שאלה בקשר לייעוץ אישי קצת אחר

• פותח/ת השרשור morz
  • פורסם בתאריך

morz

משתמש מתחיל
5
0
שלום,
גובה:173
משקל:81
אחוז שומן:20
זכר.

אהלן אני קורא הרבה על התוכנית שלכם,ותאמת היא נשמעת מאווד אטרקטיבית,ואני מתלבט,מהבחינה שאני רוצה תוכנית תזונה שהיא על בסיס הורדת אחוז שומן,אבל בראש ובראשונה,אני רוצה תוכנית שמתאימה להעלת סיבולת לב ריאה,ברמה שהיא מתרכזת 70 אחוז בזה,וכול השאר בהורדת אחוז שומן והתחזקות.

אני עם שבר מאמץ דרגה 2 (כבר שלושה שבועות במנוחה),ורציתי לדעת עם כן יש לכם מענה לבקשה שלי.
כמו כן,הייתי מאווד שמח לראות חברה שעבדתם איתם והשיטה שלכם אכן הצליחה,תמונות,או אנשים שאפשר לדבר איתם .
אשמח לקבל תשובה.

תודה רבה,ויום טוב.

שלום,
גובה:173
משקל:81
אחוז שומן:20
זכר.

אהלן אני קורא הרבה על התוכנית שלכם,ותאמת היא נשמעת מאווד אטרקטיבית,ואני מתלבט,מהבחינה שאני רוצה תוכנית תזונה שהיא על בסיס הורדת אחוז שומן,אבל בראש ובראשונה,אני רוצה תוכנית שמתאימה להעלת סיבולת לב ריאה,ברמה שהיא מתרכזת 70 אחוז בזה,וכול השאר בהורדת אחוז שומן והתחזקות.

אני עם שבר מאמץ דרגה 2 (כבר שלושה שבועות במנוחה),ורציתי לדעת עם כן יש לכם מענה לבקשה שלי.
כמו כן,הייתי מאווד שמח לראות חברה שעבדתם איתם והשיטה שלכם אכן הצליחה,תמונות,או אנשים שאפשר לדבר איתם .
אשמח לקבל תשובה.

תודה רבה,ויום טוב.
שלום,

דוגמה ללקוח שהיה אצלנו בייעוץ האישי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=30866

לגבי המצב הרפואי שלך, צריך אישורים בריאותיים שאתה כשיר להתאמן מרופא (משפחה/אורטופד). אם אתה צריך פיזיותרפיה או שהאורטופד המליץ על מנוחה יותר ארוכה מ2-3 שבועות, תצטרך להקשיב לרופא ורק לאחר מכן להירשם אלינו לייעוץ. המטרה שלך ריאלית אבל רק לטווח הקצר. במצב של גירעון קלורי שלילי (אכילה של פחות קלוריות ממה שגופך דורש לשם הורדה במסת השומן וחיטוב הגוף) הגוף שלך נמצא במצב התאוששות לא אידאלי ולכן הביצועים שלך ירדו עם הזמן. אתה אכן תפתח את הכושר האירובי שלך עד לנקודה מסויימת שממנה תהיה רק נסיגה (עד שתתחיל לאכול "נורמאלי").
לסיכום, המטרות שלך מעט מנוגדות, אבל הן אפשריות בהתאם לעד כמה תרצה לרדת במשקל. אם אתה רוצה לרדת לאחוז שומן חד סיפרתי (AKA קוביות), השיפור בכושר האירובי שלך יעצר איי שם ב 10-12% (2-4 חודשי עבודה) שומן ומשם סביר להניח שתתחיל לראות נסיגה, לעיתים מסיבית, בשל אי צריכה של פחמימות (בעיקר, אך ישנם עוד פאקטורים שתלויים בכך).

• פותח/ת השרשור
אז בלי אחוז שומן נמוך..
תוכנית אימונים שבנויה במטרה של ,האמת יש לי חודשיים,להגיע לשיא הכושר האירובי שלי,מבחינת ריצות ארוכות ומהירות. אפשרי? אשמח לשמוע קצת על העניין.

אז בלי אחוז שומן נמוך..
תוכנית אימונים שבנויה במטרה של ,האמת יש לי חודשיים,להגיע לשיא הכושר האירובי שלי,מבחינת ריצות ארוכות ומהירות. אפשרי? אשמח לשמוע קצת על העניין.
תגדיר מטרה בזמנים כולל מרחק ואיפה אתה עומד היום ואגיד לך אם זה אפשרי.

• פותח/ת השרשור
תגדיר מטרה בזמנים כולל מרחק ואיפה אתה עומד היום ואגיד לך אם זה אפשרי.

אני שבוע הבא מתחיל לרוץ אחרי לחודש שלא התאמנתי מחלים משברי מאמץ דרגה 2.
ליפני השבר הייתי יכול לרוץ 10-11 ק''מ ב 45 דקות הייתי עושה המון אימוני ספרינטים,אבל לא מסודר כול כך,מתאמן בחדר כושר אומנות לחימה וכו'.
היה לי סיבולת לב ריאה באמת ברמה גבוה עכשיו אני חודש אחרי שלא עשיתי כלום,רק חדר כושר(בלי אימון רגליים).
וזהוא נתונים כמו שרשמתי.
אני צריך להגיע לרמה שאני רץ 3000 ב12 דקות.להגיע לזה בחודשיים-גג שלוש. ופעם אחרונה שרצתי,רצתי ב 15 דקות,מכול מיני סיבות גם לא הייתי הכי כשיר.

אני שבוע הבא מתחיל לרוץ אחרי לחודש שלא התאמנתי מחלים משברי מאמץ דרגה 2.
ליפני השבר הייתי יכול לרוץ 10-11 ק''מ ב 45 דקות הייתי עושה המון אימוני ספרינטים,אבל לא מסודר כול כך,מתאמן בחדר כושר אומנות לחימה וכו'.
היה לי סיבולת לב ריאה באמת ברמה גבוה עכשיו אני חודש אחרי שלא עשיתי כלום,רק חדר כושר(בלי אימון רגליים).
וזהוא נתונים כמו שרשמתי.
אני צריך להגיע לרמה שאני רץ 3000 ב12 דקות.להגיע לזה בחודשיים-גג שלוש. ופעם אחרונה שרצתי,רצתי ב 15 דקות,מכול מיני סיבות גם לא הייתי הכי כשיר.
המטרה שלך הגיונית, השאלה מה מצב שברי המאמץ שלך. אני אצטרך יותר פרטים על כך לפני ההרשמה לייעוץ האישי בשביל לא לגרום נזק.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלך הגיונית, השאלה מה מצב שברי המאמץ שלך. אני אצטרך יותר פרטים על כך לפני ההרשמה לייעוץ האישי בשביל לא לגרום נזק.
קודם כול תודה רבה על התשובות.

אני עוד שבוע חוזר לפעילות מלאה ,כמובן בהדרגה.
אגב עשיתי מדדים, ב20.8 והייתי:
מותניים: 91.5
היקף בטן: 103
יד :39
עשיתי ליפני חודש מדדים:
מותניים: 87
היקף בטן: 97
יד:40
במהלך התקופה הזות אכלתי דיי מסודר,150 גרם פחמימה,150 גרם של חזה עוף או בשר,שעתיים ליפני ארוחה,ארוחת בוקר מסודרת,כול שלוש שעות ארוחה,ולקחתי 2 כפות של חלבון של אופטימיום 100 אחוז.
זה היה השינוי.
עם זה עוזר ,אני מקווה.
באותה תקופה כול יום מכון כושר שעה וחצי,ריצה,20-30 דקות שלוש פעמים בשבוע,ואומנות לחימה שעה וחצי פעמיים בשבוע.
אני רוצה לעבור למכון כושר 5 פעמים בשבוע וריצה ,להיות אימונים על בסיס סיבולת לב ריאה.

אפשרי, כמו שציינתי, תשיג אישור מרופא שמרשה לך להתאמן ונצא לדרך. בנוסף, תשאל את האורטופד מה ההמלצות שלו לגבי חזרה לאימונים.

• פותח/ת השרשור
אפשרי, כמו שציינתי, תשיג אישור מרופא שמרשה לך להתאמן ונצא לדרך. בנוסף, תשאל את האורטופד מה ההמלצות שלו לגבי חזרה לאימונים.
יופי נשמע לי מצויין.
שאלה אחרונה,התוכנית תיהיה מותאמת ללוז היומי שלי??

יופי נשמע לי מצויין.
שאלה אחרונה,התוכנית תיהיה מותאמת ללוז היומי שלי??
כן, אנחנו תמיד מתאימים את האימונים לאורח החיים שלך ואתה תמיד תאשר את הדברים שאנו נותנים לך (במילים אחרות, אנחנו לעולם לא נכפה עליך תוכנית כזו או אחרת ללא הסכמתך).

Back
למעלה תחתית