הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי לי להתחיל סייקל של דיאנבול לבד??

elirana

משתמש מתחיל
53
1
נק' מוניטין:
2
53
1
שלום...
ברצוני לברר לפני כניסיתי לעולם החומרים...
קצת רקע:
אני מתאמן כ3 וחצי שנים , הייתי שנתיים עם מאמן צמוד ב********* הגעתי לנתונים מרשימים יחסית לאחד שלא נוגע בחומרים
כרגע אני במצב של 72.5 קילו
14.5 אחוז שומן
היקף יד 40 ס"מ
קראתי קצת באינטרנט על החומר דיאנבול , וחבר המליץ לי עליו
עכשיו הגעתי למסכנה שרק פה אני ימצא את התשובות לשאלות שלי :
1. האם ניתן לקחת את החומר לבד? כמה זמן נמשך הסייקל?
2. מהם התופעות לוואי של הכדורים האלה?
3. האם אני יראה שיפור משמעותי??
* אני חייב לציין שאני מתאמן לפחות 5 פעמים בשבוע אימונים מאסיביים, ואני מקפיד על תזונה נכונה- כרגע על תזונה של עלייה במאסה
אני ישמח אם תייעצו לי אם כדאי לי להתחיל עם זה
ועוד משהו לגבי זריקות אני לא יכול בכלל לשמוע מכיוון שיש לי פחד ממחטים...אני לא מסוגל לראות מחט חחח
תודה רבה לעוזרים !!! 😃😃

• פותח/ת השרשור
היי תודה רבה על העזרה
קראתי קצת על החומר והבנתי שהוא מהוותיקים בתחומו, עכשיו אני רוצה להתייעץ יותר עם מישהו פה שמכיר את זה אישית
כי יש לי חבר אחד בעבודה שמתעסק בחומרים , והוא אמר לי שאפשרי בשביל סייקל ראשון לקחת את זה לבד למשך 40 יום
ואין צורך בPCT כי הוא טוען שהאיזון של הכבד חוזר מהר מאוד לבאלנס, השאלה שלי אם בסייקל אחד לא יהיו לי תופעות לוואי?
כי הוא גם טוען שאין
והאם לא צריך PCT?
תודה לעוזרים !!

פרוסמו שני קישורים למאמרים שמסבירים בשפה הפשוטה והברורה ביותר שלא ניתן לשלב את החומר לבד.
בתוך המאמר מוסברים התהליכים הפיזיולגים במתן חומר ללא חומר בסיס (טסטסרון), מכאן הבחירה שלך, באם להקשיב לחבר שלך, או להסתמך על מדע.

1. בדרכ שבונים סייקל משלבים כדורים וזריקות יחד לתקופה של 8-12 שבועות
2. כאבי ראש, עצבים, לחץ, נשירה בשער, וכו' וכו' וכו' (תריץ חיפוש בגוגל על זה)
3. כן אבל זכור שזה לא תרופת קסם אלא אתה צריך לאכול ולהתאמן בהתאם (אני הייתי משלב גיינר אפילו עם הסייקלים)

לגבי זריקות
לזריקות יש טווח ארוך יותר לעומת הכדורים והכדורים יותר רעילים היות והם עובrים דרך מערכת העיקול והכבד (ובכך פוגעים בכבד) לעומת זריקות שלא עוברות דרך מערכות אלו אלא ישר נכנסות למערכת הדם.

המלצה שלי:
אני לא מאלה שיזרקו לך "היי עזוב אותך סטרואידים בלה בלה בלה" אני בעצמי עשיתי 8-9 סייקלים בחיי כפעמיים בשנה לתקופה של חודשיים כל סייקל ועוד חודש המשך עם קלין-ביוטרול ועוד כמה תרופות
אם אתה לא מתחרה מקצועי לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה כי חבל, אבל אם בכל זאת החלטת לקפוץ ראש כדאי מאוד שיהיה ברשותך תרופות לסיום הסייקל (ויש הרבה שלא לוקחים אותם) כמו כוריגון (HCG) וכו' כדי להעיר את הבלוטה בסוף הסייקל שלא תשאר רדומה

נערך לאחרונה:
אלוףףףף תודה רבה עזרת לי מאוד!!!!

מה אלוף? רשמו לך למעלה שאסור לעשות סייקל עם חומר אחד שהוא דיאנבול, ונתנו לך סימוכין.
נראה שאתה רק מחפש אישור לעשות את הסייקל, שמור על הבריאות שלך בנאדם.

1. בדרכ שבונים סייקל משלבים כדורים וזריקות יחד לתקופה של 8-12 שבועות
2. כאבי ראש, עצבים, לחץ, נשירה בשער, וכו' וכו' וכו' (תריץ חיפוש בגוגל על זה)
3. כן אבל זכור שזה לא תרופת קסם אלא אתה צריך לאכול ולהתאמן בהתאם (אני הייתי משלב גיינר אפילו עם הסייקלים)

לגבי זריקות
לזריקות יש טווח ארוך יותר לעומת הכדורים והכדורים יותר רעילים היות והם עובrים דרך מערכת העיקול והכבד (ובכך פוגעים בכבד) לעומת זריקות שלא עוברות דרך מערכות אלו אלא ישר נכנסות למערכת הדם.

המלצה שלי:
אני לא מאלה שיזרקו לך "היי עזוב אותך סטרואידים בלה בלה בלה" אני בעצמי עשיתי 8-9 סייקלים בחיי כפעמיים בשנה לתקופה של חודשיים כל סייקל ועוד חודש המשך עם קלין-ביוטרול ועוד כמה תרופות
אם אתה לא מתחרה מקצועי לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה כי חבל, אבל אם בכל זאת החלטת לקפוץ ראש כדאי מאוד שיהיה ברשותך תרופות לסיום הסייקל (ויש הרבה שלא לוקחים אותם) כמו כוריגון (HCG) וכו' כדי להעיר את הבלוטה בסוף הסייקל שלא תשאר רדומה
ברוך הבא לפורום..אני מעריך את התגובות שלך לאנשים ואת הנכונות לעזור הבעיה היא כמו שציינת שידע שלך לא מעודכן.אתה נותן טיפים שאינם רלוונטים היום..אני ממליץ לך לעבור על מחקרים ונעוצים ופוסטים שעלו פה בפורום על מנת לעדכן את הידע שלך!

בנוגע לפותח הפוסט יש פה עשרות שירשורים על הנושא חיפוש קצר יתן לך את כל המידע שאתה צריך (בקיצור לעניין ממש לא מומלץ לקחת דיבול לבד. אתה פוחד ממחטים. כנראה שחומרים זה לא בשבילך!)

ברוך הבא לפורום..אני מעריך את התגובות שלך לאנשים ואת הנכונות לעזור הבעיה היא כמו שציינת שידע שלך לא מעודכן.אתה נותן טיפים שאינם רלוונטים היום..אני ממליץ לך לעבור על מחקרים ונעוצים ופוסטים שעלו פה בפורום על מנת לעדכן את הידע שלך!
תודה תודה ברוך הנמצא
אם אני עונה זה על דברים כלליים ופחות בנושא טיפים כי כן כמו שציינת אני לוקה בחסר עקב כל השניים שהייתי completely out
עברתי פה על כמה שרשורים ומדריכים לראות מה יתחדש בשנים האחרונות והתחדשו המון (לא רק בתחום הסטרואידים) ואני מעריך מה שאתם עושים פה עבור מתחילים כי לי בזמנו זה עלה הון תועפות.
טיפים זה משהו שלא אתן ואם במידה נתתי אני אתן זאת בערבון מוגבל תחת הדגשה שאני לא איש מקצוע בנושא ואין להתייחס לדברים שלי כתורה חד משמעית.
מבחינה אישית לא הייתי ממליץ לאף אחד שימוש בסטרואידים אלא אם כן הוא פריק רציני של ניפוח שרירים

שלום...
ברצוני לברר לפני כניסיתי לעולם החומרים...
קצת רקע:
אני מתאמן כ3 וחצי שנים , הייתי שנתיים עם מאמן צמוד ב********* הגעתי לנתונים מרשימים יחסית לאחד שלא נוגע בחומרים
כרגע אני במצב של 72.5 קילו
14.5 אחוז שומן
היקף יד 40 ס"מ
קראתי קצת באינטרנט על החומר דיאנבול , וחבר המליץ לי עליו
עכשיו הגעתי למסכנה שרק פה אני ימצא את התשובות לשאלות שלי :
1. האם ניתן לקחת את החומר לבד? כמה זמן נמשך הסייקל?
2. מהם התופעות לוואי של הכדורים האלה?
3. האם אני יראה שיפור משמעותי??
* אני חייב לציין שאני מתאמן לפחות 5 פעמים בשבוע אימונים מאסיביים, ואני מקפיד על תזונה נכונה- כרגע על תזונה של עלייה במאסה
אני ישמח אם תייעצו לי אם כדאי לי להתחיל עם זה
ועוד משהו לגבי זריקות אני לא יכול בכלל לשמוע מכיוון שיש לי פחד ממחטים...אני לא מסוגל לראות מחט חחח
תודה רבה לעוזרים !!! 😃😃

אני גם רציתי לעשות סייקל של דיבול לבד, הבנתי שזה לא מומלץ בכלל...
כל מה שאתה עולה במשך הסייקל זה יורד ברגע שאתה מפסיק את הכדורים
גם כן זה פוגע בכבד..אסור שימוש בלי מנקה כבד
נסיתי דיבול בתחילת סייקל עם שילוב של טסט היו המון תופעות לוואי כמו כאב ראש קוצר נשימה, חום של הגוף עולה ויורד.. המון זיעה.
לכן הפסקתי את השימוש בדיבול ..
אני ממליץ לך שתתחיל עם טסט אנטט אם אתה כזה בעניין של להתחיל בחומרים..

רד מזה ומהר דיבול כמו שכולם אמרו כאן למעלה רעיל לכבד אני בכלל נגד שימוש באוראלים לדעתי אתה מאכיל את הכבד ביותר מדיי רעל וזה מיותר במידה וזה סייקל ראשון שלך תעשה אותו רק עם טסט בלבד תראה איך הגוף שלך מגיב ,סייקל שני תוכל לשלב אוראליים .
כמו שתקרא את הנעוצים בפורום כמו שצריך לפני .

• פותח/ת השרשור
חברים תודה רבה על העזרה אני ירדתי מהנושא של החומרים...
ובתגובה שרשמתי אלוף תודה זה הכוונה לזה שהוא עזר לי להבין שזה לא בשבילי
תודה אנשים ושבת שלום!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית