הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אליפות העולם בטריאתלון ארוך (איש הברזל) - LIVE

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
למעוניינים,
http://beta.ironman.com/coverage/detail.aspx?race=worldchampionship&y=2012

כרגע הם בסוף הרבע הראשון של הרכיבה. שני הטריאתלטים הבולטים, שהיו אלופי העולם בחמשת השנים האחרונות, קרייג אלכסנדר וכריס מקורמק יצאו מהמים ב51:35 ו-52:34, במקומות ה-12 וה29 בהתאמה (בדירוג הכללי).
אנדי פוטס, אלוף העולם בטריאתלון חצי-ארוך (חצי איש ברזל) ב2007, יצא ראשון מהמים אחרי 50:32.

אגב, כמו שאפשר להבין מהחתימה שלי, אני בעד כריס מקורמק.

תהנו

עדכון:
קרייג אלכסנדר הגיע לנקודת 8 המייל בזמן של 01:10:08 מרגע הזינוק. אנדי פוטס נמצא עם קרייג אלכסנדר והגוש המרכזי, והזמן הרשמי שלו לאותה נקודה - 01:10:09.
כריס מקורמק כרגע מפגר ביותר מדקה מאחורי הגוש המרכזי, והגיע לאותה נקודה בזמן של 01:11:26.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא, 10 מטר בין רוכב לרוכב
אם נדייק, 7 מטר. בנוסף, על מנת לעקוף רוכב יש לך 20 שניות לצמצם את המרחק והרוכב שנעקף חייב להתרחק מאחוריך כ-7 מ' לפני שהוא מנסה לעקוף בחזרה.

אגב, הפייבוריטס איכזבו, מקורמק פרש, קרייג אלכסנדר עוד לא הגיע.
פיט ג'ייקובס ניצח בזמן של 8:18. בד"כ תוצאה כזאת מספיקה לטופ 5 בלבד אבל היום זה הספיק על מנת לנצח...
אנדראס ריילארט (שאני גם מאוד אוהב אותו) הגיע מקום שני, שוב. ספורטאי מדהים...
מארינו ואנהואנאקר נתן את הרכיבה הכי מהירה, 4:25, ובריצה התפרק. גם הוא עוד לא הגיע. אם אני לא טועה הוא פרש איפשהו באיזור חצי המרתון, אבל זה לא ודאי.

אני קצת מרוכזב אבל אין מה לעשות זה כבר לא הזמן של החבר'ה המבוגרים... (אלכסנדר ומקורמק)

עריכה: אלכסנדר הגיע, 8:40

דרך אגב, אם לאנס ארמסטרונג היה בתחרות הזאת... יש סיכוי טוב מאוד שברגע זה הוא היה אלוף העולם בטריאתלון ארוך.

נערך לאחרונה:
אם נדייק, 7 מטר.
צודק
אם לאנס ארמסטרונג היה בתחרות הזאת...
, אני לא כ"כ משוכנע. המנצחים רצו מרתון בפחות מ-2:50, אני בספק אם ארמסטרונג היה מצליח לרדת מב-3 בתנאי החום. אבל הכל ספקולציות

• פותח/ת השרשור
צודק
, אני לא כ"כ משוכנע. המנצחים רצו מרתון בפחות מ-2:50, אני בספק אם ארמסטרונג היה מצליח לרדת מב-3 בתנאי החום. אבל הכל ספקולציות
שמע ג'ייקובס רכב 4:35 ומארינו רכב 4:25. לאנס היה רוכב עם מארינו (ולקחתי ממנו הרבה בגלל שהוא רחוק מהשיא. בשיא שלו כמובן שהוא היה רוכב מהר יותר), מה שהיה נותן לו 10 דק' על ג'ייקובס. קח מלאנס 3 דק' בשחייה שג'ייקובס היה מרוויח עליו, ויש לך את לאנס 7 דק' לפני ג'ייקובס בתחילת המרתון.
ג'ייקובס רץ 2:48, מה שאומר שלאנס היה צריך לרדת את ה2:55. אין שום סיבה בעולם שהוא לא היה עושה את זה (בהנחה שזה ה-יום שלו ושהוא נותן תחרות של ווינר). כמובן ששום דבר לא ודאי, בתחרות כזאת כמו שראינו במקרה של מקורמק, אלכסנדר, סבסטיאן ומארינו - הרבה דברים יכולים להשתבש, אבל בהנחה שלא היה משתבש אצלו כלום, הרמה שלו הייתה מספיקה כנראה לנצח.
גם אם הוא לא היה מנצח, אין ספק שהוא היה נכנס פה לטופ 3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית