הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל חיטוב

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
לפני חורף ארוך של מסה אני עושה סייקל חיטוב להתחיל מסה על 8-9 % כדי לא למצוא תצמי שוב סוף מסה 130 קילו על 30% שומן:suicide: זה סייקל 4 שלי
סוסטנון אורגנון 250מ"ג יום כן יום לא, למשך 12 שבועות
בולדנון Maxpro(חברה) 625 מ"ג מפוצל ל2 זריקות בשבוע,למשך 12 שבועות
טרן "מקספרו" 100 מ"ג יום כן יום לא,6 שבועות ראשונים
ויני זריקות "מקספרו" 100 מ"ג יום כן יום לא 6 שבועות אחרונים (מחליף את הטרן כי אני מפחד מתופאות לוואי של הטרן כליות וכו'..)
T3 פירמידה 5 שבועות
אפדרין וקלן 10 יום 10 יום וחוזר.. קלן 120 אפדרין 100

טיפים חברה?
סוסטנון אני יודע שסופח נוזלים אבל הוא משתלם לי כלכלית וזה לא כזה נורא אפשר ליתחטב פצצה איתו

אני לא יודע איך לומר לך את זה בנימה שלא תגרום לך לרצות להתנגח
מזה השטויות האלה 150מ"ג שוים ל 500 מ"ג... תלוי איזו מעבדת אנדרגראוונד זה אחד, 2 בכדי שה150 מ"ג האלו יהיו שוים ל 500 זה או שה500 האלה מכילים 100 מ"ג טסטו' נקי או שה150 האלה הם איזה שידרוג מולקולרי שמכילים 200 מ"ג חומר פעיל לכך או לכך 🤡
חוצמזה, וויני לבד זה לא סייקל, זה חרטבונה ואין לי כוח להתחיל להיות ספרותי ורהוט, יש מצב שלא יעמוד לך ובתור מישו שכביכול תופסים ממנו לא ציפיתי שתתן עצה כזו
חוצמזה... קטלת את עצמך ידידי.... בולדנון 8 שבועות? מינימום 12 שבועות ואל תתוכח איתי לך תתוכח עם אנת'וני רוברט'ס ועם כל מי שגולש בסטרואיד.קום
סייקלים קצרים הם נחלת העבר, שימוש באסטרים כגון, אננת'אט, סיפיונאט, דיקונאט וכן הלאה למשך 6-8 שבועות בלבד היינו מיותר, הסיבה שאתה הישגת תוצאות יפות מהסייקלים שלך כנראה זה בגלל שעשית סטאקינג מטורף

מי דיבר על ויני לבד יא חכמולוג.. דיברתי שאין רע בלקחת וינסטרול שישה שבועות, אם הייתה לך קצת קליטה היית מבין שהתכוונתי בנוסף לחומרים אחרים או שאולי אני צריך לכתוב יותר מפורט בשביל אנשים כמוך? לגבי פרופ' - בתור אחד שלקח כמה סוגים של פרופ בחייו 150 מ"ג אוקראיני שווה הרבה יותר מאחרים(בייחוד כשאני יודע מה יש בארץ ואין לך פירמות טובות היום), לך תלמד על דבר שנקרא איכות ודילול לצורכי רווח. בולדנון לקחתי 12 שבועות ורשמתי מינימום שמונה שבועות למקרה שפספסת את המילה מינימום..
ממי אתה לוקח דוגמה? מאנשים של 100 קילו שריר ומעלה???
את הידע ה'מטורף' שלך תיישם על עצמך ונראה לאן תגיע והסיבה שאני הצלחתי היא שהסייקלים שלי קלעו בול.
וגם אננטט,סיפיונאט ודקה אפשר לקחת שישה או שמונה שבועות ואם תאריך את זה בעוד כמה שבועות זה לא יוסיף לך הרבה - הכרתי המון חבר'ה כאלה. אתה יכול להגיד עליי הרבה דברים, בכל הנוגע לסייקלים אני יכול ללמד אותך. כל שבוע אני בא במגע עם עשרות אנשים שלוקחים אז אני לא צריך לקרוא את הפורומים שלך, מה גם שזה לא אותם חומרים שיש לנו בארץ..

לגדי, כל טסטוסטרון צובר נוזלים, פרופ צובר פחות אבל עדיין, אסור לקחת וינסטרול לבד, כי קיימת האפשרות לחוסר חשק מיני, כי ויני מדכא את ה SHBG. טסטוסטרון זה חומר בסיס והוא בגדר MUST בכל סייקל. בין היתר כדי למנוע את חוסר חשק מיני וגם לאזן את הסיקיל עצמו(אנבולי, אנדרוגני).

לכן כמו שאמרת, אין דבר כזה חומרים בשביל חיטוב וחומרים למסה בלבד, יש חומרים שמשתמשים בהם בשביל חיטוב כי הם מייבשים כגון וינסטרול.

אני לא בטוח שמסטרון יתן מראה מוצק ב 20% שומן, כי השומן יכסה את השריר גם ככה, אז מצב מוצק קשה לי להאמין. לדעתי קודם צריך להוריד עד 12 אחוז שומן, אז אפשר להתחיל עם וינסטרול, מסטרון או כל דבר דומה כדי שהאפקט שלהם יראה, מעל 12% שומן, לא יראו אותם.
אפילו טסטוסטרון לבד יכול להספיק בסייקל חיטוב, למי שרוצה לשמור על מסת השריר. בסייקל חיטוב האחרון שלי לקחתי טסטוסטרון לבד למשך חודש וחצי, רק לאחר חודש הוספתי את הוינסטרול למשך חודש וחצי. והתוצאות - 🙌

איך כולכם הבנתם שדיברתי על ויסטרול לבד..? אליאור אמר שוינסטרול (בנוסף למה שהוא ייקח) רק 6 שבועות לא ייתן לו כלום. שום חומר בעולם לא לוקחים לבד (תגדילו ראש ותבינו שאני מתכוון למי שמצפה לסוג של אפקט טוב - מבחינה טכנית אפשר לבלוע גם רק 2 כדורים).

ואחי, לקחת פעם מסטרון מעל 12% שומן? נכון שלא? אז למה אתה מחליט שזה לא משנה ויזואלית?
לא אמרתי שתהיה מיס פיטנס אבל השריר תמיד נראה מתוח יותר ויש הבדל משמועתי במראה.
ויסטרול ודומיו לא מייבשים - הם פשוט לא צוברים נוזלים. ובחיים לא הייתי מסכים עם הסייקל שלך זה OVER עדין. אינטראקציה נכונה של חומרים תכפיל את ההשפעה שלהם.

נערך לאחרונה:
מי דיבר על ויני לבד יא חכמולוג.. דיברתי שאין רע בלקחת וינסטרול שישה שבועות, אם הייתה לך קצת קליטה היית מבין שהתכוונתי בנוסף לחומרים אחרים או שאולי אני צריך לכתוב יותר מפורט בשביל אנשים כמוך? לגבי פרופ' - בתור אחד שלקח כמה סוגים של פרופ בחייו 150 מ"ג אוקראיני שווה הרבה יותר מאחרים(בייחוד כשאני יודע מה יש בארץ ואין לך פירמות טובות היום), לך תלמד על דבר שנקרא איכות ודילול לצורכי רווח. בולדנון לקחתי 12 שבועות ורשמתי מינימום שמונה שבועות למקרה שפספסת את המילה מינימום..
ממי אתה לוקח דוגמה? מאנשים של 100 קילו שריר ומעלה???
את הידע ה'מטורף' שלך תיישם על עצמך ונראה לאן תגיע והסיבה שאני הצלחתי היא שהסייקלים שלי קלעו בול.
וגם אננטט,סיפיונאט ודקה אפשר לקחת שישה או שמונה שבועות ואם תאריך את זה בעוד כמה שבועות זה לא יוסיף לך הרבה - הכרתי המון חבר'ה כאלה. אתה יכול להגיד עליי הרבה דברים, בכל הנוגע לסייקלים אני יכול ללמד אותך. כל שבוע אני בא במגע עם עשרות אנשים שלוקחים אז אני לא צריך לקרוא את הפורומים שלך, מה גם שזה לא אותם חומרים שיש לנו בארץ..
תעשה מה שבא לך , ושיהיה לך לבריאות חברוס, ידעתי שתתחיל להתנגח... אבל אני לא מתרגש ממך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גדי, אתה רשמת להשאר רק על חומרים יבשים, מזה חומרים יבשים? זה וינסטרול, בולדנון, טרן.
מכאן השתמע שאתה אומר שאין לקחת טסטוסטרון בסייקל חיטוב. וזה לא נכון.

אף אחד כאן לא מנסה להתנגח איתך, מנהלים ויכוח וגם יהיו דברים שמוצא חן בעינך, וגם שלא מוצא חן בעינך.
עם תגובות בסגנון " אין לך קליטה" ו- "או שאולי אני צריך לכתוב יותר מפורט בשביל אנשים כמוך?" זה לא לעניין, ולהבא אני מבקש שתימנע מתגובות מתנשאות בסגנון הזה.

לעניין, מסטרון אני לא ניסיתי את החומר הזה, אבל גדולים ממני ובעלי נסיון אמרו לי שזה חומר יעיל רק למתחת 10% שומן, כי אז רואים את האפקט של מסטרון.
דבר שני, אין דבר כזה 50 מ"ג פרופ אוקראיני(FARMAK) יותר חזק מ 500 מ"ג פרופ אנדרגראונד.
תלוי כמה כמות חומר פעיל יש באנדרגראונד, הבעיה היא שרב החומרים של האנדרגראונד הם UNDERDOSED, והממיסים שמשתמשים איתם פחות איכותיים(אחוז גבוה של בנזיל אלכוהול), אבל תתפלא, גם יש אנדרגראונד איכותיים, אני השתמשתי בכזה, חברה שנסגרה לפני שנה ונקראת GA LABS, הם היו אחת החברות אנדרגראונד הטובות ביותר בשוק.

איך הגענו לויכוח כזה מיותר ?
יש 2200 דרכים לעשות סייקלים ורובם לא רעות בכלל ,איש באמונתו יחיה

חאלס לריב על דברים מיותרים לגמרי

ולאליאור ,אתה תעשה מה שאתה רוצה בכל מקרה ,אני פשוט נתתי את דעתי.
גם לסייקל רביעי מה שאמרת זה מוגזם ,אבל לא משנה שיהיה בהצלחה בכל מקרה ואם תגיע למטרה שלך אז הרי זה משובח.

משין-הד
אתעלם מחלק מההודעה שלך, אין לי כוח להיכנס לזה, אולי בתוכך אתה יודע שאני צודק אז נשאיר את זה כך לעת עתה.

לא פסלתי שימוש בטסטים יחד עם חומרים יבשים, להיפך, אני תמיד לקחתי טסט' בכל סייקל, השאלה איזה טסט? פרופ או סוספנשיין (שכרגע נדיר למצוא בארץ) נשמע מעולה, אבל אנטט?? סוסטנון?? סיפיונאט?

לגבי החברה שהזכרת.. בזמנו הייתה חברה שנקראה יורו-צ'ם - חברה מדהימה עם איכות מאוד גבוהה - אבל היום אין לך בארץ את הדברים האלה ולכן פרופ' אוקראיני מבחינת הרגשה ותוצאה שווה ערך לכ - פי שניים מהכמות אצל חברה אחרת. יורד לסוף דעתי?

צודק או לא, אני לא מצדד באף אחד, עדיין זה לא נותן שום סיבה להתנשא על אף אחד כאן. אני לא איזה שופט או משהו. אבל אני מצפה לכבד אחד את השני כאן.

יורוצ'ם עדיין קיימים, אני לא יודע מה האיכות שלהם, אבל הם לא מאוקראינה, אלא ממולדובה. הפרופ האוקראיני זה של FARMAK. אמפולות של 50 מ"ג חומר/1 מ"ל.
אני מבין את מה שאתה אומר, אבל בפועל, אם חברה X שהיא אנדרגאונד, ומוציאה לשוק פרופ שהמינון שלו 100 מ"ג ל 1מ"ל, והיא לא UNDERDOSED, אז אין שום הבדל מבחינת חומר פעיל לעומת הפרופ פארמה.
יש הבדלים אחרים, בממיסים, באיכות השמנים שמשתמשים, בסטריליות, כי סטרואידים מחברות לג'יט הם מיוצרים במעבדות GMP. ואנדרגראונד יכולים להיות אפילו באמבטיה. הרי ייצור שמנים זה לא מסובך, לוקחים את החומר הפעיל, מוסיפים לו שמן סטרילי, כגון שמן ענבים. גם מוסיפים בנזיל אלכוהול כדי לשמר את החומר לאורך זמן.
הבעיה באנדרגראונד שהאיכות של החומרים אינה גבוהה, כי הראש הוא עסקי ורוצים כמה שיותר להרוויח.
לכן יכול להיות מצב שיש חומרים שהם אנדרגראונד והם משתווים ברמה שלהם לחומרים של חברות לג'יט.

צודק או לא, אני לא מצדד באף אחד, עדיין זה לא נותן שום סיבה להתנשא על אף אחד כאן. אני לא איזה שופט או משהו. אבל אני מצפה לכבד אחד את השני כאן.

יורוצ'ם עדיין קיימים, אני לא יודע מה האיכות שלהם, אבל הם לא מאוקראינה, אלא ממולדובה. הפרופ האוקראיני זה של FARMAK. אמפולות של 50 מ"ג חומר/1 מ"ל.
אני מבין את מה שאתה אומר, אבל בפועל, אם חברה X שהיא אנדרגאונד, ומוציאה לשוק פרופ שהמינון שלו 100 מ"ג ל 1מ"ל, והיא לא UNDERDOSED, אז אין שום הבדל מבחינת חומר פעיל לעומת הפרופ פארמה.
יש הבדלים אחרים, בממיסים, באיכות השמנים שמשתמשים, בסטריליות, כי סטרואידים מחברות לג'יט הם מיוצרים במעבדות GMP. ואנדרגראונד יכולים להיות אפילו באמבטיה. הרי ייצור שמנים זה לא מסובך, לוקחים את החומר הפעיל, מוסיפים לו שמן סטרילי, כגון שמן ענבים. גם מוסיפים בנזיל אלכוהול כדי לשמר את החומר לאורך זמן.
הבעיה באנדרגראונד שהאיכות של החומרים אינה גבוהה, כי הראש הוא עסקי ורוצים כמה שיותר להרוויח.
לכן יכול להיות מצב שיש חומרים שהם אנדרגראונד והם משתווים ברמה שלהם לחומרים של חברות לג'יט.

אני יודע שיורוצ'ם לא אוקראינית, התכוונתי שהפרופ אוקראיני.
שמת לב שאתה אומר בדיוק מה שאני אומר, רק במילים אחרות? לא אמרתי שיש הבדל מבחינת כמות חומר פעיל, אמרתי שבעקבות גורם כזה או אחר, ההרגשה והתוצאה של הפרופ פארמה חזק כמו כמות כפולה של חברה אחרת (החברות הכי נפוצות בארץ כיום - אני יודע שבעבר היו חברות טובות).

משין, מותק, אני לא מתנשא, נמאס לי שבא בן אדם ומחפש איפה טעיתי ואיפה הוא יכול להוכיח אותי רק בגלל שאני מתחרה כביכול ולא בא עם אותו ראש כמו של כולם פה - כאילו מלחמת המוחות מולי. מילא היה היגיון באחד מהדברים שהוא אמר, אבל הוא אפילו לא קרא מה שכתבתי, פשוט כתב נגד עוד לפני שהבין למה התכוונתי - אתה מוזמן לקרוא את זה שוב. ואני מבקש שלא תגיב על זה, רציתי רק להבהיר בפניך את העניין וזהו..

היום בארץ האנדרגראונד מאעפן, אין שום דבר טוב. בגלל זה אני משתמש בפארמה.
אפשר לומר שהאנדרגראונד הכי טוב שיש כרגע זה LA PHARMA, עליהם יש ביקורות ממש טובות, אבל המחיר שלהם גם יקר. LA PHARMA אינם חברה לג'יט.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך לומר לך את זה בנימה שלא תגרום לך לרצות להתנגח
מזה השטויות האלה 150מ"ג שוים ל 500 מ"ג... תלוי איזו מעבדת אנדרגראוונד זה אחד, 2 בכדי שה150 מ"ג האלו יהיו שוים ל 500 זה או שה500 האלה מכילים 100 מ"ג טסטו' נקי או שה150 האלה הם איזה שידרוג מולקולרי שמכילים 200 מ"ג חומר פעיל לכך או לכך 🤡
חוצמזה, וויני לבד זה לא סייקל, זה חרטבונה ואין לי כוח להתחיל להיות ספרותי ורהוט, יש מצב שלא יעמוד לך ובתור מישו שכביכול תופסים ממנו לא ציפיתי שתתן עצה כזו
חוצמזה... קטלת את עצמך ידידי.... בולדנון 8 שבועות? מינימום 12 שבועות ואל תתוכח איתי לך תתוכח עם אנת'וני רוברט'ס ועם כל מי שגולש בסטרואיד.קום
סייקלים קצרים הם נחלת העבר, שימוש באסטרים כגון, אננת'אט, סיפיונאט, דיקונאט וכן הלאה למשך 6-8 שבועות בלבד היינו מיותר, הסיבה שאתה הישגת תוצאות יפות מהסייקלים שלך כנראה זה בגלל שעשית סטאקינג מטורף
גדי אחי אל תפגע אבל הבנאדם מדבר הגיוני אולי בקטע של הויני הוא יתבלבל אבל לקחתי פרופ אוקראני ואתה משווה למה שיש בארץ שזה סיינטרופ אז ברור שההבדל עצום אבל עדיין זה נשאר 50 מ"ג

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משין, מותק, אני לא מתנשא, נמאס לי שבא בן אדם ומחפש איפה טעיתי ואיפה הוא יכול להוכיח אותי רק בגלל שאני מתחרה כביכול ולא בא עם אותו ראש כמו של כולם פה - כאילו מלחמת המוחות מולי. מילא היה היגיון באחד מהדברים שהוא אמר, אבל הוא אפילו לא קרא מה שכתבתי, פשוט כתב נגד עוד לפני שהבין למה התכוונתי - אתה מוזמן לקרוא את זה שוב. ואני מבקש שלא תגיב על זה, רציתי רק להבהיר בפניך את העניין וזהו..

אחי מה אתה רגיש זה רק פורום וכל אחד אומר תדעה שלו חפיף מה אתה לוקח ללב 🤪

וואלה גדי, תאמין לי חביבי... לא מחפש לא אותך ולא אפחד אחר. כי בסופו של דבר כולנו פה מאותה הסיבה
כל אחד שיקח איך שנוח לו... רק שמה יש כמה נק' שאין עליהן ויכוח, אחרי הכל הספורט הזה הוא אינדיבידואלי בטירוף, אבל מה שכן משך פעולה של כל אסטר ואסטר זה משהו שאין מה לטחון עליו מים... זה ידוע
תופעות לואי ותוצאות זה פרמטרים משתנים, בקשר לוויני ולעוד כמה חומרים שלא ימעט מספרם שימוש מעל ל6-8 שבועות היינו מיותר זה 100%
אם הדרך כתיבה שלי לא היתה משו אז תבליג זה פורום זה לא בית משפט, לא קיללתי חס וחלילה 😉

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל מי שענה רציתי גם לשאול בעניין תוספים
איזה תוספים כדאי מולטי ויטמין? מה עוד מומלץ בסייקל שלי? ( אני יודע על המלצות יש ים תוספים אני מתכוון מומלץ בגדר חייב )
כדאי להוסיף פרווירון לאורך הסייקל?
נשאר לי ארימידקס מסייקל קודם כדאי לישתמש בוא למניעת נוזלים בחיטוב?

מולטי ויטמין
ויטמין C
חלבון
אולי הייתי לוקח גם ZMA בדגש על אבץ
אם חסר סידן הייתי גם מתווסף בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית