הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות כלליות על אנבולים

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
בואו נדבר תאכל"ס יש לי כמה שאלות
1. כל התופעות לוואי/סיכונים מאנבולים, מזעריות ברגע שעושים סייקל בדיוק לפי הספר וניקוי כמו שצריך?
2. כמה זמן תוצאות הסייקל יחזיקו מעמד, אם בנאדם עשה סייקל והחליט לא להמשיך לסייקל הבא ולהמשיך אימונים וכו' בדרך הטבעית.
3. באיזה גיל עדיף להתחיל? זאת אומרת אפשרי למשוך עד סף הפוטנציאל הטבעי? או שחבל להתחיל סייקל בגיל מאוחר.
גיל נוכחי 23

1.תלוי איך הגוף שלך מגיב
2.תלוי בתזונה שלך וברמת האימונים ..
3.לא עדיף להתחיל בכלל אבל לשאילתך 21+ אפשר כבר להתחיל ...

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה שלך אבי חחח, גם אני כל היום בסרטים על זה...
תאכל''ס ת'מבין אחי, יש כמה אנשים שמתאמנים איתי ומוזרקים ואומרים שפשוט יש שם רע וזה מוקצן מידי כל הסיפורים על האנבולים..
אז אלו השאלות שהכי מסקרנות אותי לקבל תשובה ממישו שמבין ולא יחרטט

אני ישמח אם עדי או משה יגיבו

1. כן, ברור, ויש פחות תופעות לוואי בחומר נקי.
2. אין לי מושג
3. פוטנציאל טבעי נגמר בגיל 21, סייקל רצוי להתחיל מגיל 21+.

1- תופעות לוואי הם חלק מלקיחת חומר מסוים אף אחד לא יכול להגיד לך מה יקרה לך אם תיקח חומר X או חומר Y.
תיקח,תראה ותחליט משם מה שווה ומה לא ובהתאם תחליט אם לסיים את הסייקל או להמשיך.
2- שוב פעם לא ידוע! יש כל כך הרבה משתנים במשוואה הזאת שפשוט אי אפשר לדעת, תזונה, גנטיקה, אימונים ומנוחה כל זה יכול להשפיע על כמה אחוז תשמור מהתוצאות לאחר הסייקל.
אני אישית חושב שברגע שנגעת בחומרים פעם אחת אתה תיגע שוב פעם בעתיד בדוק, אין מה לעשות המעבר בין להיות ON לבין להיות טבעי היא מאד מסובכת, ההרגשה הכללית יורדת הכוח יורד ובהתאם מסת השריר.
בוא נגיד שאתה תתגעגע במהרה להיות על הסייקל הבא זה בלתי נמנע. כמו קעקוע עשית אחד השני זה רק עניין של זמן.
3- אין גיל לפוטנציאל טבעי אבל דע לך שזה לוקח שנים על גבי שנים, שינוי אימונים, שינוי תזונה.
כל אלה לוקחים זמן ולהרבה אין סבלנות מן הסתם אז סייקל בגיל צעיר יחסית 20+ נהיה כבר דבר שבנורמה.
פעם אנשים היו שותים את השייק חלבון שלהם בחדרי חדרים כדי שאנשים אחרים לא יראו שהם לוקחים חלבון, היום כל פלוץ משקשק לך בפנים ותוקע גרעפס.
אותו דבר עם חומרים לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להשתמש זה מתחיל כבר להיות עניין שבנורמה, לא יעבור זמן מה ואחוז המוזרקים לדעתי רק יעלה ויעלה.
כמה מילות לסיום - אני דוגל שכל אחד יעשה מה שבזיין שלו כל עוד הוא מודע לסכנות שלפניו, אם החלטת שאתה עולה על סייקל תעשה את זה בלב שלם ולא מלחץ.

• פותח/ת השרשור
1- תופעות לוואי הם חלק מלקיחת חומר מסוים אף אחד לא יכול להגיד לך מה יקרה לך אם תיקח חומר X או חומר Y.
תיקח,תראה ותחליט משם מה שווה ומה לא ובהתאם תחליט אם לסיים את הסייקל או להמשיך.
2- שוב פעם לא ידוע! יש כל כך הרבה משתנים במשוואה הזאת שפשוט אי אפשר לדעת, תזונה, גנטיקה, אימונים ומנוחה כל זה יכול להשפיע על כמה אחוז תשמור מהתוצאות לאחר הסייקל.
אני אישית חושב שברגע שנגעת בחומרים פעם אחת אתה תיגע שוב פעם בעתיד בדוק, אין מה לעשות המעבר בין להיות ON לבין להיות טבעי היא מאד מסובכת, ההרגשה הכללית יורדת הכוח יורד ובהתאם מסת השריר.
בוא נגיד שאתה תתגעגע במהרה להיות על הסייקל הבא זה בלתי נמנע. כמו קעקוע עשית אחד השני זה רק עניין של זמן.
3- אין גיל לפוטנציאל טבעי אבל דע לך שזה לוקח שנים על גבי שנים, שינוי אימונים, שינוי תזונה.
כל אלה לוקחים זמן ולהרבה אין סבלנות מן הסתם אז סייקל בגיל צעיר יחסית 20+ נהיה כבר דבר שבנורמה.
פעם אנשים היו שותים את השייק חלבון שלהם בחדרי חדרים כדי שאנשים אחרים לא יראו שהם לוקחים חלבון, היום כל פלוץ משקשק לך בפנים ותוקע גרעפס.
אותו דבר עם חומרים לאט לאט יותר ויותר אנשים מתחילים להשתמש זה מתחיל כבר להיות עניין שבנורמה, לא יעבור זמן מה ואחוז המוזרקים לדעתי רק יעלה ויעלה.
כמה מילות לסיום - אני דוגל שכל אחד יעשה מה שבזיין שלו כל עוד הוא מודע לסכנות שלפניו, אם החלטת שאתה עולה על סייקל תעשה את זה בלב שלם ולא מלחץ.

תודה רבה על הפירוט.
העניין שדיברתי עליו לגבי הפוטנציאל הטבעי, אני בן 23 ובמאסה הקודמת שלי..עליתי בצורה משמעותית בתקופה יחסית קצרה..
כך שבתור מאסה ראשונה..התקדמתי במהירות..זה הדילמה שלי אם להמשיך ככה עוד כמה תקופות, או שאפשרי להתחיל עם סייקל בלי שום קשר

תודה רבה על הפירוט.
העניין שדיברתי עליו לגבי הפוטנציאל הטבעי, אני בן 23 ובמאסה הקודמת שלי..עליתי בצורה משמעותית בתקופה יחסית קצרה..
כך שבתור מאסה ראשונה..התקדמתי במהירות..זה הדילמה שלי אם להמשיך ככה עוד כמה תקופות, או שאפשרי להתחיל עם סייקל בלי שום קשר

ענית לעצמך, אם אתה עדיין בהתקדמות טבעית אז תמשיך עם זה.

1.יש תופעות לוואי אבל זה מאוד אינדיוידואלי לגבי סוג החומר ואיך שהגוף שלך מקבל את החומרים מניסיון .
2.תלוי בתזונה ובגנטיקה שלך , מה שבטוח אין מצב שתראה כמו שאתה נראה בסייקל עצמו ,בדרך כלל יורדים 2 קילו של מים .
3.אפשר להתחיל כמו שאמרו כאן בגיל 21 פלוס , וכמובן לאחר שנתיים של אימונים אינטנסיביים ותזונה מאוזנת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית