הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה נעלי Adidas Power Lift חדשות לגמרי

מצב
השרשור נעול

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
מוכר את הנעליים האלה:
http://www.adidas.com/us/product/me...N823?cid=G45631&breadcrumb=u2Z1z13nzzZ1z13071

עד כמה שידוע לי הן קיימות רק באדידאס ארה"ב. כשהן הגיעו אלי גיליתי שהמידה גדולה עלי. הלכתי איתן למכון לאימון אחד, לנסות, ובסט הראשון של הסקוואט הרגשתי שאני זז קצת בתוך הנעל אז החלטתי לחזור לנעליים הישנות שלי. בכל מקרה, הן חדשות לחלוטין, עדיין עם ריח של חדש. מידה 44.
עלו 97$ שזה 380 שקלים, כולל משלוח לארה"ב ומישהי הביאה לי לארץ, ככה שלקנות אותן בהזמנה לארץ יעלה יותר בגלל משלוח יקר יותר.

בכל אופן, ב300 שקל אני מוכן לשלוח אותן לכל מקום בארץ בדואר רשום, אם נוכל להפגש (אני גר בצפון, עמק יזרעאל) אתם מוזמנים לקחת ב280. אני נמצא באמצע השבוע בזמן העבודה הרבה בבתי חולים ברוב הארץ - ירושלים, תל אביב (והפרברים) וחיפה בעיקר. ככה שבהנחה שאין לכם בעייה עם חדרי ניתוח או שאתם יכולים להגיע בזמן מדוייק של לפני \ אחרי, אתם מוזמנים לתאם איתי ולאסוף.
הצבע כחול, המידה 44.

יצירת קשר:
0523249540, טל. אפשר גם בהודעה פרטית בפורום.

נערך לאחרונה:
מחיר מצוין. מציאה.

לגמרי שווה כל שקל, פשוט לחטוף!

נעל טיל ומחיר פצצה
גם לי יש אותה ואני מרוצה מאוד

למה קניתי אולסטארס חדשות לפני שבוע למה?! :(

מוכר את הנעליים האלה:
http://www.adidas.com/us/product/me...N823?cid=G45631&breadcrumb=u2Z1z13nzzZ1z13071

עד כמה שידוע לי הן קיימות רק באדידאס ארה"ב. כשהן הגיעו אלי גיליתי שהמידה גדולה עלי. הלכתי איתן למכון לאימון אחד, לנסות, ובסט הראשון של הסקוואט הרגשתי שאני זז קצת בתוך הנעל אז החלטתי לחזור לנעליים הישנות שלי. בכל מקרה, הן חדשות לחלוטין, עדיין עם ריח של חדש. מידה 44.
עלו 97$ שזה 380 שקלים, כולל משלוח לארה"ב ומישהי הביאה לי לארץ, ככה שלקנות אותן בהזמנה לארץ יעלה יותר בגלל משלוח יקר יותר.

בכל אופן, ב300 שקל אני מוכן לשלוח אותן לכל מקום בארץ בדואר רשום, אם נוכל להפגש (אני גר בצפון, עמק יזרעאל) אתם מוזמנים לקחת ב280. אני נמצא באמצע השבוע בזמן העבודה הרבה בבתי חולים ברוב הארץ - ירושלים, תל אביב (והפרברים) וחיפה בעיקר. ככה שבהנחה שאין לכם בעייה עם חדרי ניתוח או שאתם יכולים להגיע בזמן מדוייק של לפני \ אחרי, אתם מוזמנים לתאם איתי ולאסוף.
הצבע כחול, המידה 44.

יצירת קשר:
0523249540, טל. אפשר גם בהודעה פרטית בפורום.

מידה 45 וחצי ייכנס בהם לדעתך או שאין סיכוי .... ?

אם רק היה במידה , איזה באסה

איזה מידה אתה בכללי שהיא קטנה עליך??
מה המידה שלך בנעל כמו נייק סטנדרט?

אם רק הייתי במידה שלהן... בהצלחה, מחיר זול !

תראה יש לי נעל של נייק רגילה במידה 43 שיושבת בול, אני מהצפון(קרית שמונה) אתה חושב שישב עליי טוב? אני מוכן לנסוע כדי לבדוק אותה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על ההתעניינות, כבר לא רלוונטי.
בהצלחה לכל מחפשי הנעליים למיניהם.

(נמכר)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית