הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על משלוח מEBAY איך לדעת איפה בדיוק החבילה בדואר רשום

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
אני מזמין ים דברים מEBAY אבל יש מוצר שכבר 30 יום בשליחה ואני לא מצליח להבין איפה הוא תקוע
אם הוא תקוע עוד בסין אז כנראה שהם איבדו את החבילה ואני יבקש מהמוכר לשלוח שוב, אם לא אז זה בסדר, הנה הסטטוס

Departure from outward office of exchange
Sep-25-12, 15:35 PM, GUANGDONG
Posting
Sep-24-12, 03:55 AM, GUANGDONG

לפתוח דיספיוט בפפיאל או באיביי.

עברו 23 ימים, תחשב רק ימי עבודה + כל החגים ותגלה שזה הגיוני מאוד.
תחכה עוד, מוצרים מסין מגיעים לי לפעמים הרבה אחרי 30 יום.
חוץ מזה, אין לך בכלל מספר חבילה, איך אתה חושב לעשות על זה TRACK?

• פותח/ת השרשור
יש לי מספר חבילה ועשיתי לו טראק התוצאה למעלה....דיברתי עם המוכר והוא אמר שאין לו בעיה לשלוח עוד מוצר כזה
השאלה שלי אם המוצר לפי המידע למעלה עלה למטוס או לא עלה למטוס כי אחרי 23 ימי עבודה המוצר אמור להיות על המטוס מסין לפחות...

אתה נכנס לחשבון פייאפל ופותח "מחלוקת" בחשבון ושם אתה מציין את הדברים. כדאי לפתוח קייס עד 45 יום מתשלום.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם אותי, אין לי מחלוקת עם המוכר, המוכר אמר שאם אני ירצה הוא ישלח לי את אותו המוצר שוב בחינם,
השאלה היחידה שלי לפי הנתונים שבדקתי דרך המספר חבילה, החבילה יצאה מסין או לא יצאה מסין?

Departure from outward office of exchange
Sep-25-12, 15:35 PM, GUANGDONG
Posting
Sep-24-12, 03:55 AM, GUANGDONG

Departure אומר שזה יצא מסין. בסין היו חגים וגם לי לקח לכיסוי של האייפון להגיע חודש וחצי.

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה רבה זה מה שהייתי צריך לדעת
משום מה אני לא יכול לחלק מוניטין לכולם
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
גם שם המידע האחרון מה25, נירא לי פעם אחרונה שאני מזמין מסין כל החבילות מגיעות לי גג תוך 17 יום כולל שבתות וחגים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית