקל הנל
בןלדנון לא יעשה לך יותר מידי ב 10 שבועות ואנבאר לא יעיל מתחת ל 50מג ליום בקיצור הסייקל הזה לא יעזור לך מי יודע מה וחוץ מזה מאוד מומלץ לשלב חומר קצת יותר אנדרוגני בשביל החשק המיני. בקיצור אחי לא סייקל מי יודע מה. מה שאני הייתי עושה אם אתה לא רוצה לשלב טסט
הייתי מיריץ 10-12 שבועות
2-12 פרווירון 50מג ליום
1-12 NPP
6-12 אנבאר 50-80 מג ליום

אחלה סייקל חיטוב פרווירון ישמור לך על החשק המיני וישמור על תופעות אסטרוגניות שיכולות להיות מ NPP למרות שהוא לא נוטה להפוך לאסטרוגן ואנבאר יתן את המראה הקשיח לקראת בוף הסייקל

עוג אופציה זה
1-8 אנבאר 50מג ליום
1-8 200מג פרימו

או
1-8 טרן אצטט 150מג
2-8 וינסטרול 200מג

אבל אני תמיד מעדיף לבנות סייקלים שמבוססים על טסט

הכל טוב ויפה עם הסייקלים שנתת לי , אבל איזה PCT מומלץ איתם?

*אני גר עדיין עם ההורים וטסט די 'משפיע' על ההתנהגות, במיוחד בסייקל ראשון וזה בעייתי נכון לשלב זה.

טסט משפיע לך על ההתנהגות כמה שאתה נותן לו ,בטח ובטח במינונים של סייקל ראשון
אני מסכים שכשעוברים מעל הגרם מתחילות השפעות מסויימות על המצב המנטלי (למרות שזה קורה בדרך כלל עם חומרים יותר אנדרוגנים כמו טרן ,וזאת הסיבה שאני ממעט להשתמש בו ) ,אבל טסט' במינונים של סייקל ראשון לא יזיז לך למצב רוח הכללי ,רק יעלה את האגרסיביות שלך באימונים.

• פותח/ת השרשור
טסט משפיע לך על ההתנהגות כמה שאתה נותן לו ,בטח ובטח במינונים של סייקל ראשון
אני מסכים שכשעוברים מעל הגרם מתחילות השפעות מסויימות על המצב המנטלי (למרות שזה קורה בדרך כלל עם חומרים יותר אנדרוגנים כמו טרן ,וזאת הסיבה שאני ממעט להשתמש בו ) ,אבל טסט' במינונים של סייקל ראשון לא יזיז לך למצב רוח הכללי ,רק יעלה את האגרסיביות שלך באימונים.

מה בנוגע לשאר התופעות כמו נוזלים שזה די בולט לעין גם כן?
שמע זה די בעייתי כשאתה רוצה 'להסתיר' את זה, חוץ מזה שאני מעדיף ללכת על הבולדנון כדי לשפר את הכושר האירובי גם כן.

מה בנוגע לשאר התופעות כמו נוזלים שזה די בולט לעין גם כן?
שמע זה די בעייתי כשאתה רוצה 'להסתיר' את זה, חוץ מזה שאני מעדיף ללכת על הבולדנון כדי לשפר את הכושר האירובי גם כן.

אם ספיחת נוזלים זה מה שמדאיג אותך לך על אסטרים קצרים כמו פרופ ספיחת נוזלים מינימלית
(אני כרגע על פרופ ומסטרון) ואין ספיחת נוזלים בכלל זה אחלה סייקל חיטוב הפרופ נותן אחלה כח ועליה נקיה והמסטרון נותן את המראה הקשיח והדחוס וגם משמש כמאין אנטי ארומטי כי הוא נצמד לאנזים הארומטי ומונע את ההמרה של הטסט לאסטרוגן כמו כן מסטרון נצמד חזק מאוד ל SHBG מה שמעלה את רמות הטסט החופשי בדם מה שמשאיר יותר טסט לעשות את העבודה בבניית שריר למרות שאם זה סייקל ראשון שלך לא הייתי הולך על מסטרון אלה נשאר רק אם פרופ 100מג EOD
למשך 8 שבועות אחלה סייקל שבעולם.

אין שום ראיות שבולדנון מעלה את רמת הכדוריות דם האדומות יותר מכל סטרואיד אחר זה מיתוס
אחי סייקל ראשון תשאר אם טסט עזוב אותך מכל שאר החומרים האחרים לגבי אגרסיביות במינונים שאתה צריך לקחת אין לך מה לדאוג אחי תאמין לי ההתנהגות שלך לא תשתנה באחריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית