עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו יפה, כמו שאמרת "אזהרה ראשונה", אתה צריך להזהיר אותי כדי שאדע שזה לא בסדר.אם אתה פותח נושאים בפורום, הגיע הזמן לפתוח נושאים עם כותרת עניינית ולא "אני לא נושם" "וואט. דה. פאקקקקקק."
אזהרה ראשונה ואחרונה.
אני לא צריך לעשות בשבילך שום דבר. יש לך נעוץ בכל פורום שבמפורש כתוב שם שיש להשתמש בכותרת אינפורמטיבית, אז טכנית קיבלת את האזהרה שלך, עכשיו קיבלת עוד אחת ובפעם השלישית - גלידה.נו יפה, כמו שאמרת "אזהרה ראשונה", אתה צריך להזהיר אותי כדי שאדע שזה לא בסדר.
חבל שאתה נותן כזה יחס לגולשים.אני לא צריך לעשות בשבילך שום דבר. יש לך נעוץ בכל פורום שבמפורש כתוב שם שיש להשתמש בכותרת אינפורמטיבית, אז טכנית קיבלת את האזהרה שלך, עכשיו קיבלת עוד אחת ובפעם השלישית - גלידה.
זה לא הפורום הראשון שאני נמצא בו, הייתי בעשרות פורומים במהלך השנים והחוקים הם פחות או יותר אותו הדבר - לכן סלח לי שאני לא רץ לקרוא את החוקים של כל פורום שאני נכנס אליו בדיוק כמו שאתה לא קורא את התנאי שימוש של כל תוכנה שאתה מוריד. אז הכותרת לא הייתה מי יודע מה עניינית, תעיר לי פעם אחת ולא יקרה כלום, למה לעשות ביג דיל? עוד יותר ביג דיל כשהוא עוד אומר לי "אזהרה שנייה" כאילו אני איזה פושע שעוד שנייה שמים עליו אזיקים. לדעתי זה טיפשי וילדותי.היחס של משה בסדר גמור - אבל צריך להתנהג כמו בן אדם ולקרוא את החוקים.
כשבקשתי ממנו משהו שלא קשור לפורום הוא עזר לי - אז מה שאתה אומר מקומם.
+1,לקרוא את החוקים זה לא כמו לקרוא את תנאי השימוש מאור ,זה כולה כמה שורותהיחס של משה בסדר גמור - אבל צריך להתנהג כמו בן אדם ולקרוא את החוקים.
כשבקשתי ממנו משהו שלא קשור לפורום הוא עזר לי - אז מה שאתה אומר מקומם.
לא נראלי שזה אמיתי כאילו הוא בא לעשות צחוק לא יותר מזה.
התחרות אמיתית, הבחור מסתלבטהתחרות הזאת אמיתית או שהם סתם מסתבלטים?
שואל ברצינות