הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ADEX במקום HCG?

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
באחד המאמרים שקראתי , מומלץ על שימוש בADEX במהלך הסייקל, ממש כמו שבאתר ממליצים על HCG.
מישהו שמע מכיר יודע?
ADEX שאני מכיר בארץ זה כדור שנמכר ללא מרשם, מיועד לכאבי ראש ומחזור.

אני יתקן אותך לפני שיבואו הכרישים שיעשו ממך ארוחה.
מה שאתה מדבר זה ארימדקס (ARIMIDEX) שהקיצור שלו הוא Adex בפורומים רבים בחו"ל.
זהו אנטי אסטרוגן חזק יחסית ונוהגים לשלב אותו בסייקלים שידועים כמעלים בנוזלים על מנת למזער עלייה זאת.
אדקס מה שאתה מתכוון זה הכדור לכאב ראש, אין שום קשר בין שניהם.

• פותח/ת השרשור
פשוט במאמר פה באתר ממליצים לקחת כסייקל ראשון לדוגמא, טסט + HCG. באתר חול (אני לא יכול להוסיף קישור משום מה), ממליצים לקחת טסט + ארימידקס.
בשלב ה-PCT אין הבדלים.

אני חושב שאני מבין מה אתה שואל. arimidex הוא אנטי אסטרוגן שמיועד למנוע תופעות לוואי מעודף אסטרוגן כמו ג'ינו(ציצים של גבר), ולעומת זאת HCG הוא משהו אחר שעוזר לאשכים שלך לחדש את ייצור הטסטוסטרון, לאחר שזה הושבת משימוש בסטרואידים , כלומר כשהאשכים מתכווצים זה מחזיר לך אותם לגודל המקורי(בערך). מקווה שעזרתי גם אני מתכנן סייקל ראשון בקרוב

עריכה: הHCG מגיע בצורת אבקה שאותה אתה מערבב עם מים בקטראוסטטים(אפשר לקנות את זה בEBAY) וזה מחזיק במקרר חודש ממה שקראתי. מזריקים את זה כל שבוע והרוב ממליצים במהלך הסייקל ולא בסופו כמו שעשו עד היום.

נערך לאחרונה:
אין קשר בין אדקס לבין HCG אדקס יכול לעזור השלב ה PCT (למרות שהוא עדיף לדעתי בזמן הסייקל) זה שקראת בחול לא אומר שמה שכתוב זה נכון יש המון שטויות שם. שני חומרים שונים בתחלית בעלי פעילות שונה ומטרה שונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית