הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד החזק בעולם בסרטון חדש 28 עליות מתח !

הייתי בטוח אחרי 11 הוא נופל, אחרי ה28 הוא כמעט בכה..
בכל מקרה, מסכן.

• פותח/ת השרשור
זה נכון , ילדות לא יהיה לו וגם חיים לא ממש . אבל הילד הזה עומד להיות אלוף עולפ

אני זוכר שהיה ילד דומה בסידרה "תאמינו או לא", וראיתי ראיון איתו היום אחרי שהוא כבר גדל. זה לא זוהר כמו שזה נראה. אצלו הוא סיפר שאבא שלו היה מכה אותו או משהו כזה, או את אמא שלו. הוא נכנס לכלא.
אני חושב שגם היה חשד שהוא היה שם לו במשקאות שלו כל מני חומרים כלשהם.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שהיה ילד דומה בסידרה "תאמינו או לא", וראיתי ראיון איתו היום אחרי שהוא כבר גדל. זה לא זוהר כמו שזה נראה. אצלו הוא סיפר שאבא שלו היה מכה אותו או משהו כזה, או את אמא שלו. הוא נכנס לכלא.
אני חושב שגם היה חשד שהוא היה שם לו במשקאות שלו כל מני חומרים כלשהם.
לא בדיוק , לילד הזה היה חוסר במיסטטין (כמעט בטוח)

אולי, אבל אני לא מבין אין זה קשור למה שכתבתי.
הכוונה שלי הייתה שהמצד זה נראה סבבה, אבל יכול להיות שהם עוברים סוג של התעללות.

אולי, אבל אני לא מבין אין זה קשור למה שכתבתי.
הכוונה שלי הייתה שהמצד זה נראה סבבה, אבל יכול להיות שהם עוברים סוג של התעללות.
כל כך מסכים , זה לא חיים שאמורים להיות לילד זה בהחלט סוג של התעללות .

זה יכול באמת להגיע מתוך התעללות וחומרים במשקאות וכו', אבל זה ממש לא מחייב. בהנחה ולא מתעללים בו או שמים לו חומרים במשקה וכו', אני לא רואה איך ילדות עם אימונים ביחס לילדות בלי אימונים (או מעט) תפגע בו.
אני יכול לנחש, שבבי"ס הוא יהיה הכי חזק ושרירי. זה משהו שרוב אם לא כל התלמידים בבי"ס מוכנים לעשות הרבה מאוד בשביל להיות.
אז שוב, בהנחה שלא מתעללים בו... לדעתי זו ממש לא פגיעה אלא נטו מימוש הכשרון של הילד. אם הוא היה מנגן כל היום על גיטרה, אף אחד לא היה חושד שזו התעללות. אבל כשזה ספורט - ישר חושדים. אולי באמת מתעללים בו, אבל כנראה שלא נדע.

בכל אופן הילד הזה fucking tough. ב10 הוא כבר "הגיע לכשל".

• פותח/ת השרשור
אני חושב גם שממשים 100% מהפוטנציאל שלו , ושוב במידה ולא מתעללים בו אז אין לפי דעתי בעיות כאן.

אני די בטוח שבגלל שאבא שלו לוחץ עליו להתאמן חזק בגיל הזה אז עוד 5-7 שנים הוא כבר יפסיק להתאמן וימאס עליו העניין.

אבל בכל זאת כל הכבוד לילד על כוח ההתמדה והרצון שמשך עוד ועוד חזרות אחרי 11 שכבר שמה הוא בקושי עלה.

מי קבע שלשחק בלגו זה בסדר ולהתאמן זה לא? (אלא אם שמים לו חומרים או מתעללים בו כמובן)

אני די בטוח שבגלל שאבא שלו לוחץ עליו להתאמן חזק בגיל הזה אז עוד 5-7 שנים הוא כבר יפסיק להתאמן וימאס עליו העניין.

אבל בכל זאת כל הכבוד לילד על כוח ההתמדה והרצון שמשך עוד ועוד חזרות אחרי 11 שכבר שמה הוא בקושי עלה.
תכלס..

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית