ייעוץ ובניית תכנית למרות בעיות גב

Omerkap1

משתמש מתחיל
6
0
שלום!
קודם כל פרטים עלי:
בן 18
משקל (פעם אחרונה שנשקלתי לפני כמה חודשים) 74.
גובה: 179.
מבנה גוף: גיטרה.
האם אני יכול לקבל ייעוץ ועזרה בבניית תכנית שאני אוכל לעמוד בה למרות שאני סובל מבעיות גב (יש לי פרופיל 72 בגלל זה...)
ואיני יכול ללכת למכון כושר ולהרים משקולות.
היות ואני בשנת שירות האם נוכל לבנות תכנית שמתאימה לסטים בדירה: יש לי מתח, ואני בנוסף מתכנן לחזור להתאמן בריצה.
כאשר המטרה שלי היא לפתח שרירי בטן (ריבועים) לחזק את הידיים ופלג גוף עליון?
שאלה שנייה: מה המחיר לייעוץ?
תודה רבה!

שלום,

אנחנו יכולים לבנות לך תוכנית ביתית לירידה במשקל וחיטוב הגוף. ההגדרה הנכונה לא תהיה לפתח את שרירי הבטן, אלא להוריד את השומן באזור בשביל שיראו לך את הקוביות. אל תשכח אבל שקוביות זו פונקציה של אחוז שומן ומסת שריר, לכן אם אין לך מספיק מסת שריר באזור, תצטרך לרדת לאחוז שומן נמוך יותר - מה שאומר ששאר הגוף יכול להראות רזה מאוד ולא אסתטי (כי אין אפשרות לבקר מאיפה ירד השומן. הגנטיקה שלך היא זו שקובעת).
לא ניתן לעלות במסת השריר ולהוריד במסת השומן בו זמנית (לפחות לא באופן יעיל) מכיוון ששתי המטרות הללו דורשות אופן אכילה מנוגד (אחד דורש לאכול יותר, השני פחות).
להתחזק אפשרי עד גבול מסויים במצב של מאזן קלורי שלילי (מצב של הורדה במשקל וחיטוב הגוף). כשאתה אומר "לחזק את הידיים ופלג גוף העליון", האם אתה מתכוון להגדיל את השרירים או להשתפר לדוגמה בתרגילים כמו מתח וריצה? אם זה הראשון, כמו שציינתי - עלייה במסת השריר יחד עם הורדה בשומן היא לא אפשרית באופן יעיל. אם זה המצב השני, אין עם זה בעיה.

מחיר הייעוץ משתנה בהתאם לחבילה שאתה רוכש. החבילה הראשונה שאתה מחוייב לרכוש שכוללת בתוכה בניית תוכנית אימונים ותפריט תזונה מותאם אישית + מעקב אחריך לחודש ימים עולה ש"ח. לאחר מכן אתה יכול לרכוש חבילות עידכונים שכוללים בתוכם כל שינוי שנצטרך לעשות בתפריט או בתוכנית האימונים, גם אם זה לבנות אותם מחדש והמחיר הוא:
חודש עידכון = שקלים
2 חודשי עידכון = שקלים (ש"ח לחודש)
3 חודשי עידכון = שקלים (ש"ח לחודש)

את חודשי העידכון ניתן לרכוש רק לאחר רכישת חבילת הבסיס ב-ש"ח, ששם אנו מנסים להכיר אותך ואת גופך.

אתה מוזמן לעיין גם בדפי המידע על הייעוץ ב-2 הקישורים הבאים:
מידע כללי:
LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

אם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה!
לאור מה שכתבת כמה שאלות:
1. כתבת שהירידה באחוז השומן תהיה בהתאם למסת השריר, אם כך אם תהיה לי מסת שריר גדולה באיזור הבטן אני אצטרך לרדת פחות באחוז שומן...
אז האם תרגילים כמו כפיפות בטן יעזרו לי?
2. אם אני רוצה ששרירי הבטן יבלטו (משמע ריבועים) אני חייב להיות רזה ממש ? אין דרך שבה לא אאבד את המסת שריר הנוכחית שלי?
אני ממש לא רוצה להיות רזה מאוד, גם ככה המשקל שלי הוא טיפה נמוך. אני רוצה להראות עם מסת שריר וגם עם שרירי בטן נראים לעין.
אז אני מבין שיש כאן שני שלבים: חיטוב + מאסה. מה אני אצטרך לעשות קודם ?
3. האם יש אפשרות לעמוד במטרות האלו מבלי להשתמש בחדר כושר אלא עבודה בבית עם מתח וסטים על משקל גוף ? אני ממש לא מעוניין לדפוק לי את הגב עוד יותר.
תודה!

קודם כל תודה רבה!
לאור מה שכתבת כמה שאלות:
1. כתבת שהירידה באחוז השומן תהיה בהתאם למסת השריר, אם כך אם תהיה לי מסת שריר גדולה באיזור הבטן אני אצטרך לרדת פחות באחוז שומן...
אז האם תרגילים כמו כפיפות בטן יעזרו לי?
2. אם אני רוצה ששרירי הבטן יבלטו (משמע ריבועים) אני חייב להיות רזה ממש ? אין דרך שבה לא אאבד את המסת שריר הנוכחית שלי?
אני ממש לא רוצה להיות רזה מאוד, גם ככה המשקל שלי הוא טיפה נמוך. אני רוצה להראות עם מסת שריר וגם עם שרירי בטן נראים לעין.
אז אני מבין שיש כאן שני שלבים: חיטוב + מאסה. מה אני אצטרך לעשות קודם ?
3. האם יש אפשרות לעמוד במטרות האלו מבלי להשתמש בחדר כושר אלא עבודה בבית עם מתח וסטים על משקל גוף ? אני ממש לא מעוניין לדפוק לי את הגב עוד יותר.
תודה!
1. לא. תרגילי כפיפות הבטן זה ביזבוז זמן במצב של ירידה במשקל ובאחוז השומן. בתהליך של ירידה באחוז השומן, אתה לא תעלה במסת שריר והמטרה העיקרית זה לשמור על הקיים.

2. אתה לא תאבד מסת שריר, אתה תאבד מסת שומן ואלו 2 דברים שונים לגמרי. כמו שציינתי לפני כן, מסת שריר באזור בטן + אחוז שומן נמוך אלו הפרמטרים להשגת "קוביות". אם אין לך את אחד מהם (כאשר השני הוא העיקרי מבינהם) לא יצאו לך הקוביות המיוחלות. קודם צריך לרדת בשומן, לאחוז שומן נמוך ומשם לקבוע אם יש לך מספיק מסת שריר בשביל לא לגמור את התהליך "רזה מידי".
אם במצב כזה נגיע למסקנה שאתה באמת נהייה רזה והקוביות עדיין לא יוצאות, אז תצטרך לעבור תקופה של כמה חודשי עלייה במסת השריר (עלייה במשקל, עבודה עם משקולות בחדר הכושר או ציוד מספק בבית) ולאחר מכן לעבור שוב חיטוב והורדה באחוזי השומן.

3. את המטרה של להוריד באחוז השומן זה אפשרי ללא חד"כ ועבודה ביתית. אם תצטרך לעלות במסת השריר, זה יהיה בלתי אפשרי לעשות זאת באופן משמעותי ויזואלי ולאורך זמן רק עם מתח וסטים של משקל גוף מכיוון שנדרש לעלות התנגדות ואותה לא תצליח לעשות באופן יעיל עם ציוד מינימלי שכזה.

Back
למעלה תחתית