שאלה לגבי גיוס וצבא

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
רציתי לשאול איך לא להידפק מבחינת הגיוס למה אני רואה הרבה שנדפקים ואומרים לי תעבוד על זה כבר מעכשיו..
אין לי את מי לשאול אז אני שואל פה.. מה הכוונה שלהם?? ומה אני צריך לעשות?
*עברתי כבר את הצו ראשון
*אני רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים (קיבלתי למלות שאלון לגאמא ולא התקבלתי)
ונגיד אני לא רוצה קרבי ויש לי פרופיל 97 מה אני צריך לעשות??
תודה לעוזרים!!

רק קומבינות. לך לאנשים שמשרתים עכשיו בתפקידים שאתה רוצה ותשאל אותם אם הם יכולים לארגן לך איזה קומבינה (אפילו בתשלום, זה שווה את זה. העיקר שתמצא מישהו מקושר).

פרופיל הקב"ן יכול להוריד לך אם תבקש לא להיות קרבי ותסביר שזה בלתי אפשרי מבחינתך לבצע משהו קרבי.

אני כמוך בול,גם לא התקבלתי לגאמ"א ורציתי יחידת מחשבים ואני עם פרופיל 82.
הצהרתי על מיליון בעיות רפואיות כדי להוריד פרופיל כי חברים שהתגייסו וגם חבר'ה שכבר הרבה זמן בצבא המליצו לי להוריד פרופיל לפני הגיוס אם אני לא רוצה להדפק.
בכל מקרה,אני כרגע כלל צהלי כי וועדה רפואית לא רצו לתת לי ואם יתנו לי תפקיד קרבי אני אהיה סרבן פינוי. ממליץ לך להתכונן מראש ולנסות להוריד פרופיל ולהגיש בקשות לחיל תקשוב,מודיעין וכו'..
אם אתה אוהב את תחום הספורט ויש לך קשרים בצבא תעשה תעודת מדריך קרב מגע או חד"כ ואולי תהיה מד"ס או מפעיל חד"כ שזה מה שאני רציתי אחרי מחשבים.
אם אתה רוצה רק מחשבים תבקש המלצה מהמורה שלך למחשבים בביה"ס אם למדת,ותשלח הרבה מכתבים(אם יש פרוטקציות פשוט תפעיל אותן).

• פותח/ת השרשור
אני כמוך בול,גם לא התקבלתי לגאמ"א ורציתי יחידת מחשבים ואני עם פרופיל 82.
הצהרתי על מיליון בעיות רפואיות כדי להוריד פרופיל כי חברים שהתגייסו וגם חבר'ה שכבר הרבה זמן בצבא המליצו לי להוריד פרופיל לפני הגיוס אם אני לא רוצה להדפק.
בכל מקרה,אני כרגע כלל צהלי כי וועדה רפואית לא רצו לתת לי ואם יתנו לי תפקיד קרבי אני אהיה סרבן פינוי. ממליץ לך להתכונן מראש ולנסות להוריד פרופיל ולהגיש בקשות לחיל תקשוב,מודיעין וכו'..
אם אתה אוהב את תחום הספורט ויש לך קשרים בצבא תעשה תעודת מדריך קרב מגע או חד"כ ואולי תהיה מד"ס או מפעיל חד"כ שזה מה שאני רציתי אחרי מחשבים.
אם אתה רוצה רק מחשבים תבקש המלצה מהמורה שלך למחשבים בביה"ס אם למדת,ותשלח הרבה מכתבים(אם יש פרוטקציות פשוט תפעיל אותן).
הבעיה שאני אפילו לא יודע איך להתחיל לעשות את כל זה
למי לשלוח מכתבים?? נגיד אני רוצה להוריד פרופיל מה אני כותב?? אין לי את המידע איך לעשות את זה..

אתה צריך למצוא כמובן בעיה שיש לך,ללכת לאורתופד(עדיפות לאחד כזה שעבד עם הצבא כי בד"כ יש להם ספר שאומר להם לאיזה פרופיל כל בעיה מורידה) אם אתה גר בחיפה-קריות אני אוכל להפנות אותך לאחד כזה.
במידה ובחרת לא לפנות לאחד כזה פשוט תתמקד על כמה בעיות שיש לך. גב,מי*****,ברכיים,כתפיים,בעיות שינה.
לכל בעיה תשיג אישור מרופא,שמור אותו אצלך ותפקסס ללשכת גיוס+לבקום. לי לא יצא הרבה מזה אז אני רק יכול לשתף אותך במה שאני עברתי ולאחל לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך למצוא כמובן בעיה שיש לך,ללכת לאורתופד(עדיפות לאחד כזה שעבד עם הצבא כי בד"כ יש להם ספר שאומר להם לאיזה פרופיל כל בעיה מורידה) אם אתה גר בחיפה-קריות אני אוכל להפנות אותך לאחד כזה.
במידה ובחרת לא לפנות לאחד כזה פשוט תתמקד על כמה בעיות שיש לך. גב,מי*****,ברכיים,כתפיים,בעיות שינה.
לכל בעיה תשיג אישור מרופא,שמור אותו אצלך ותפקסס ללשכת גיוס+לבקום. לי לא יצא הרבה מזה אז אני רק יכול לשתף אותך במה שאני עברתי ולאחל לך בהצלחה.
מה אני אומר שיבדוק אותי גם אם אין לי בעיה?

אתה לא מרמה את הצבא. אתה פשוט מוצא בעיה שיש לך,מצהיר עליה ואם היא מספיק חמורה היא תוריד לך פרופיל.
לי כאב הגב מאוד וחשבו שזזה לי חוליה אז עשיתי רנטגן בגב ולא מצאו כלום, לעומת זאת מעבדת שינה עשיתי ומצאו לי בעיה.
מיגרנ!ת מצאו לי וכו'.. לא חסר דברים. לחבר שלי הורידו פרופיל ל64-72 על נזלת כרונית.

עזוב מה שהם אומרים לך הם מדברים שטויות אני כבר אחרי צבא ותדע לך שקרבי זה נטו התנדבות אם אתה לא רוצה קרבי אז גם עם פרופיל 100 לא יקחו אותך לקרבי אלא רק לג'ובניק

רק קומבינות. לך לאנשים שמשרתים עכשיו בתפקידים שאתה רוצה ותשאל אותם אם הם יכולים לארגן לך איזה קומבינה (אפילו בתשלום, זה שווה את זה. העיקר שתמצא מישהו מקושר).

פרופיל הקב"ן יכול להוריד לך אם תבקש לא להיות קרבי ותסביר שזה בלתי אפשרי מבחינתך לבצע משהו קרבי.
קומבינה? בתשלום?..
אתה אומר את כל אלה מניסיון עשיר אני מבין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית