הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר שלום לכולם,חדש

Happy Apple

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
86
5
0
אז בוקר טוב לכולם, החלטתי להירשם סוף סוף לפורומים של LBS.. אני קורא פה כבר זמן מה והחלטתי גם להירשם ולשתף מהידע שלי בעת הצורך..

קצת פרטים על עצמי:
קוראים לי הראל, אני גר במרכז, אני מתאמן סך הכל כשנה וחצי עם הפסקה באמצע.
אני שוקל סביבות ה-75 על 1.73 ואני לא יודע כמה אחוזי שומן בדיוק, אני משער סביבות ה-11.. והתחלתי לפני שבוע להתאמן בתוכנית האימונים SS..

לכבוד הפעם הראשונה החלטתי לשתף אתכם במתכון של רוטב עגבניות-מתאים גם לחיטוב!

מצרכים:בצל,פטריות,שום כתוש,רכז עגבניות נקי לחלוטין,תבלינים
אם אתם במסה אפשר להוסיף:שמן זית,קמח סויה,רכז עגבניות לא נקי לחלוטין
אם אתם רוצים להתפנק:שמנת

1. שמים בסיר קטן פטריות,בצל ושום כתוש. אני משתמש בסנפרוסט ולכן אני מחמם אותם שיפשירו ויוציאו את כל הנוזלים.. במסה אפשר להוסיף גם שמן זית- לא לחכות יותר מדי כי הוא נשרף מהר..מתחילים עם אש גדולה תמיד

2. שהכל רך מוסיפים רכז עגבניות בכמות הרצוייה..אפשר להוריד טמפרטורה, נניח מ-9 ל-6
חשוב: לא שמים את הרכז ישר מהקופסא.. אלא שמים מספר כפות רצויות בכוס, שמים קצת מים חמים ומערבבים ורק אז לשפוך לסיר..כל זה בשביל שזה לא ישרף וידבק לסיר..

3. מערבבים שיהיה מרקם אחיד ושמים תבלינים כרצונכם, אני שם מלח,פלפל שחור רצוי שיהיה עם גרגירים קטנים,קארי וסוד הקסם שאני חושב שחובה ברוטב עגבניות-סוכרזית של סוכר לייט..תנסו!

4. עכשיו כל אחד ישים את הרוטב על מנה שהוא אוהב, אני אישית שם ביחד עם הרכז כ-150 גרם של בשר עוף, ולפני ההגשה מוסיף 100 גרם פסטה חיטה מלאה..
תנסו עם:שרימפסים, טונה, בקר, פסטרמה- כל מה שעולה לכם בראש- הולך!

5. טיפים:
*כדי שלא ישרף וידבק לסיר (במקרה ואתם בחיטוב ולא שמתם שמן) צריך לבחוש לעיתים קרובות..
*כדי שייצא כמה שיותר סמיך- צריך להשאיר יותר זמן על האש..הנוזלים מתהדים..
מי שבמסה: אפשר לשים בצד קמח סויה ומים חמים עד שייצא מרקם אחיד ולהוסיף בהדרגה ולאט לרוטב עגבניות- אני מזכיר:זה בשביל הסמיכות..
*מי שרוצה להתפנק- אפשר להוסיף שמנת 😃

את הרוטב אני מכין לי כל יום כבר במשך חודש וכל יום אני נהנה ממנו- במיוחד בתקופת החיטוב- כי תכלס זה רק ירקות ותבלינים.. מומלץ מומלץ מומלץ..

אני לא טבח ולא כותב ספרי בישול- יכול להיות שיש משהו לא ברור, או לא מדויק ואין מינונים וערכים.. לכן אשמח אם תנסו את המתכון ותביאו לי ביקורות,טיפים,תיקונים והצעות-הכל יתקבל בברכה..לכל שאלה אני פה,מקווה שהבאתי רעיון למישהו..
הראל

תודה עשית לי חשק חחחח כשאני עושה רוטב לפסטה ואיטריות אז הוא די דומה למה שאתה כתבת...
בהחלט רוטב בריא. הכל עגבניות, פלפל, שום, פפריקה ומלח.

יש מצב שאני אעשה את זה היום... מה אתה אומר הולך טוב עם אורז?

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה.. אם אתה מנסה אז אל תשים הרבה רוטב כי האורז פשוט יתבע ויהיה לך דייסה כזאת.. אבל היא גם טעימה 😃

אל תשכח להביא לנו תוצאות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית