מספר שאלות בנוגע לייעוץ

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
בודי מאסטרס
רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לייעוץ:
1. תוכלו לעזור לי עם תוכנית אימונים ביתית (משקל גוף כעיקרון)?
2. תוכלו לעזור לי עם תוכנית Weightlifting (במידה ואני אשיג את המוט + פלטות)? PL לא מעניין.
3. במידה וארשם לייעוץ, תוך כמה זמן להערכתכם ארד ל-14% שומן עם הנתונים הבאים (אלא הנוכחיים שלי כדי שתוכלו לדעת):
משקל: 68.7
גובה: 174 ס"מ
א.ש: 20% ~ 21% (העריכו לי בפורום).
מטרה: 14% - 15%
פעילות: כרגע לא פעיל, אולי בקרוב אהיה פעיל במשקל גוף + ריצות ואולי אפילו WL במקום משקל גוף.
RMR: 2135, אבל אני הולך הרבה בבית הספר\לבית הספר\מבית הספר ולכן אני מעריך שאני שורף ביום בערך 2400.
אז...
אחרי הפרטים האלה, כמה זמן יקח לי להגיע ל-14% שומן?
תודה מראש,
רון.
עריכה: אפשרי לקבל ייעוץ תזונתי בלבד?

נערך לאחרונה:
1. כן.
2. לא. תרגילים כאלו דורשים יותר ממוט ופלטות, זה דורש ראק/כלוב ודורש עבודה רבה על טכניקה שניתן לעשות רק אחד על אחד.
3. 5-6% שומן ניתן לרדת בכחודשיים.
4. אין חבילה של ייעוץ תזונתי בלבד, מהסיבה שאימונים ותזונה הולכים יחדיו. אתה כן יכול להירשם לקבוצה של מרימי משקולות שילמדו אותך טכניקה ותתאמן איתם ואני אוכל לבנות לך תפריט תזונה ולעזור לך לתכנן אימונים אירובים שלא יפגעו לך באימוני המשקולות.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
בנוגע ל-2:
כמובן במידה ואני יודע את הטכניקה של ג'ארקים והקלינים, סנאצ'ים וכו' (אם אתה לא זוכר הפנת אותי למורה שילמד אותי בבית את הטכניקה), ולא שאתם תלדו אותי. במידה ואני יודע את הטכניקה תוכלו?

אפשר לבנות תוכנית לוויטליפטינג, אבל למי שהפנתי אותך, מייק, יש יותר ידע (וניסיון) ממני בתוכניות וויטליפטינג ואם כבר לקחת אותו לעזור לך בטכניקה, הוא יוכל בו זמנית להרכיב לך תוכנית אימונים כי זו המומחיות שלו.
מה המטרה שלך מאימוני וויטליפטינג? אם המטרה שלך זה להרים יותר משקל ובסופו של דבר להתחרות, אז תירשם כבר היום לקבוצה באזור המגורים שלך, כי רק כך תוכל להתקדם באופן היעיל והמהיר ביותר.

• פותח/ת השרשור
אפשר לבנות תוכנית לוויטליפטינג, אבל למי שהפנתי אותך, מייק, יש יותר ידע (וניסיון) ממני בתוכניות וויטליפטינג ואם כבר לקחת אותו לעזור לך בטכניקה, הוא יוכל בו זמנית להרכיב לך תוכנית אימונים כי זו המומחיות שלו.
מה המטרה שלך מאימוני וויטליפטינג? אם המטרה שלך זה להרים יותר משקל ובסופו של דבר להתחרות, אז תירשם כבר היום לקבוצה באזור המגורים שלך, כי רק כך תוכל להתקדם באופן היעיל והמהיר ביותר.
אוקיי. המטרה היא תחרותית כעיקרון, אבל בתכל'ס לגדול ולהתחזק. אז נראה כבר, אם אני לא אצליח להגיע לקבוצה (יש לי בעיות זמן) אני ככול הנראה אקנה ציוד PL ואתאמן בבית.
תודה רבה!
כנראה שארשם ליעוץ.

Back
למעלה תחתית