הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התנפחות הבטן

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני בסייקל של
טסט אננטט 500 בשבוע מחולק ל2 זריקות בשני בבוקר וחמישי בערב.
נפוסים 40 ליום.
אני בשבוע השני.
עד עכשיו עליתי 1.8 ק"ג.
רואים שינוי אולם הבעייה היא שהבטן התנפחה לי.
האם זה אמור להיות ככה?
אם כן מה ניתן לעשות למניעת התנפחות הבטן?

אמנם עברו לא מעט שנים מאז הפסקתי שימוש בסטרואידים לכן קח את התשובה שלי בערבון מוגבל
את אותו חומר ספציפי שציינת איני מכיר אבל באופן כללי חומרים אנאבולים כגון דכה דיאנבול וכו' מפוצצים את הגוף במים ולכן אתה נפוח (אגב לא רק בבטן)
כשתסיים עם הסייקל המים יתחילו לרדת לאט לאט (כך גם תאבד % מסויים מהמשקל שעלית)
בדר"כ לקראת סוף סייקל משתמשים בכלומין (אם אני זוכר נכון) שהוא די מנקז את המים ולאחר סיום סייקל יש כאלה שממשיכים עם קלין-ביוטרול שזה זה מסייע בנושא המים האגורים.

שוב..
אני מדור ישן יותר והידע שלי נובע מנסיון עצמי בלבד, אין לי מושג מה הולך היום לכן תמתין לתשובה ממישהו יותר מקצועי

אם הבטן שלך נפוחה בנוסף לאי נוחות בתוך הבטן כנראה שאחד החומרים לא מגיבים אליך כמו שצריך ועושים לך בעיות , לי היה את זה עם כדורי וינסטרול ניפחו לי את הבטן ועשו לי מיחושים בבטן לא נוגע יותר בחומר הזה , שוב עם היא קצת נפוחה ללא כאבים כמו שאמר חברי כאן למעלה אולי זה באמת מים ,תזכור שאתה עולה 2-3 קילו של מים בסייקל .

• פותח/ת השרשור
כן נפוסים של וורמוז"ה.ואין כאבים או הפרעות בבטן.כמו-כן האם יכול להיות שבשבוע האחרון החלפתי את החלבון שהייתי משתמש לחלבון אחר יכול להיות שזה מזה?

כן נפוסים של וורמוז"ה.ואין כאבים או הפרעות בבטן.כמו-כן האם יכול להיות שבשבוע האחרון החלפתי את החלבון שהייתי משתמש לחלבון אחר יכול להיות שזה מזה?
כן תעשה אלמינציה כל פעם תוריד משהו אחר תתחיל עם החלבון תפסיק איתו לשבוע תראה אם זה עובר , במידה ולא אז זה לא החלבון תפסיק עם הנפוסיום לשבוע ככה תדע ממה זה נובע .

כאבי בטן, אי נוחות בבטן, גזים, התכווצויות בבטן, כאבים חדים משתנים לאורך כל היום, כאבי ראש, חולשה, לחץ דם גבוהה וכו
זה רק חלק קטן מאוד מתופעות לוואי שיש לאנשים מנפוסים של וורמדג'ה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית