הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Zack khan הולך על RM1

איך זה RM1 אם הוא נוגע במוט, נו

all you bro

• פותח/ת השרשור
איך זה RM1 אם הוא נוגע במוט, נו

אצל מפתחי גוף RM-1 הוא מאוד דינמי, הכל תלוי ב"אחי" אם ונגיד אחיך איתך סביר להניח ש RM-1 שלך ישתפר פלאים מאימון לאימון אבל שוב הכל תלוי ביכולת של אחיך.

נו מישל אני לא יכול להוסיף לך מוניטין פעמיים ברצף, כבר הוספתי לך על הבטן תחתונה.

יש פקטור "אחי" למשקלים?
אם מישהו צועק עלי משפטי עידוד כאלה, לוקח לי 2 דקות להפסיק לצחוק.. וברצינות, רואים שהוא בקושי נוגע במוט. כן, זה לא יעבור את ועדת ריפטו וכללי PL, אבל עדיין זה לגיטימי בעיני.

יש פקטור "אחי" למשקלים?
אם מישהו צועק עלי משפטי עידוד כאלה, לוקח לי 2 דקות להפסיק לצחוק.. וברצינות, רואים שהוא בקושי נוגע במוט. כן, זה לא יעבור את ועדת ריפטו וכללי PL, אבל עדיין זה לגיטימי בעיני.

מה זה לגיטימי ?
בתכלס לדעתי הוא פשוט פספס את ההרמה .

יש פקטור "אחי" למשקלים?
אם לא נעלת ת'משקל זה לא "לגיטימי".
יש בתחום הזה של אימוני כוח שתי אופציות:
1. להצליח להרים עד הסוף
2. לא להצליח עד הסוף

כל מה שנופל באמצע זה לא להצליח עד הסוף, וברגע שנגעו לו במוט כי הוא נעצר או התחיל לרדת למטה זה אומר שהוא נכשל בהרמה והגיע לsticking point, שהיא הנקודה הכי קשה בהרמה ומתרחשת לרוב במקומות קבועים בהרמות, ולכן נקראת גם "הנקודה החלשה" ועובדים עלה ספציפית.

ברגע שמישהו עזר לך בנקודת התקיעה אז היא כבר לא נקודת תקיעה יותר, אז מה עשית בזה? אתה תתקע בה שוב.

צחוקים צחוקים אבל הבחור חייה

16ape6s.jpg

6q9r9e.jpg

and stats
2ropdn7.jpg

11r4ri1.jpg

3443uwn.jpg

Back
למעלה תחתית