הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה צמפיון בננה אבקת חלבון 2.3 קילו סגורה הרמטית

מצב
השרשור נעול

jorjmez

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-18
82
0
למכירה צמפיון בננה אבקת חלבון 2.3 קילו סגורה הרמטית בתוקף עד אמצע 2014

320 ש"ח אם אתם באים לקחת את זה ממני אזור קריות נהריה עכו. זמין גם החל מה 10.10 באזור עזריאלי\קריה.

אין לי בעיה לשלוח את זה אבל תצטרכו להוסיף 20 ש"ח בערך למשלוח...

יצירת קשר במייל בלבד [email protected]

חג שמח

250 שקל מגיע עד אלייך.. אם מעוניין צור קשר 😃

• פותח/ת השרשור
250 שקל מגיע עד אלייך.. אם מעוניין צור קשר 😃

אני לא מקבל הצעות מגוכחות כאלו. המחיר הוא 320 ש"ח ולא יורד שקל מתחת.
אתם מוזמנים לבדוק כמה האבקה עולה באתרים בארץ - 410 ש"ח עם משלוח.
וכן אתם מוזמנים לבדוק גם בחו"ל כמה היא עולה , או שבעצם אני אגיד לכם: 80 דולר שהם 320 ש"ח
תחליטו איפה לקנות, בארץ ולשלם יקר יותר או בחו"ל לחכות הרבה זמן ולשלם אותו מחיר, אני סה"כ רוצה למכור אותה כי היא סתם יושבת אצלי בבית סגורה הרמטית ללא שימוש...

וכן אתם מוזמנים לבדוק גם בחו"ל כמה היא עולה , או שבעצם אני אגיד לכם: 80 דולר שהם 320 ש"ח
תחליטו איפה לקנות, בארץ ולשלם יקר יותר או בחו"ל לחכות הרבה זמן ולשלם אותו מחיר, אני סה"כ רוצה למכור אותה כי היא סתם יושבת אצלי בבית סגורה הרמטית ללא שימוש...

תתגמש,טיפה עזראלי אתה אומר?
290?

• פותח/ת השרשור
לא מתגמש, מחיר הקניה שלי 320 ש"ח, מוכר בכמה שעלה לי. 320 ש"ח , לא עושה שום רווח פה.

אתה חי בסרט קשה, בחו"ל זה עולה באזור ה45-50$.

• פותח/ת השרשור
עצה ממני אלייך אתה מפרסם באתר שאתה צריך להיות אטרקטיבי אחי, אומרים לך במפורש שלא יקנו אז תוריד את המחיר מה הבעיה
תמכור בפחות כסף יקנו ממך הציעו לך כבר 290 לך על זה...גם ככה אתה לא הולך להשתמש באבקהי

לא מעוניין לרדת במחיר.
מנהלים בבקשה למחוק את כל התגובות האלו, אני לא בא להתמקח פה על שום מחיר. קבעתי שזה מחיר סופי. תודה.

אם תהיה בראשון אחי אני אקנה אם אתה מתחייב לי שזה סגור הרמטי ובתוקף.

• פותח/ת השרשור
אם תהיה בראשון אחי אני אקנה אם אתה מתחייב לי שזה סגור הרמטי ובתוקף.

זה סגור הרמטית ובתוקף כמו שציינתי.

מקסימום שאני מוכן להגיע זה עזריאלי - קריה . אם אתה רוצה, בבקשה , אני מגיע יותר מאמצע הדרך....

בכל אופן לאלו חושבים שזה עולה 45-50 דולר, תיקון, זה עולה 51 דולר והמשלוח עולה עוד 28 דולר בקיצור זה 80 דולר שזה בדיוק 320 שקל...

• פותח/ת השרשור
הקפצה. עדיין רלוונטי

• פותח/ת השרשור
המכירה עדיין רלוונטית כל עוד לא כתבתי שהמוצר נמכר.
מי שמעוניין שישלח אליי מייל [email protected]
יש לי עוד כמה תוספים חדשים שנשארו לי ואני לא צריך מי שמעוניין במידע שישלח לי מייל

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית