הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני צריך את היציריות שלכם בלעבוד על חבר.

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
יש לי חבר שעד עלי כל כך כך שהייתי צריך להתפטר מהעבודה שעבדתי בה (אין ספק שהוא עבר את הגבול, אבל הסתדר בסופו של דבר)
עכשיו זה קרה לפני חודשיים ועד היום עוד לא החזרתי לו אמרתי לו כל מיני דברים ''חכה אני מחכה שזה יגיע '' וכל מיני כאלה בסגנון שהוא יפחד פסיכולוגית בינתיים.
אני עכשיו בדברים כאלה לא יצירתי בשיט וצריך את המוח המרושע שלכם בעניין.
חשוב לציין לא צריך להגזים אין בעיה שיהיה משפיל , כואב , מבאס.. אבל שלא יפגע (חומר משלשל , וחומר לעצירות לצורך העניין)

תחתוך לו את הקצה של הפין עם מספריים

או שתזמין לו זונה חשפנית זורמת, שבסוף הלילה הוא יגלה שהיא טרנסקסואלית או רק בבוקר למחרת אם הוא שיכור.

יש הרבה רעיונות בסרט המסור... יש שם 7 סרטים והרבה רעיונות מקוריים... ממליץ לך

תגנוב לו את המכונית ותשים אותה במקום מוסתר והוא יתחרפן ותצלם את התגובה שלו,תחזיר לו את המכונית לפני שהוא קורא למשטרה ותעלה את הסרטון ליוטיוב.

תקח לו את הפלאפון כדי "לבדוק משהו באינטרנט", תוסיף לו לאנשי הקשר מספר של חבר אחר שלך ותשים תחת השם "אמא", ואז החבר שלך ישלח לו SMS של משהו כמו "טוב בעלי יצא סופסוף, ניפגש אצלך? אני חרמנית מתה, מתה לרדת לך כבר ;)" ותגיד לו "אחי, אמא שלך שלחה לך SMS, קח" והוא יקח ויקרא את זה וימות במקום.

קח את הטלפון שלו ותשנה את כל המספרים שם לשמות של דמויות מסרטי פנטזיה. יהיה מעניין לראות איך הוא מגלה מי זה הרמיוני, מי זה וולדמורט.

תקח לו את הפלאפון כדי "לבדוק משהו באינטרנט", תוסיף לו לאנשי הקשר מספר של חבר אחר שלך ותשים תחת השם "אמא", ואז החבר שלך ישלח לו SMS של משהו כמו "טוב בעלי יצא סופסוף, ניפגש אצלך? אני חרמנית מתה, מתה לרדת לך כבר ;)" ותגיד לו "אחי, אמא שלך שלחה לך SMS, קח" והוא יקח ויקרא את זה וימות במקום.
עשינו את זה לאחת מהכיתה שלנו כתבנו לה ״בואי לשער של הבית ספר מהר אבל החליק במדרגות והוא במצב קשה״ היא התחילה לרוץ ולבכות חחח לא אשכח את היום הזה !

אתה יכול לחזק את החלפת המספרים עם: "תחזור אלי דחוף" שלח ל:כולם

תפרסם את המספר שלו באתר של גייז או שתפרסם מודעה ביד 2 על איזו מציאה
תכלס לי יש מישהו שאני לא סובלת שכבר שננתי את המספר שלו בעל פה.
ובכל הפסיכופטים והמוכי גורל שמתחילים איתי מקבלים את המספר הזה

קח את הטלפון שלו ותשנה את כל המספרים שם לשמות של דמויות מסרטי פנטזיה. יהיה מעניין לראות איך הוא מגלה מי זה הרמיוני, מי זה וולדמורט.

לי עשו את זה פעם רק עם שרי ממשלה חח

תזמין אותו לתחרות צ'ילי, תדאג שמישהו ילשין לו לפני שאתה מתכנן לנקום כדי שיחשוב שידו על העליונה, תשלח את ההורים שלו לחווה של שי דרומי בלילה, תוסיף את הגופות שלהם לצ'ילי ותגיש את זה לחבר שלך. לא לשכוח! לפני לשלוח מכתב לסלב המוערץ ביותר עליו שיש לו סרטן ושהמשאלה שלו זה להפגש איתם. ואז אחרי שהוא מגלה שההורים שלו מתים והוא אכל אותם. הסלבס יגיעו תוך כדי שהוא בוכה ויצחקו עליו שהוא תינוק.

רעיון מקורי אגב.

תפתח לו פרופילים באתרי גייז, תשנה את כל המספרים בפלא שלו ל"אמא, אבא, זונה, אלוהים, אלוהים נייד, ישו" וכאלה, ותקבע לו דייטים עם דובות מהלכות.

תזמין אותו לתחרות צ'ילי, תדאג שמישהו ילשין לו לפני שאתה מתכנן לנקום כדי שיחשוב שידו על העליונה, תשלח את ההורים שלו לחווה של שי דרומי בלילה, תוסיף את הגופות שלהם לצ'ילי ותגיש את זה לחבר שלך. לא לשכוח! לפני לשלוח מכתב לסלב המוערץ ביותר עליו שיש לו סרטן ושהמשאלה שלו זה להפגש איתם. ואז אחרי שהוא מגלה שההורים שלו מתים והוא אכל אותם. הסלבס יגיעו תוך כדי שהוא בוכה ויצחקו עליו שהוא תינוק.

רעיון מקורי אגב.
חחחחחחחח ווואי איזה דג'ה וו זה מוכר לי רצח מאיזו סידרה - רק שכחתי מאיפה זה ....... תזכיר לי .....

ודרך אגב פותח האשכול מה הוא עשה לך ???
אני מציע שתראה ג'קאס אתה לא תאמין כמה דרכים טובות יש כדי לנקום במישהו 😆

רעיון מקורי אגב.
south park זו סדרה חולנית

בטיול השנתי האחרון שהייתי בו, בכיתה י"ב, היו שני דבילים שעשו ביד לכוס, ושתו. נסה לגרום לזה לקרות ולצלם את זה איכשהו עם מצלמה נסתרת. 👹👉👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית