ייעוץ סייקל חיטוב

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
תחילת סייקל 23/9/12 100 ק"ג

- אני בשלב בסייקל חיטוב כזה :
( מישתדל לשמור על מאזן קלוריות שלילי - חגים וכו')
500 טסט - E/W - nova pharm
50 מ"ג (כדורים) וויוני - E/D vermodje
120 מ"ג ( 3* 40 מ"ג ) קלן מולדובה E/D
קטוטיפן כדור 1 ביום ליפני שינה

שאלה : לפי מהות הסייקל אני אמור במקרה הפחות טוב להישאר באותו משקל

כאשר בפועל עליתי בטרוף בגלל רעב מטורף שמעולם לא היה לי
אפילו לא אחריי צום ממושך - 11 ק"ג כלומר כרגע אני 111 ק"ג

ממה נובע תאבון המטורף בגלל תחושת הרעב הזה ???

מה נסגר עים זה ועוד יש לי כמה שבועות של טסט ופרווירון ....facepalm

נערך לאחרונה:

כאשר בפועל עליתי בטרוף - 11 ק"ג כלומר כרגע אני 111 ק"ג

1) מזה משתדל, דבר הכי חשוב בסקייל זה המשמעת, אין כזה דבר משתדל, בחיטוב בלי סקייל
אפשר להשתדל, שאתה על חומרים לא משתדדלים עושים!.
2) רושמים עם ולא "עים".
3) תפנה לאחד המבינים שיראה את האשכול שלך, יקצר את הזמן....
4) יש לי הרגשה שאתה מתעייץ כל פעם אחרי שאתה מתחיל את הסקייל ולא לפני...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פניתי למבינים - לא יודע למה כתבת ...

1) מזה משתדל, דבר הכי חשוב בסקייל זה המשמעת, אין כזה דבר משתדל, בחיטוב בלי סקייל
אפשר להשתדל, שאתה על חומרים לא משתדדלים עושים!. - ואתה עוד מעיר הערות ...חחחח
2) רושמים עם ולא "עים".
3) תפנה לאחד המבינים שיראה את האשכול שלך, יקצר את הזמן....

כמו שנחמד לדבר ליפעמים נחמד גם לא ..

נובה פארם עלו על הבעיה של הגושים לפי מה שהבנתי מגורם מאוד גדול בסחר בחומרים , והחומרים כבר בקושי עושים תבעיות האלה למרות שבכל זאת לא הייתי מתעסק עם חומר של החברה הזאת ...

נובה פארם עלו על הבעיה של הגושים לפי מה שהבנתי מגורם מאוד גדול בסחר בחומרים , והחומרים כבר בקושי עושים תבעיות האלה למרות שבכל זאת לא הייתי מתעסק עם חומר של החברה הזאת ...
כתבתי על זה לא מזמן
הבאצ'ים הראשונים של נובה פארם היו בלתי מורגשים בכלל ופתאום באץ' אחד היה כואב יחסית [לחלק מהאנשים] ואז הם החליטו לבדוק תעניין ועכשיו החומרים שוב לא כואבים בכלל

כאשר בפועל עליתי בטרוף בגלל רעב מטורף שמעולם לא היה לי
אפילו לא אחריי צום ממושך - 11 ק"ג כלומר כרגע אני 111 ק"ג

ממה נובע תאבון המטורף בגלל תחושת הרעב הזה ???

לא בטוח שהעליה נובעת בכלל מכמות האוכל שאתה מכניס עקב תחושת הרעב. אתה לוקח טסט אנטט סביר להניח שיש עליה בנוזלים במיוחד עם מדובר בעליה כל כך חדה ומהירה! תחושת הרעב שאתה חווה יכולה להגם מהמון סיבות לאווי דווקא פיזיולוגיות.

גם אני לא , מעדיף לשלם אותו המחיר לפארמהקום , גם מרגיש את ה״תופעות לוואי ״ וגם ללא כאבים וללא גושים
אחת ההצהרות הכי מטומטמות שקראתי לאחרונה!

אני ביקשתי מימך תגובה ?
מפריע לך שאני קוטל את החברה שאתה מייצר אה חח
זה שביקשת או לא ביקשת תגובה מעניין לי אתה יודע את מה! בנתיים מי שמנהל פה את הפורום זה אני ולא אתה! שנית לפני שאתה פותח את הפה ונותן לו לדבר שטויות תבדוק את העובדות אני לא מייצר את נובה פארם ואין לי שום קשר כזה או אחר למוצר! אז לפני שאתה מבלבל את המוח תחשוב קצת או שזה פעולה שקצת קשה לך לעשות!. שנית בפוסט הקודם הכוונה שלי הייתה להצהרה שלך על תופעות הלוואי. זה שאתה מרגיש וחווה תופעות לוואי לא אומר שהחומר באיכות טובה אבל מה ניתן לצפות ממוח של אפונה כמו שיש לך. ושנית פעם הבאה שאתה תמשיך לקשקש אני שוב יעיר את הערותי פה כי חלק מהתפקיד שלי פה כמנהל הפורום זה לשמור על האנשים פה מאידיוטים כמוך שאין להם מושג על מה הם מדברים ואם תמשיך ככה אז אני גם יעיף אותך מפה. רות סוף!

אני מציע לך להתחיל לדבר יפה למה זה שאתה מנהל פה זה לא אומר שאתה יכול להרשות לעצמך , הבנת ? ראיתי מלא פוסטים שאתה מעליב פה אנשים על ימין ועל שמאל . ואני אישית ידאג להעביר את זה הלאה . אתה יכול להעיף אותי מפה מעניין לי תביצה השמאלית , מח של אפונה חח ממש התנהגות בוגרת של מנהל אהה חח
רות סוף חח , דיבור של ילד קטן ...

נערך לאחרונה:
זה לא אגו אחי , הבן אדם הזה לא יודע להתבטא כמו שצריך אז הדרך שלו לדרוך על אנשים פה ומחפש ליקוקים ...
לזה הוא רגיל בגלל זה הוא מרשה לעצמו לדבר לאנשים איך שהוא רוצה

אני מציע לך להתחיל לדבר יפה למה זה שאתה מנהל פה זה לא אומר שאתה יכול להרשות לעצמך , הבנת ? ראיתי מלא פוסטים שאתה מעליב פה אנשים על ימין ועל שמאל . ואני אישית ידאג להעביר את זה הלאה . אתה יכול להעיף אותי מפה מעניין לי תביצה השמאלית , מח של אפונה חח ממש התנהגות בוגרת של מנהל אהה חח
רות סוף חח , דיבור של ילד קטן ...

אני אדבר איך שאני רוצה במיוחד לאנשים שזורקים שטויות לאוויר מי שמדבר לעניין ובהגיון. ובנוגע להתנהגותי הילדותית או לא ילדותית דעתך נרשמה ונגרסה בוא זמנית. יש לך בעיה עם איך שאני מנהל פה את העניינים יש לפורום מנהל אתר. אני מציע שתפנה אליו בתלונה רישמית!. אני עומד מאחורי כל מילה של הפוסט הקודם..אם תמשיך לקשקש אני אדאג שלא תוכל לעשות את זה בפורום הזה!

אז כנראה שאתה באמת לא מבין למה התכוונתי על התופעות לוואי חרמנות יתר מהסוסטנון ועל הטרן דאונים וכו ... וזה לא שטויות !!!
לא התכוונתי שאני יפנה למנהל האתר עם כל הכבוד אליו , שהוא מתייחס יותר נחמד לאנשים פה , אני מדבר על גורמים אחרים מבחוץ
וזה לא חסר תאמין לי .

מה קרה כולם פה על טסט גבוה מדיי.

יוסי, אני גם ניסיתי נובה לא התלהבתי בכלל (אבל מה קשור לעדי?) כאבי אש בזריקות גם אנטט לבד וגם טרן לבד וביחד זה היה בכלל סיוט, מה גם שהטרן גרם לי לדאונים נוראיים אבל לא ניסיתי טרן של חברה אחרת עדיין אז לא יכול לקבוע אם זה בגלל החברה או שזה פשוט רגישות לטרן עצמו, ומבחינתי סגור העניין לגבי נובה.
אבל מה קשור לחרמנות יתר?? השתמשתי גם בפארמהקום וגם בבאלקן ובסיירוקס ובכולם הייתי חרמן אש, סו וואט? וממתי זו בעיה בכלל להיות חרמן?

אחי התכוונתי חרמנות יתר זה שהשתמשתי בסיירוקס פעם ולא הרגשתי כלום !!! החומר אנדרדוז , מה קשה פה להבין חח ואשכרה הטסט בשמיים אחי חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית