הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנימל פאק

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אני לא מבין מה מיוחד במולטי ויטמין הזה שהוא כזה יקר כי ראיתי שצריך 2 פאקס ביום ויש 44 פאקס וזה יוצא בערך 6 שקל ליום.
אני קניתי של טווין לאב לא יוצא אפילו בכיוון של זה..
מה הקטע במולטי ויטמין הזה אז? כאילו מילא אם זה בגלל ה"מותג" עדיין זה מחיר מפגר בשביל שם

לא רק^^
גם באנימן המולטי מחולק לכדורים, ככה שאתה יכול לשלוט במינונים של כל חלק [חלק רואים את זה כחיסרון כי זה הרבה כדורים לשתות [4-5]].
הטווין לאב מספיק כמעט לחצי שנה!

לא רק^^
גם באנימן המולטי מחולק לכדורים, ככה שאתה יכול לשלוט במינונים של כל חלק [חלק רואים את זה כחיסרון כי זה הרבה כדורים לשתות [4-5]].
הטווין לאב מספיק כמעט לחצי שנה!
לא הבנתי .. אתה אומר בגלל שיש יותר כדורים ? מה הקשר המנה הכוללת היא עם מינונים לא ממש גבוהים והם די דומים לכדור אחד של טוונלאב ושים לב שכל המוצרים של אנימל יקרים

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי .. אתה אומר בגלל שיש יותר כדורים ? מה הקשר המנה הכוללת היא עם מינונים לא ממש גבוהים והם די דומים לכדור אחד של טוונלאב ושים לב שכל המוצרים של אנימל יקרים
ממה שגם אני הבנתי יש באנימל פאק כדורים 4-5 לכל מנה שבהם יש סוגי ויטמנים שונים ואז אתה יכול לשלוט על המינונים

עדיין אני לא ישלם פי 6 אם לא הרבה יותר בשביל הדבר הזה..

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שחשבתי... אמרתי אבל אולי יש איזה משהו מיוחד כי מותג מותג אבל גם למותג יש גבול במחיר..

צריך פאק אחד ביום, בכל אחד יש 11 כדורים ושותים פעם אחת ביום.
אמנם יקר ואולי לא הכרחי לרוב המוחלט של האנשים, אבל קשה להתווכח עם ההצלחה שלו.
כבר שנים שהוא שולט באגף הויטמינים כמו שאופטימום שולט באגף אבקות החלבון...

ממה שגם אני הבנתי יש באנימל פאק כדורים 4-5 לכל מנה שבהם יש סוגי ויטמנים שונים ואז אתה יכול לשלוט על המינונים

עדיין אני לא ישלם פי 6 אם לא הרבה יותר בשביל הדבר הזה..
יש 11-12 כדורים
ושוב מדבר פה רק השם של המוצר...אני זוכר בעברי כמו אידיוט זה המוצר הראשון שקניתי..למה?כי רציתי להראות כמו פרנק וחשבתי שזה מה שיקדם אותי..
יש בזה פחות מנות,וזה יותר יקר
אין שום סיבה לקנות את המולטי הזה..סוף פסוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית