הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמנון יצחק נגד ארה"ב: "קיבלו הוריקן נחמד"

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
חיכיתי שאחמינאג'אד יגיד את זה , חבל שאנחנו יוצאים בסוף המטומטמים ...

ולמה הדבר דוויימה? LOL

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוריקן סנדי (באנגלית: Hurricane Sandy) הוא סופת הוריקן גדולה אשר התפתחה בים הקריבי ופגעה בחופי ג'מייקה, קובה, איי בהאמה, האיטי, החוף המזרחי של ארצות הברית וחופי מזרח קנדה[SUP][4][/SUP][SUP][5][/SUP].

אני מבין שיהוה מעניש גם את ג'מייקה, קובה, איי בהאמה והאיטי בגלל שישראל תלויה בהן.

רגע... היא לא.

facepalm

וואי יש דברים שלא אומרים בפומבי ....

קראתי את הכתבה , אגב הייתי שמח אם היה סירטון שבאמת מתעד את זה , אבל מה לא בסדר במה שהוא אמר ?
דווקא דברים מאוד חכמים הוא אמר שם , המדינה היחידה שמקשיבה להם זה אנחנו , ואנחנו לא צריכים אותם ... יש לנו את הקב"ה , הוכחה לכך שאנחנו לא צריכים אותם זה שאם כל הגודל שלהם אסון טבע אחד והם יכולים להיעלם .. ומה אז .. ?

זה מאוד מזכיר את סיפור שהיה עם האחשרווש שהייתה אישה יהודיה חזקה שם והיהודים סמכו עליה אז היא בכוונה בשביל שלא יסמכו עליה ויסמכו על הקב"ה , הלכה ונפגשה עם האחשרוורש פעמיים יום אחר יום בשביל שהיהודים יבינו שהם לא צריכים לסמוך עליה שהיא לא זאת שיכולה להציל אותם אלא רק הקב"ה .

קראתי את הכתבה , אגב הייתי שמח אם היה סירטון שבאמת מתעד את זה , אבל מה לא בסדר במה שהוא אמר ?
דווקא דברים מאוד חכמים הוא אמר שם , המדינה היחידה שמקשיבה להם זה אנחנו , ואנחנו לא צריכים אותם ... יש לנו את הקב"ה , הוכחה לכך שאנחנו לא צריכים אותם זה שאם כל הגודל שלהם אסון טבע אחד והם יכולים להיעלם .. ומה אז .. ?

זה מאוד מזכיר את סיפור שהיה עם האחשרווש שהייתה אישה יהודיה חזקה שם והיהודים סמכו עליה אז היא בכוונה בשביל שלא יסמכו עליה ויסמכו על הקב"ה , הלכה ונפגשה עם האחשרוורש פעמיים יום אחר יום בשביל שהיהודים יבינו שהם לא צריכים לסמוך עליה שהיא לא זאת שיכולה להציל אותם אלא רק הקב"ה .

וואלה צודק אחי!! אפשר לסמוך על הקב"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צודק הוא הציל 6 מיליון יהודים בשואה איך שכחנו!!!!!!!

די. נמאס מאנשים דתיים פסיכופאטים שמפרשים דברים רעים שקורים בעולם לטובתם, תוך כדי ניסיון עלוב להוכיח שישנו אלוהים. (שכל אחד טוען שהוא לצידו).
אני לא אשכח שאלי ישי אמר שנהרגו המון חיילים ישראלים באיזו מלחמה (לא זוכר בדיוק איזו, לבנון השניה נדמה לי) מפני שהם לא התפללו מספיק. עכשיו ראבק, זה שאתה דפוק-זכותך להיות כזה, אבל קצת תאקט! 😵

אולי אתה מפגר כי למדת יותר מדיי לימודי תורה, גמרא, ושאר הדברים שמורידים את הIQ, אבל אף אחד לא נעלם. אמריקה עדיין קיימת. היא אפילו לא קטנה.
האסון טבע הזה זניח בשבילם.

אם אתה רוצה לקרוא על דברים יותר רציניים (שיהוה הביא עלינו בעצמו), אתה יכול לקרוא אותם כאן:http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95%D7%A2%D7%99_%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%91%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

12344 אולי לא הבנתי את מה שרשמתי בגלל שרמת הIQ שלי נמוכה בכל מיקרה רשמתי שאסון טבע אחד יכול להעלים אותם , לא התכוונתי שהאסון טבע שהיה עכשיו העלים אותם תתפלא אבל אני יודע שאמריקה עדיין קיימת .

ולזה שכתב על השואה כבר דיברנו על השואה וראינו שגם על זה כתוב בתנ"ך .

אז ההודעות שלך יותר חסרות משמעות מהחרדים שדנים בהאם לחתוך נייר טואלט בשבת. את ישראל אסון טבע לא יכול להעלים? אנחנו חסינים? או שפשוט יש לנו ביטוח מקיף אצל יהוה חברה לביטוח?

יש בורא ויש נברא , מכיוון שאתה נבראת אז אתה לא יכול להיות בורא של עצמך כמו שבשביל שאתה תיהיה קיים צריך לברוא אותך , ככה אסונות טבע , וכמו שהעבר הראה לנו שגם עמנו יכול לקבל מכות ואסונות אם לא ישמור על עצמו , אבל אם יישמר אז כן יש לנו ביטוח .

אם אינך מאמין שהקדוש ברוך הוא קיים , אשמח לדעת בכנות איך אתה חושב שנוצר העולם , איך אתה חושב שנוצר התנ"ך והאם לדעתך צריך להחזיר את המדינה לערבים או לא ולמה .

• פותח/ת השרשור
יש בורא ויש נברא , מכיוון שאתה נבראת אז אתה לא יכול להיות בורא של עצמך כמו שבשביל שאתה תיהיה קיים צריך לברוא אותך , ככה אסונות טבע , וכמו שהעבר הראה לנו שגם עמנו יכול לקבל מכות ואסונות אם לא ישמור על עצמו , אבל אם יישמר אז כן יש לנו ביטוח .

אם אינך מאמין שהקדוש ברוך הוא קיים , אשמח לדעת בכנות איך אתה חושב שנוצר העולם , איך אתה חושב שנוצר התנ"ך והאם לדעתך צריך להחזיר את המדינה לערבים או לא ולמה .
תשמע אתה עושה מעצמך צחוק ובכללי עושה עוול לאנשים דתיים שלא מפגרים.
הפסקה הראשונה אשכרה עובדת על מישהו אתה חושב?
סתם לדעת, אם יש בורא ויש נברא ובגלל שאני קיים(נבראתי) אז אני לא יכול להיות הבורא של עצמי, מי הוא הבורא של אלוהים?
ומה הקשר צריך להחזיר את המדינה לערבים? באמת שאני לא מבין

חחח מדוזה, אהבתי את הקטע של הבורא והנברא, אני רואה אמנון יצחק שטף לך את המח, קדימה קום, יש עכשיו תפילת שחרית, תתפלל בשביל הגאולה שלנו מהחרדים שהורסים את המדינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית