הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל - 3

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך
F

Fire

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום לכולם! ברוכים הבאים...

אני עומד להתחיל סייקל שלישי, והחומרים הם:
טסט' סאפיונט\אננטאט, כנראה אליך על הסאפיונט. מה עדיף?
דקה.
דיאנבול.

טסט', שבוע 1-2 1cc
שבוע 3-12 2cc מפוצל לשתי זריקות בשבוע.
דקה, שבוע 1-2 1cc
שבוע 3-8 2cc לא בטוח שאפצל את החומר לשתי זריקות, אולי אסתפק באחת.
דיאנבול, 40 מ"ג ליום למשך כארבעה שבועות.
החומרים אמורים להיות של סיינטרופ.
הציעו לי לקחת נולבה ופרווירון למהלך הסייקל... אולי אסתפק רק בכדור אחד של פרווירון למשך כל הסייקל, מה אומרים?
חשבתי אולי לשלב לקראת סוף הסייקל לשלושה שבועות וינסטרול, מה חושבים?
מתכנן להריץ hcg אך לא סגור איך לעשות את זה. עזרה?
וכמובן pct שבועיים אחרי הזריקה האחרונה לארבעה שבועות עם כלומיד, פירמידה עולה.

חבר'ה תעשו לי קצת סדר בנושא ובכללי מה חושבים על הסייקל...

טוב קודם כל ברוך הבא

לגבי הסייקל שלך כמה דברים אני לא רואה צורך להתחיל אם מינון מסויים ואז להעלות אותו זה לא תורם בכלל בטח לא אם אסטרים ארוכים בטח לא כאשר אתה רוצה להגיע לרמות גבוהות בדם כמה שיותר מהר כדי להתחיל ליראות תוצאות אני הייתי מריץ טסט על 500 מ"ג בשבוע כבר מהתחלה למשך כל הסייקל לגבי דקה למה אתה מריץ אותו רק למשך 8 שבועות דקנוט זה אסטר ארוך מאוד ולוקח הרבה זמן לאסטר להתפרק ולחומר להגיע למחזור הדם בסביבות שבועיים תריץ דקה למשך 10 שבועות לפחות על 400 מג לשבוע לגבי פרווירון אתה יכול לקחת 50מג לפחות בתחילת הסייקל כי אתה לוקח דיאנבול אבל על סייקל כזה לא יודע אם זה נחוץ אני לא רואה צורך להריץ נולבה במשך כל הסייקל אם אתה רואה שאתה סופח יותר מידי נוזלים או מזהה התפתחות של גיינו תיקח 20מג ביום עד שתופעות הלוואי ירדו לשלוט באסטרוגן זה חשוב אבל לחסל אסטרוגן לגמרי זה לא טוב זה יפגע לך בעליה במסה אין צורך לשלב וינסטרול מה זה יתן לך? אתה רוצה לעלות במסה למה להעמיס סתם חומרים בטח חומרים שלא תיראה את הרווחים מהם אם אתה לא על אחוזי שומן נמוכים בכלל תבין שיור זה לא יותר טוב אתה גם ככה כבר משלב מ"ס חומרים אז מה המטרה בוינסטרול פה? מה אתה חושב שזה יעשה?
לגבי PCT
שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אתה מתחיל לקחת HCG 1500IU כל 4 ימים למשך שבועיים
כלומיד 100מ"ג למשך חודש
ונולבה 20 מ"ג למשך 45 יום
זה הכל

לגבי הסייקל באופן כללי הוא סביר אני הייתי מוריד את הדיבול (נזק לכבד ספיחת נוזלים גבוהה מאוד השפעה חזקה על פרופיל הכולסטרול ושומנים בדם) כמו שציינתי אין צורך לעלות מינונים בצורה הגרגתית תתחיל אם אמינון שאתה רוצה להריץ לאורך הסייקל כבר מהתחלה תריץ את הדקה למשך 10 שבועות מינימום ולא 8 כמו שציינת (8 שבועות זה ביזבוז כסף) תוריד את הפרווירון תוריד את הוינסטרול ותוריד את הנולבה במהלך הסייקל
אם תתחיל להרגיש תופעות לוואי של גיינו (עיקצוצים וניפחות בפיטמה) תיקח 20מג נולבה ביום על שתופעות יפסיקו
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה!
אני חושב שאליך על טסט' 500 מ"ג בשבוע מפוצל לשתי זריקות. למשך 12 שבועות.
דקה - 300-400 מ"ג לשבוע, למשך 10 שבועות. לא החלטתי כמה זריקות עדיין... נראה לי אחת.
ועל הדיאנבול אני לא רוצה לוותר... מעדיף שייתן לי קיק לפתיחה, גם מבחינת כח וגם מבחינת מסה, ארבעה שבועות, כל יום 40 מ"ג מפוצל לכל מהלך היום, על-מנת לשמור על רמות דם שוות.
אתה בטוח שלא כדאי לגעת בנולבה ופרווירון? בשביל להיות בטוח... לפחות אחד מהחומרים?
וחשבתי להכניס את הוינסטרול לקראת הסוף על-מנת שיוריד נוזלים וייתן מראה קשיח... אבל אני רואה שזה יותר מדי חומרים ולא בטוח שזה יעשה משהו...
מה אומר עכשיו?

וינסטרול יהיה מיותר ואף מסוכן, כי אתה לוקח דיאנבול, את הדיאנבול לוקחים אותו לתקופה נגיד של 4-6 שבועות ומפסיקים, הסיבה שמפסיקים כדי להוריד את הלחץ על הכבד עקב הפירוק שלו, אז מה שאתה עושה אתה שוב מוסיף לחץ על הכבד. שלא נדבר על הפרופיל כולסטרול שיהיה לך אחרי וינסטרול.

בגדול הסייקל שלך דיי בסדר, תדאג ל PCT טוב, כוריגון, אני לא בטוח שיש לך בכלל צורך בפרו-וירון כי אתה לוקח טסט 500 מ"ג בשבוע.

שלא תעשה טעויות סתם, של איזה חברות החומרים?

תודה על התגובה!
אני חושב שאליך על טסט' 500 מ"ג בשבוע מפוצל לשתי זריקות. למשך 12 שבועות.
דקה - 300-400 מ"ג לשבוע, למשך 10 שבועות. לא החלטתי כמה זריקות עדיין... נראה לי אחת.
ועל הדיאנבול אני לא רוצה לוותר... מעדיף שייתן לי קיק לפתיחה, גם מבחינת כח וגם מבחינת מסה, ארבעה שבועות, כל יום 40 מ"ג מפוצל לכל מהלך היום, על-מנת לשמור על רמות דם שוות.
אתה בטוח שלא כדאי לגעת בנולבה ופרווירון? בשביל להיות בטוח... לפחות אחד מהחומרים?
וחשבתי להכניס את הוינסטרול לקראת הסוף על-מנת שיוריד נוזלים וייתן מראה קשיח... אבל אני רואה שזה יותר מדי חומרים ולא בטוח שזה יעשה משהו...
מה אומר עכשיו?

כמו שמשינהד אמר לך וינסטורל יהיה מיותר פה הוא התכוון לכך שאם תקח וינסטרול אורילית זה יוסיף נזק לכבד אני אומר שגם אם תקח אותו בצורה של זריקה זה לא מומלץ לא בסייקל הזה לפחות.
לגבי אורלים בכלל ודיבול בפרט אני די נגד מפני שהנזק שהם גורמים הוא רב יותר מהתועלת
אם ניקח דיבול לדוגמא השימוש של דיבול הוא בדרך כלל על מנת לתת קיק ראשוני לסייקל כמו שאמרת דיבול הוא סטרואיד מסה נהדר נותן המון כח ועילה במסה אבל הוא העיה איתו היא מאוד לא איכותית (ספיחת נוזלים שתאבד מייד אם הפסקת הסייקל) רעילות גבוהה לכבד זאת הסיבה שלוקחים אותו לזמן קצר שינוי קיצוני יותר ברמת השומנים בדם וברמת הכולסטרול (בצורה הרבה יותר משמעותית מטסטוסטרון בזריקה) וכל זה בשביל מה? קיק לסייקל אני לא חושב שזב שווה אם אתה רוצה לתת קיק לסייקל שלך יש דרכים אחרות כמו front loading או שימוש של אסטרים קצרים בשבוע הראשון לסייקל ככה אתה חוסך הרבה מאוד סטרס על הגוף והרבה בעיות פוטנצאיליות לבריאות שימוש בסטרואידים צריך להיות כמה שיותר בטוח ויעיל דיבול לדעתי לא שווה את זה מבחינת עלות מול תועלת.
לגבי פרווירון ונולבה אני לא רואה צורך לקחת אותם במהלך הסייקל במידה ותקח אותם אתה יכול להגיע למצב של רמות אסטרוגן נמוכות מה שיפגע לך בעליה פרוויון אתה לא צריך בכלל כי אתה לוקח טסט ואין חשש לפגיעה בחשק המיני ונולבה תשים בצד ובמידה ותרגיש רגישות או נפיחות בפיטמה אז תקח 20מג עד שהרגישות תעבור.

• פותח/ת השרשור
כמו שמשינהד אמר לך וינסטורל יהיה מיותר פה הוא התכוון לכך שאם תקח וינסטרול אורילית זה יוסיף נזק לכבד אני אומר שגם אם תקח אותו בצורה של זריקה זה לא מומלץ לא בסייקל הזה לפחות.
לגבי אורלים בכלל ודיבול בפרט אני די נגד מפני שהנזק שהם גורמים הוא רב יותר מהתועלת
אם ניקח דיבול לדוגמא השימוש של דיבול הוא בדרך כלל על מנת לתת קיק ראשוני לסייקל כמו שאמרת דיבול הוא סטרואיד מסה נהדר נותן המון כח ועילה במסה אבל הוא העיה איתו היא מאוד לא איכותית (ספיחת נוזלים שתאבד מייד אם הפסקת הסייקל) רעילות גבוהה לכבד זאת הסיבה שלוקחים אותו לזמן קצר שינוי קיצוני יותר ברמת השומנים בדם וברמת הכולסטרול (בצורה הרבה יותר משמעותית מטסטוסטרון בזריקה) וכל זה בשביל מה? קיק לסייקל אני לא חושב שזב שווה אם אתה רוצה לתת קיק לסייקל שלך יש דרכים אחרות כמו front loading או שימוש של אסטרים קצרים בשבוע הראשון לסייקל ככה אתה חוסך הרבה מאוד סטרס על הגוף והרבה בעיות פוטנצאיליות לבריאות שימוש בסטרואידים צריך להיות כמה שיותר בטוח ויעיל דיבול לדעתי לא שווה את זה מבחינת עלות מול תועלת.
לגבי פרווירון ונולבה אני לא רואה צורך לקחת אותם במהלך הסייקל במידה ותקח אותם אתה יכול להגיע למצב של רמות אסטרוגן נמוכות מה שיפגע לך בעליה פרוויון אתה לא צריך בכלל כי אתה לוקח טסט ואין חשש לפגיעה בחשק המיני ונולבה תשים בצד ובמידה ותרגיש רגישות או נפיחות בפיטמה אז תקח 20מג עד שהרגישות תעבור.

אתה יכול להסביר קצת יותר על ה front loading?
אסטרים יותר קצרים בתחילת הסייקל? הכוונה לטסט' פרופיונאט כל יום שני למשך שבועיים ואז להמשיך עם טסט' אננטאט או סאפיונאט 500 מ"ג רגיל?
אם כן אני פחות אוהב את הרעיון של לחורר את עצמי יותר מדי ולהסתבך בשינויים של חומרים...

front loading זה בעצם מינון כפול של הסייקל שלך לדוגמא אתה מזריק טסט 500 מג בשבוע 250 פעמיים בשובע
frontloading אתה מכפיל את הכמות זאת בשבוע הראשון מה שמאפשר לך להגיע לרמת ההורמון של הסייקל בדם כבר בשבוע הראשון
הנה הסבר מפורט:

לדוגמא אתה מזריק 500מג טסט בשבוע אבל עד שאתה מתחיל להרגיש את החומר יעברו 4-5 שבועות הקטע אם frontloading זה בשבוע הראשון לסייקל להזריק כפול מהכמות השבועית אז אם אתה מזריק 500מג לשבוע בשבוע הראשון אתה תזריק 1000מג וככה אתה מגיע לרמות מקסימליות מהר יותר להלן דוגמא:

נניח ואתה מזריק 500מג טסט בשבוע וזמן שיחרור האסטר הוא 7 ימים אז שבוע ראשון הזרקת 500 מג אחרי שבוע יש לך 250מג בדם בשובע השני הזרקת 500מג אז יש לך בדם 750מג טסט אחרי 7 ימים נשאר לך 350 מג בשבוע השלישי הזרקת שוב 500 מג אז יש לך בדם סהכ 850מג אחרי 7 ימים יש לך 425 מג

וככה זה מתקדם עד שאתה מגיע לרמה של הכמות השבועית שאתה מזריק (שזאת הרמה שאנחנו רוצים להחזיק לאורך הסייקל פחות או יותר)
עכשיו בוא ניתן את אותה דוגמא רק עם front loading:
בשבוע הראשון אנחנו נזריק 1000מג בשאר השבועות נישאר אם הכמות הרגילה של 500מג
אז שבוע ראשון הזרקנו 1000מג לאחר 7 ימים נישארנו אם 500מג בשבוע השני הזרקנו 500מג לסהכ כמות של 1000מג בדם לאחר 7 ימים אנחנו נשארים אם 500 מג אתה רואה לאן זה מתקדם אחי כבר בשבוע הראשון הגענו לכמות הטסט שאנחנו רוצים להגיע אליה בסייקל זה העקרון של front loading אמנם אין מחקרים על זה (אין בכלל הרבה מחקרים על אנדרוגנים) אבל זה עובד אחי

לעדי,

וינסטרול רעיל בשני המקרים, גם בזריקות וגם בכדורים כי הוא 17AA, ההבדל הוא שבזריקה הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד ורק את השלב השני, אז הוא פחות רעיל וככה גם נספגת כמות גדולה יותר של חומר פעיל מאשר בכדורים.

לעדי,

וינסטרול רעיל בשני המקרים, גם בזריקות וגם בכדורים כי הוא 17AA, ההבדל הוא שבזריקה הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד ורק את השלב השני, אז הוא פחות רעיל וככה גם נספגת כמות גדולה יותר של חומר פעיל מאשר בכדורים.

צודק לא אמרתי שלא!

• פותח/ת השרשור
אני מפחד מהסייקל הזה לעלות המון נוזלים ואז שלא יישאר הרבה...
אולי להחליף את הדיאנבול לוינסטרול?
אוף... כבר לא יודע!
הייתי פחות או יותר סגור על עצמי ועכשיו אני אוכל סרטים על זה!
מצד אחד אני לא רוצה לעלות הרבה בנולים אבל מצד שני אני רוצה שזה ייתן לי פוש מהיר על ההתחלה...

אני מפחד מהסייקל הזה לעלות המון נוזלים ואז שלא יישאר הרבה...
אולי להחליף את הדיאנבול לוינסטרול?
אוף... כבר לא יודע!
הייתי פחות או יותר סגור על עצמי ועכשיו אני אוכל סרטים על זה!
מצד אחד אני לא רוצה לעלות הרבה בנולים אבל מצד שני אני רוצה שזה ייתן לי פוש מהיר על ההתחלה...

למה שתעלה הרבה נוזלים בסייקל הזה כולה טסט ודקה לא מה שהייתי קורה לו סייקל כבד
אתה סתם מכניס את עצמך לסרט בלי סיבה תעיף תדיבול זה יחסוך לך הרבה מים חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית