הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

HTC SENSATION XL- קניית סוללה להחלפה.

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
הזמנתי את הפלאפון הנ"ל השבוע, ממה שהבנתי הסוללה שלו מאוד חלשה, וכדאי לקנות עוד סוללה רזרבית שתהיה איתך במקום להסתובב עם מטען לכל מקום.
לקנות סוללה מחברות פלאפון\ מקורית כנראה עולה כמה מאות, ואני רוצה להזמין סוללה מלדוגמה DEAL EXTREME כי המחירים נעים בין 5-10$ וגם אני מזמין משם עוד כמה דברים.

הבעיה היא שאני יודע שהסוללות יכולות להרוס את הפלאפון, ואני רוצה סוללה שתתאים. (אני רק לא יודע איזה אני לא מבין בזה כלום) ככה שאני מבקש ממישהו שמבין בזה שאם יכול שישים פה קישור לסוללה.

תודה רבה לעוזרים !

יכול להיות שאני טועה, אבל ממה שאני יודע זה שסוללות לא מקוריות לא הורסות את הפלאפון ובמקרה גרוע רק יגמרו לך מהר או שהפלא ישתגע- יילדק ייסגר, יראה 100%, פתאום 50%, כאלה דברים (רק כשהסוללה הלא טובה נמצאת בפלא)
מה שכן מטען (מתאם חשמל) לא מקורי יכול להרוס את הסוללה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאני טועה, אבל ממה שאני יודע זה שסוללות לא מקוריות לא הורסות את הפלאפון ובמקרה גרוע רק יגמרו לך מהר או שהפלא ישתגע- יילדק ייסגר, יראה 100%, פתאום 50%, כאלה דברים (רק כשהסוללה הלא טובה נמצאת בפלא)
מה שכן מטען (מתאם חשמל) לא מקורי יכול להרוס את הסוללה.
הבנתי, תודה רבה. אז אם זה ככה, מישהו מכיר\ קנה כבר סוללה מזוייפת לטלפון הזה שעובדת כמו שצריך ויכול להביא קישור?

אין שום קשר בין ROOT לשיפור ביצועי הסוללה כל העיינין בROOT הוא שיש לך את היכולת של הSuper User להתקין Recovery ואז להתקין Custom rom שישפר את הביצועים של המכשיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית