עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר למצוא מחירים יותר טובים באיבי ואני לא חושב שתיהיה בעיה לקנות דגם של Tmobile או At&T אני משתמש עד היום בארץ בVibrant של Tmobileאמאזון. 570-590$. יש כמה מכשירים שמותאמים לחברות האמריקאיות (at&t, verizon, sprint וכו'), אתה תראה שיש להם מספר דגם אחר. הכי פשוט לקנות את ה-i9300.
הרייזר שלי נפל מ3 מטר בערך ולא קרה לא כלום. והוא עם מגן שקניתי מאלמוני במסיבה כלשהי ב20 שקל. just sayin. יכול להיות שמכשיר עם בטריה שאי אפשר לנתק ממנו מקבל יתרון בנושא הזה.בוא נגזים, פלדה. של טנק. כולה אלומיניום שנשרט תוך דקה וחצי. כל המכשירים האלה פחות או יותר שבירים באותה מידה למרות הסרטונים המגוחכים ביוטיוב. כל מסך שיפול בצורה מסוימת על הרצפה יתנפץ, בין אם הוא גורילה גלאס 200 ובין אם הוא נעשה על ידי עובדים סינים שמרוויחים דולר ליומיים (שתי האופציות לא סותרות זו את זו).
אז הוא לא נפל על נקודת חולשה של המסך. אני מכיר אנשים עם מגן otterbox בצורה של טנק שנפל להם הטלפון (גם אייפון וגם גלקסי) על הפינה והמסך התנפץ. זה לא תלוי בסוללה, זה תלוי בזווית הנפילה.הרייזר שלי נפל מ3 מטר בערך ולא קרה לא כלום. והוא עם מגן שקניתי מאלמוני במסיבה כלשהי ב20 שקל. just sayin. יכול להיות שמכשיר עם בטריה שאי אפשר לנתק ממנו מקבל יתרון בנושא הזה.
עדיף על כיסוי פלסטיק.בוא נגזים, פלדה. של טנק. כולה אלומיניום שנשרט תוך דקה וחצי. כל המכשירים האלה פחות או יותר שבירים באותה מידה למרות הסרטונים המגוחכים ביוטיוב. כל מסך שיפול בצורה מסוימת על הרצפה יתנפץ, בין אם הוא גורילה גלאס 200 ובין אם הוא נעשה על ידי עובדים סינים שמרוויחים דולר ליומיים (שתי האופציות לא סותרות זו את זו).
מי אמר שעדיף?עדיף על כיסוי פלסטיק.
I did 😵💫🥊מי אמר שעדיף?
ממליץ על המכשיר בניגוד לשאר החבר'ה הלא אחראיים שנשבר להם המכשיר 😃
אם אתה לא מספיק זהיר עם הטלפון שלך ומפיל אותו,זה לא משנה איזה מכשיר יש לך, הוא ישבר.
וזה לא משנה כל המבחני נפילות האלה שעושים ביוטיוב ואם לחבר שלך נפל מ10 מטר ולא נשבר,לך זה יכול ליפול מחצי מטר ולהישבר לגמרי. תלוי איך הוא נפל וכו'..
פשוט צריך להיזהר ולקנות מגן סביר.
לפותח האשכול, אני קניתי את המכשיר בחו'ל ועלה לי 510-520 יורו וקיבלתי החזר מס של 50 ומשהו יורו. אתה צריך את הדגם I9300 כמו שאמרו פה וסה"כ לשאול אם זה הבינלאומי.
קניתי את המכשיר בחנות SATURN והיה אותו באותו מחיר בMEDIA CENTER. לא יודע אם יש את החנויות האלה בארה"ב אבל אין כל בעיה בלקנות בכל רשת חנויות גדולה, פשוט תעשה סקר שוק.