הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמה בת ה-16 נדרסה למוות: "רק התחילה לחיות"

פשוט כואב הלב, מעבר לזה שזה לא יאומן איך שנוהגים פה, אתם תגידו שאני גזען (ולא אכפת לי) אבל 99 אחוז שהנהג ממוצע מזרחי.
וחבל שזאת ילדה איכותית כזאת, מילא הייתה איזו פאקצה פרחה

פשוט כואב הלב, מעבר לזה שזה לא יאומן איך שנוהגים פה, אתם תגידו שאני גזען (ולא אכפת לי) אבל 99 אחוז שהנהג ממוצע מזרחי.

חזרנו לריב האשכנזים מזרחים מלפני 30 שנה? אולי המזרחים נוהגים כמו חרא אבל האשכנזים הרגו את זוהר.
ולעניין, הבחור הוא נהג חדש שכנראה נסע מעל המהירות המותרת ולא הספיק לבלום כששם לב לילדה. מצער

כואב הלב..סתם מעניין אותי..עשו לכם משהו על זה בבית הספר?
האם הכרת אותה אישית?

הוא ערבי.

ופותח האשכול אתה גר בקרית ביאליק או חיים?

• פותח/ת השרשור
כואב הלב..סתם מעניין אותי..עשו לכם משהו על זה בבית הספר?
האם הכרת אותה אישית?
החברים הממש קרובים שלה אירגנו מחר יום שכולם באים עם חולצות שחורות כי מחר זה ההלוויה שלה..
הוא ערבי.

ופותח האשכול אתה גר בקרית ביאליק או חיים?
כן

אה, אז אם פאקצה פרחה מתה זה סבבה, הבנתי. facepalm

מסכנה :(

אה, אז אם פאקצה פרחה מתה זה סבבה, הבנתי. facepalm

מסכנה :(
מבחינתי זה מצוין שפאקצה פרחה מתה, גם אם זה היה ערס, לא חסרים אנשים על כדור הארץ שהייתי רוצה שיחדלו מלהתקיים.
שילדה כזאת מתה זה כואב...
הניחוש שלי היה קרוב, מישהו מזרחי/ערבי.

מבחינתי זה מצוין שפאקצה פרחה מתה, גם אם זה היה ערס, לא חסרים אנשים על כדור הארץ שהייתי רוצה שיחדלו מלהתקיים.
אז אתה אדם מגעיל וגזען חשוך.

לכל היפי נפש, תפסיקו להתכחש החיים של כולם לא באמת שווים. תחשוב על דוגמה יותר קיצונית, הילדה הזאת או נרקומן שהיית נגעל מלהשתין עליו ברחוב? מר. עגבניה לא מגעיל וגזען חשוך, הוא פשוט אומר את האמת.

לכל היפי נפש, תפסיקו להתכחש החיים של כולם לא באמת שווים. תחשוב על דוגמה יותר קיצונית, הילדה הזאת או נרקומן שהיית נגעל מלהשתין עליו ברחוב? מר. עגבניה לא מגעיל וגזען חשוך, הוא פשוט אומר את האמת.
סוף סוף אדם ריאלי. שרואים סודני שאונס ילדה ברחוב לא הייתם מאחלים לו למות? אבל שאתם רואים ילדה זהב שאין הרבה כמוה בארץ, במקומה יש דור של פרחות ופקאצות טיפשות ושר****ת לא הייתם מתבאסים שדווקא היא מתה ולא איזה פרחה טיפשה שאני מקבל שבץ מלראות אותן כל פעם.
ואתה בהמה שכנראה גם בתול.
אני לא אגיב.

לפי דעתי לכולם מגיע לחיות חוץ ממחבלים זה שהם "ערסים או פקצות" לא אומר שלא מגיע להם לחיות

שמע אתה טמבל אחושרמוטה

סוף סוף אדם ריאלי. שרואים סודני שאונס ילדה ברחוב לא הייתם מאחלים לו למות? אבל שאתם רואים ילדה זהב שאין הרבה כמוה בארץ, במקומה יש דור של פרחות ופקאצות טיפשות ושר****ת לא הייתם מתבאסים שדווקא היא מתה ולא איזה פרחה טיפשה שאני מקבל שבץ מלראות אותן כל פעם.

אני לא אגיב.
תקבל שבץ זה לא מעניין אף אחד ויש הבדל בין "ערס" או איך שלא תקרא לזה כי אתה עדיין ילד מושפע ומישהי שפשוט אוהבת זין אין מה לעשות לבין סודאני שאונס

זה שהוא נרקומן לא אומר עליו שום דבר אתה לא יכול לשפוט אותו כל עוד הוא לא עשה משהו נורא ואיום שאתה אומר שצריך להרוג אותו עליו

שמע אתה טמבל אחושרמוטה

תקבל שבץ זה לא מעניין אף אחד ויש הבדל בין "ערס" או איך שלא תקרא לזה כי אתה עדיין ילד מושפע ומישהי שפשוט אוהבת זין אין מה לעשות לבין סודאני שאונס

זה שהוא נרקומן לא אומר עליו שום דבר אתה לא יכול לשפוט אותו כל עוד הוא לא עשה משהו נורא ואיום שאתה אומר שצריך להרוג אותו עליו
טוב אחי, אתה נשמע לי אדם נורא מקסים

טוב אחי, אתה נשמע לי אדם נורא מקסים
אדם מקסים או לא לפחות אני לא בנאדם כמוך.. אני גם יכול להגיד עלייך שכנזי מסריח וכו' אבל אין לי סיבה להגיד את זה מכל עדה יש אנשים טובים ולא טובים זה לא קשור לעדה..

הטמטום פשוט שופע אין מה להגיד...
אמרת שלא אכפת לך אם יגידו לך, אז כן, אתה גזען. גם הניסוח שלך מעלה קונוטציה נאצית.

בטעות נתתי לך מוניטין חיובי במקום שלילי, אל תחשוב לרגע שאני מסכים עם תורת הגזע שלך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית