קניית סמארטפון

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
אני חושב כרגע על הגלקסי 3 כעל אופציה טובה. יש פלאפון אחר יותר חזק בשוק ששווה את המחיר שלו?
ואם כבר גלקסי 3 ניראה לי אני אלך על יד שנייה. יש איזה שהם באגים בגלקסי שצריך להיזהר מהם בקנייה?
מר לטיסמוס ופינגווין אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
תודה
נ.ב.
יש לי אפשרות להביא מארה"ב אבל אני מאוד מפחד שיתפסו את "השליח" במכס

לדעתי אין כרגע משהו יותר מוצלח מגלקסי 3 חוץ מ-note 2, שהוא בעצם גלקסי 3 מנופח (מסך 5.5 אינץ') שלא מתאים לכל כיס (פיזית).
הכי מומלץ להשיג את המודל של הגרסה הבינלאומית (GT-I9300) וכמובן סימפרי.

כמו שאמרו מעליי GT I9300 זאת הגרסה הבינלאומית, אם יוצא לך להיות באילת בזמן הקרוב אז אתה לא צריך יד שניה אפשר להביא אותו שם ב2700-2600 אם אני לא טועה
או best mobile או ksp....

לדעתי אין כרגע משהו יותר מוצלח מגלקסי 3 חוץ מ-note 2, שהוא בעצם גלקסי 3 מנופח (מסך 5.5 אינץ') שלא מתאים לכל כיס (פיזית).
הכי מומלץ להשיג את המודל של הגרסה הבינלאומית (GT-I9300) וכמובן סימפרי.
לדעתי אייפון 5 (עם ג'יילברייק המיוחל) שווה ערך ל S3. היתרון המשמעותי ב S3 זה המסך. היתרון המשמעותי בIP5 זה איכות המסך + אפשר לומר מצלמה טובה יותר, אם כי רוב האנשים לא ישימו לב.

לדעתי אייפון 5 (עם ג'יילברייק המיוחל) שווה ערך ל S3. היתרון המשמעותי ב S3 זה המסך. היתרון המשמעותי בIP5 זה איכות המסך + אפשר לומר מצלמה טובה יותר, אם כי רוב האנשים לא ישימו לב.
פאן בוי אפל -_- (לא בתור ירידה או קטילה)
האייפון 5 לא שיפר כלום חוץ מהמסך (עדיין לא HD שזה המסך של ה-SGS3 ועדיין לא גדול מספיק) ואולי מצלמה.
ה-SGS3 קורע אותו נקודה, גם הגוגל נאו וגם ה-S-VOICE שוחטים את הסירי.
בנוגע לפלאפון עדיף על ה-SGS3-
ללא ספק יש, וקוראים לו HOX\HOX+
הכוונה ל-HTC ONE X או גירסת ה-X +
הוא עמיד יותר, חזק יותר, יפה יותר לדעתי ובכלליות עדיף.
לא תתאכזב ;)

פאן בוי אפל -_- (לא בתור ירידה או קטילה)
האייפון 5 לא שיפר כלום חוץ מהמסך (עדיין לא HD שזה המסך של ה-SGS3 ועדיין לא גדול מספיק) ואולי מצלמה.
ה-SGS3 קורע אותו נקודה, גם הגוגל נאו וגם ה-S-VOICE שוחטים את הסירי.
בנוגע לפלאפון עדיף על ה-SGS3-
ללא ספק יש, וקוראים לו HOX\HOX+
הכוונה ל-HTC ONE X או גירסת ה-X +
הוא עמיד יותר, חזק יותר, יפה יותר לדעתי ובכלליות עדיף.
לא תתאכזב ;)
אפל פאן בוי אמיתי היה אומר שאייפון 5 טוב יותר מכל בחינה אפשרית והיה מביא לך בנצ'מרקים וקישורים לתיזי הונו לולו. זה לא ממש מעניין אותי, אני אוהב את iOS כי זה נוח והתרגלתי לזה ובגלל זה אני נשאר עם אייפון. לאייפון 5 אין מסך HD (מבחינת פיקסלים) אבל יש לו רטינה + צבעים יותר טובים מכל סמארטפון שקיים לו איי שם (ועל זה כבר עשו אין ספור טסטים). באייפון 5 שיפרו הרבה דברים מגירסה 4S כמו לדוגמה תמיכה ב LTE (אין בארץ, אבל בשבילי זה משמעותי), מצלמה טובה יותר בעיקר כשיש אור חלש, מצלמת HD מקדימה, מכשיר ב 20% קל יותר (וזה מורגש ומשמעותי מאוד הישר מהקופסה), סוללה מעט חזקה יותר, מהירות מטורפת [אבל אני הגעתי מאייפון 4, ככה שלא יודע כמה זה כל כך מהיר בהשוואה ל 4S], עיצוב חדש [אלומניום זה חרא], שינו את מנגנון הרטט [עכשיו אפשר סוף סוף להרגיש רטט כשהפלאפון בכיס], שינו את עמידות כפתור הבית, החיבור למטען שונה לדו צדדי + קטן יותר [בשביל למכור מתאמים ב 30 דולר], הביאו אוזניות חדשות [זבל], הרמקולים והספיקר באייפון 5 הם ווליום מאוד גבוה ויותר איכותי מהמכשירים הקודמים, 3 מיקרופונים [שומעים באמת טוב]. זהו בעיקרון, מה אתה רוצה שאפל כבר תעשה? תמציא לך את זה?

נערך לאחרונה:
עכשיו תשווה אותו ל-S3 או ל-HOX
אגב, גם אני התרגלתי לווינדוס ועכשיו אני לא עוזב את הלינוקס 😃

היתרון הענק שיש לאנדרויד כרגע מבחינתי היא דווקא מערכת ההפעלה. אני יכול להסתדר גם עם מסך 4 איכותי, אבל דאמיט, אפילו לשים וידג'ט של ניצול חבילת גלישה אני לא יכול ב-iOS. שעמום המחץ.

• פותח/ת השרשור
האייפון 5 לא באמת יותר מהיר? יש סירטונים ביוטיוב שמראים שכן
כדי לחכות לאיזה מכשיר שצפוי לצאת בקרוב?

אייפון מאוד נוח לשימוש. אבל בלי פריצה הוא מבאס תחת. אנדרויד גם מאוד נוח לשימוש ולא צריך לחכות לפריצות וקשקושים.

היום להשיג פריצה לאייפון זה ממש לא בעיה, נכון?
פעם היה לי 3GS, מרגיש פשוט וקל לשימוש בלי הרבה סיבוכים..הגלקסי 3 נראה פשוט ענק, זה כמו מיני טאבלט
מה שכן עדיין לא היה לי ניסיון איתו בכלל

פעם היה לי 3GS, מרגיש פשוט וקל לשימוש בלי הרבה סיבוכים..הגלקסי 3 נראה פשוט ענק, זה כמו מיני טאבלט
תלוי לאיזה אייפון ולאיזה גירסא .

אין פריצה לגירסה האחרונה iOS6 ואין פריצה לאייפון 5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית