הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל רביעי חוות דעתכם בבקשה

eranjos

משתמש מתחיל
201
51
נק' מוניטין:
163
201
51
שלום לפרלמנט
week 1-6 490mcg tren ace
week 1-6 210mcg test prop

pct 4 Days after last shot
100mcg triptoreline
tamoxifen 40/40/20/20
clomid 100/100/50/50

אני מתכוון לקחת טרן כחומר הבסיס מכיוון שהוא פי 5 חזק מטסט ולכן הוא משתלט על הרצפטורים ולא משאיר הרבה מקום לטסט שאם נלקח במינון גבוה הופך לאסטרוגן (מנסיון קודם עם טרן). לכן מינון מינימליסטי בגלל ההשבתה של הטרן בלבד.
השאלות הם:
1.האם כדאי לשלב דוסטינקס למנוע עלייה בפרולקטין ובאיזה מינון?
2.האם 400MCG תיסוף של ויטמין B6 יכול להחליף דוסטינקס?
3.האם כדאי להוסיף 500IU של HCG לשבוע או שזה מיותר בגלל הטרן והשימוש בטריפטורלין.
4.האם כדאי להוסיף דיבול 30MG בהנחה שזה סייקל מאסה.
5.האם כדאי למשוך את הטסט פרופ עוד שבועיים לאחר הטרן,(לשפר התאוששות)
תודה רבה

יש לי נסיון עם טרן קצר בולדנון דקה וNPP דיבול וכמובן טסט.

השאלה היא, האם אתה רואה תוצאות מספקות והאם אתה מצליח לשמור עליהם בחלקם?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא, האם אתה רואה תוצאות מספקות והאם אתה מצליח לשמור עליהם בחלקם?

כן בגדול 70% מצליח לשמור

אני חושב ששמירת התוצאות די תלויה בPCT, בתזונה לאחר הסייקל והאימונים ולאו דוקא באורך הסייקל.
אני לאחר סייקל ממשיך הכול כרגיל, מוריד קצת משקלי עבודה וזהוא.

שלום לפרלמנט
week 1-6 490mcg tren ace
week 1-6 210mcg test prop

pct 4 Days after last shot
100mcg triptoreline
tamoxifen 40/40/20/20
clomid 100/100/50/50

אני מתכוון לקחת טרן כחומר הבסיס מכיוון שהוא פי 5 חזק מטסט ולכן הוא משתלט על הרצפטורים ולא משאיר הרבה מקום לטסט שאם נלקח במינון גבוה הופך לאסטרוגן (מנסיון קודם עם טרן). לכן מינון מינימליסטי בגלל ההשבתה של הטרן בלבד.
השאלות הם:
1.האם כדאי לשלב דוסטינקס למנוע עלייה בפרולקטין ובאיזה מינון?
2.האם 400MCG תיסוף של ויטמין B6 יכול להחליף דוסטינקס?
3.האם כדאי להוסיף 500IU של HCG לשבוע או שזה מיותר בגלל הטרן והשימוש בטריפטורלין.
4.האם כדאי להוסיף דיבול 30MG בהנחה שזה סייקל מאסה.
5.האם כדאי למשוך את הטסט פרופ עוד שבועיים לאחר הטרן,(לשפר התאוששות)
תודה רבה

יש לי נסיון עם טרן קצר בולדנון דקה וNPP דיבול וכמובן טסט.

מה זאת אומרת mcg? איך בדיוק אתה תמדוד את המינון? אתה הולך להזריק עם מזרק אינסולין? התכוונת ל-mg לא? אני אצא מנקודת הנחה שהכוונה היא ל-mg מכייוון שלהזריק mcg זה מטופש לחלוטין.
1. סייקל קצר כזה הוא רעיון לא רע! כמו שאני תמיד אומר להכינס מהר ולצאת מהר = להתאושש מהר!
2. בהנחה שהמינונים שציינת הם ב mg אז לדעתי זה צריך להיות בדיוק הפוך קישקשת פה על אנדרוגניות ורצפטורים וכו...בילבלת פה הרבה קישקושים שלא קשורים
3. קח פרגיניל במהלך הסייקל! לא משנה אם אתה הולך להשתמש בטריפטורלן או לא!
4. תיזמון ה PCT הוא סביר. אני הייתי מתחיל לאחר 6 ימים כדי לוודא שאכן כל האנדרוגנים יצאו ממחזור הדם
5. די בול הוא אופציונלי נתון לשיקול דעתך!
6. תיסוף של B6 ממש ממש לא יכול להחליף שימוש ב דוסטינקס. אבל במינון כזה אין ממש צורך אלה עם כן ידוע רגישות יתר לפרולקטין

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת mcg? איך בדיוק אתה תמדוד את המינון? אתה הולך להזריק עם מזרק אינסולין? התכוונת ל-mg לא? אני אצא מנקודת הנחה שהכוונה היא ל-mg מכייוון שלהזריק mcg זה מטופש לחלוטין.
1. סייקל קצר כזה הוא רעיון לא רע! כמו שאני תמיד אומר להכינס מהר ולצאת מהר = להתאושש מהר!
2. בהנחה שהמינונים שציינת הם ב mg אז לדעתי זה צריך להיות בדיוק הפוך קישקשת פה על אנדרוגניות ורצפטורים וכו...בילבלת פה הרבה קישקושים שלא קשורים
3. קח פרגיניל במהלך הסייקל! לא משנה אם אתה הולך להשתמש בטריפטורלן או לא!
4. תיזמון ה PCT הוא סביר. אני הייתי מתחיל לאחר 6 ימים כדי לוודא שאכן כל האנדרוגנים יצאו ממחזור הדם
5. די בול הוא אופציונלי נתון לשיקול דעתך!
6. תיסוף של B6 ממש ממש לא יכול להחליף שימוש ב דוסטינקס. אבל במינון כזה אין ממש צורך אלה עם כן ידוע רגישות יתר לפרולקטין

חחח כן אחי הכוונה היא לMG כמובן, (טעות של הקלדה)

2.מה הבעיתיות לקחת טרן יותר מהטסט, קראתי על זה ים פידבקים טובים.
והרבה פורומים טוענים את מה שכתבתי שיש טרן בגוף לטסט אין מקום ואז הוא הופך לגברת אסטרוגן, ורוב תופעות הלוואי שמורגשות בסייקל עם טרן נובעות בכלל מעודף טסט שהפך לאסטרוגן.
3.בפוסט אחר ששאלתי אותך אמרת שלא צריך HCG אם משתמשים בטריפטורלין (אז מה דעתך הסופית בנושא?)
ציטוט:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31812&p=415592#post415592
6.מה המינון של דוסטינקס לסייקל כזה? (בהנחה שאני לא מעלה טסט ומוריד טרן משאיר את הכמויות)
והאם לא כדאי להוסיף שבועיים טסט נקי שבוע7-8?

תודה רבה

נערך לאחרונה:
באיזה רמה צריכים להיות האנדרוגנים על מנת להתחיל PCT? דוגמא טסט אננתת, הרי אחרי שבועיים לא כל האנדרוגנים מחוץ לגוף, אבל עדיין מומלץ להתחיל PCT. האם זה בגלל שרמות טסטוסטרון כבר נמוכות והאסטרוגן עדיין גבוה אז מתחילים למלא את הרצפטורים על מנת לבלום את התופעות לוואי?

חחח כן אחי הכוונה היא לMG כמובן, (טעות של הקלדה)

2.מה הבעיתיות לקחת טרן יותר מהטסט, קראתי על זה ים פידבקים טובים.
והרבה פורומים טוענים את מה שכתבתי שיש טרן בגוף לטסט אין מקום ואז הוא הופך לגברת אסטרוגן, ורוב תופעות הלוואי שמורגשות בסייקל עם טרן נובעות בכלל מעודף טסט שהפך לאסטרוגן.
3.בפוסט אחר ששאלתי אותך אמרת שלא צריך HCG אם משתמשים בטריפטורלין (אז מה דעתך הסופית בנושא?)
ציטוט:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31812&p=415592#post415592
6.מה המינון של דוסטינקס לסייקל כזה? (בהנחה שאני לא מעלה טסט ומוריד טרן משאיר את הכמויות)
והאם לא כדאי להוסיף שבועיים טסט נקי שבוע7-8?

תודה רבה

נו באמת אתה סומך על מה שכתוב בפורומים אחרים? מה זאת אומרת אין מקום לטסט לזוז..חחחח אני נקרע מזה כל פעם מחדש שאני רואה את זה גם בפורומים בחול... טרן הוא אכן חומר נורא אנרגוני (בעיקר בקולטני AR בפרוסטטה) טרן הוא לא אסטרוגני בעליל עקב שינוי במבנה המולקולארי (קשר כפול בפחמן ה-9 וה -10 ) מה שהופך אותו לחומר שאינו יכול לעבור ההמרה לאסטרוגן...כאשר אומרים לך כמה חומר הוא אנרוגני זה לא אומר שהוא יתפוס את כול הקולטנים בשריר ובכלל אינדיקציה לכמה חומר הוא אנדרוגני בכלל לא מעידה על יעילות החומר בבניית מסת שריר! הסיבה שטרן הוא חומר כל כך יעיל בבניית מסת שריר היא בכלל מסיבות אחרות לחלוטין..כגון היכולת שלו לגרום לרגישות יתר לקולטני IGF-1 היכולת שלו לחסום פעילות של glococosteroids וכו..התופעות ה"אסטרוגניות" שאתה יכול לחוות עם טרן היא עליה ברמות הפרוג'סטרון..(אין סיבה להיכנס לסרטיםן) במינון יחסית גבוה של טרן..אז תשמע לי אחי תקח יותר טסט מטרן בסייקל גם על מנת לשמור עךל רמות לבידו תקינות. מכיוו שרוב הטסט יצמד ל SHBG..הטרן גן ככה יעשה את העבודה.

ההתתייחסות שלי לטריפטורילן ו פרגניל הייתה שאין צורך לקחת פרגניל לאחר הסיילקל עם לוקחים טריפטורילן

אני לא חושב שבסייקל כזה אתה צריך לשלב דוסטינקס! ואין ממש צורך להריץ טסט נקי מכיוון שגם אצטט וגם פרופ הם בעלי זמן מחצית חייים דומים!

באיזה רמה צריכים להיות האנדרוגנים על מנת להתחיל PCT? דוגמא טסט אננתת, הרי אחרי שבועיים לא כל האנדרוגנים מחוץ לגוף, אבל עדיין מומלץ להתחיל PCT. האם זה בגלל שרמות טסטוסטרון כבר נמוכות והאסטרוגן עדיין גבוה אז מתחילים למלא את הרצפטורים על מנת לבלום את התופעות לוואי?
בעקרון רמות האנרוגנים צריכים להיות אפס לפני שמתחילים PCT

במקרה של טסט פרופיאונט, אחרי 6 ימים עם הזרקת 100 מ''ג, יש 80-83 מ''ג חומר פעיל. לאחר חישוב קצר עדיין נשאר לך בערך 10 מ''ג בדם.
מה עושים עם אננטת? מחכים ליותר משבועיים כדי להתחיל PCT?

במקרה של טסט פרופיאונט, אחרי 6 ימים עם הזרקת 100 מ''ג, יש 80-83 מ''ג חומר פעיל. לאחר חישוב קצר עדיין נשאר לך בערך 10 מ''ג בדם.
מה עושים עם אננטת? מחכים ליותר משבועיים כדי להתחיל PCT?
בהחלט כן!!!! 4-6 שבועות לגבי פרופ 10מג זאת רמה שהיא מתחת לנורמה התקינה (שלא לדבר על זה יש לקחת בחשבון את משקל האסטר ככה שזה פחות מ 10מג) הגוף כבר מזהה את רמות הטסט הנמוכות וזה בדיוק הזמן להתחיל התאוששות

בהחלט כן!!!! 4-6 שבועות לגבי פרופ 10מג זאת רמה שהיא מתחת לנורמה התקינה (שלא לדבר על זה יש לקחת בחשבון את משקל האסטר ככה שזה פחות מ 10מג) הגוף כבר מזהה את רמות הטסט הנמוכות וזה בדיוק הזמן להתחיל התאוששות
10 מ״ג אחרי חישוב של משקל האסטר , לא שכחתי 😃
אז באיזה כמות טסט נטו הגוף מזהה שזה נמוך ומתחיל לחזור לייצר טסט טבעי?

10 מ״ג אחרי חישוב של משקל האסטר , לא שכחתי 😃
אז באיזה כמות טסט נטו הגוף מזהה שזה נמוך ומתחיל לחזור לייצר טסט טבעי?
בן אדם ממוצע מפריש בערך בין 5-7 מג טסט ביום.. אז באזור הזה הגוף כבר מתחיל לזהות ולנסות לייצב את הרמות

• פותח/ת השרשור
נו באמת אתה סומך על מה שכתוב בפורומים אחרים? מה זאת אומרת אין מקום לטסט לזוז..חחחח אני נקרע מזה כל פעם מחדש שאני רואה את זה גם בפורומים בחול... טרן הוא אכן חומר נורא אנרגוני (בעיקר בקולטני AR בפרוסטטה) טרן הוא לא אסטרוגני בעליל עקב שינוי במבנה המולקולארי (קשר כפול בפחמן ה-9 וה -10 ) מה שהופך אותו לחומר שאינו יכול לעבור ההמרה לאסטרוגן...כאשר אומרים לך כמה חומר הוא אנרוגני זה לא אומר שהוא יתפוס את כול הקולטנים בשריר ובכלל אינדיקציה לכמה חומר הוא אנדרוגני בכלל לא מעידה על יעילות החומר בבניית מסת שריר! הסיבה שטרן הוא חומר כל כך יעיל בבניית מסת שריר היא בכלל מסיבות אחרות לחלוטין..כגון היכולת שלו לגרום לרגישות יתר לקולטני IGF-1 היכולת שלו לחסום פעילות של glococosteroids וכו..התופעות ה"אסטרוגניות" שאתה יכול לחוות עם טרן היא עליה ברמות הפרוג'סטרון..(אין סיבה להיכנס לסרטיםן) במינון יחסית גבוה של טרן..אז תשמע לי אחי תקח יותר טסט מטרן בסייקל גם על מנת לשמור עךל רמות לבידו תקינות. מכיוו שרוב הטסט יצמד ל SHBG..הטרן גן ככה יעשה את העבודה.

ההתתייחסות שלי לטריפטורילן ו פרגניל הייתה שאין צורך לקחת פרגניל לאחר הסיילקל עם לוקחים טריפטורילן

אני לא חושב שבסייקל כזה אתה צריך לשלב דוסטינקס! ואין ממש צורך להריץ טסט נקי מכיוון שגם אצטט וגם פרופ הם בעלי זמן מחצית חייים דומים!

בעקרון רמות האנרוגנים צריכים להיות אפס לפני שמתחילים PCT

קודם כל תודה על התשובות 👏

שנית אני מתכוון בכול זאת לנסות טרן גבוה מטסט למשך שבוע ראשון (ראש בקיר חחח), אם תהיה נפילה דרסטית בליבידו 👉👌 אני אעלה את מינון הטסט (גם ככה מדובר בפרופ שהוא מהיר)

אם יש משהוא בפורום שעשה טרן גבוה מטסט אני אשמח אם ישתף אותי

שוב תודה רבה

קודם כל תודה על התשובות 👏

שנית אני מתכוון בכול זאת לנסות טרן גבוה מטסט למשך שבוע ראשון (ראש בקיר חחח), אם תהיה נפילה דרסטית בליבידו 👉👌 אני אעלה את מינון הטסט (גם ככה מדובר בפרופ שהוא מהיר)

אם יש משהוא בפורום שעשה טרן גבוה מטסט אני אשמח אם ישתף אותי

שוב תודה רבה

זה לא עובד ככה חחחח...אבל תעשה מה שאתה רוצה כמו שניסחת זאת בעצמך ראש בקיר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית