ייעוץ סייקל דיאנבול

Chahi123

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן , התחלתי סייקל דיבול לפני שבועיים וחצי , 30 מ''ג ביום , מחולק ל3 פעם ביום , בוקר , לפני אימון וערב ... 120 כדור ,זמן סייקל מוערך , חודש בערך , הייתי רוצה לשאול אותכם מה התופעות לוואי לסייקל ? אני גובה 1.65 , משקל 61 (התחלתי סייקל משקל 53)

א.לא עושים סייקל בלי חומר בסיס שהוא הטסט .

תפסיק ומהר לקחת את הדיבול , כמה בחורים כמוך משתמשים ללא שום ידע מקדים , תקרא את הנעוצים שמצורפים לגבי סייקל ראשון , אם אתה רוצה שהעניינים שם למטה יפעלו כמו שצריך תפסיק עם הכדורים ,הערכה שלי שלא יהיה לך יותר מדיי נזק אם תפסיק עכשיו .
תופעות לוואי של סטרואידים תרשום בגוגל תראה את התופעות לוואי שעלולות להיות כעיקרון רוב תופעות הלוואי הן הפיכות אבל רק אם עושים שימוש נכון בסטרואידים לא כמו שאתה עושה !

א.לא עושים סייקל בלי חומר בסיס שהוא הטסט .

תפסיק ומהר לקחת את הדיבול , כמה בחורים כמוך משתמשים ללא שום ידע מקדים , תקרא את הנעוצים שמצורפים לגבי סייקל ראשון , אם אתה רוצה שהעניינים שם למטה יפעלו כמו שצריך תפסיק עם הכדורים ,הערכה שלי שלא יהיה לך יותר מדיי נזק אם תפסיק עכשיו .
תופעות לוואי של סטרואידים תרשום בגוגל תראה את התופעות לוואי שעלולות להיות כעיקרון רוב תופעות הלוואי הן הפיכות אבל רק אם עושים שימוש נכון בסטרואידים לא כמו שאתה עושה !

אתה מנסה להגיד לי שהוא לוקח רק דיבול אז הוא ושה לעצמו יותר נזק מאשר עם היה לוקח גם דיבול וגם טסט?!

דיבול מעלה את רמות האסטרוגן בטירוף הוא נחשב סטרואיד מאוד חזק , במידה ואתה מעלה את רמות האסטרוגן יש צורך לעלות באותה מידה את רמות הטסט בדם .

לא עושים סייקל בלי חומר בסיס של טסט!

נערך לאחרונה:
אהלן , התחלתי סייקל דיבול לפני שבועיים וחצי , 30 מ''ג ביום , מחולק ל3 פעם ביום , בוקר , לפני אימון וערב ... 120 כדור ,זמן סייקל מוערך , חודש בערך , הייתי רוצה לשאול אותכם מה התופעות לוואי לסייקל ? אני גובה 1.65 , משקל 61 (התחלתי סייקל משקל 53)

אתם זה משהוא מטורף שוקלים50-60 קילו, הולכים לאיזה מישהוא מחדר כושר, קונים חומרים בלי מושג בלי ידע,בולעים\מזיריקים.
חושבים שהם אוכלים טיטק, ושותים נסטי, עושים נזק בלתי הפיך לגוף, ואז נכנסים לסטטיסטיקה של נפגעי הסטראודים.
ואחרי זה שוברים את הראש בקיר מרוב בעיות בגוף, תקרא נעוצים\מאמרים לפני שאתה מתחיל לעשות דברים.
משקל 53 יש לך לאן להתקדם ולהשתפר בלי שום דבר רק עם תזונה ואימונים.
שלא נדבר על הסקייל המפען הזה שאני לא יודע מי אמר לך לעשות.

עדיין יש אנשים שעושים סייקל דיבול סולו?
אם אנשים יבררו ממש קצת טיפ טיפה הם יבינו מהר שזה לא מומלץ בכל. אבל למה לברר על סטרואיד לפני שמכניסים אותו לגוף.. כמו שרביט אמר.. זה כמו טיק טק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית