הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועדונים בת"א לשמיניסטים/18+

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
מישהו מכיר יכול לתת שמות זה יהיה נחמד מאוד:)
תודה מראש. 🚬🤪🚬

אתה יודע שכבר לא הולכים למועדון, משלמים ונכנסים, כן? (אלא אם אתה הולך למועדון של סודנים). וגם המקומות לא ממוינים לפי גילאים, זה כל יום משו אחר.
אם יתנו לך פה שם כלשהו ואתה סתם תלך אליו בסופש אקראי הסיכוי שתיכנס הוא בערך 5%.

מאיפה אתה? מתי אתם באים וכמה תהיו? עדיף לך שתדבר עם מפיק.

בדיוק, יש ליינים כל שבוע לגילאים אחרים. בכל מקרה מסיבות בתל אביב תמיד נגמרו אכזבה בשבילי, חור בכיס וזין ביד, תחפש מקומות כמו משק 77 או בכללי מסיבות בקיבוצים וחורים אחרים, אין ערסים והרבה יותר כיף.

בדיוק, יש ליינים כל שבוע לגילאים אחרים. בכל מקרה מסיבות בתל אביב תמיד נגמרו אכזבה בשבילי, חור בכיס וזין ביד, תחפש מקומות כמו משק 77 או בכללי מסיבות בקיבוצים וחורים אחרים, אין ערסים והרבה יותר כיף.
זה לא עניין של כיף, זה סוג אחר של מסיבות. הייתי במספיק מסיבות בירה וסנדל כדי לעבור למסיבות בת"א שגם מהם נמאס לי אחרי כמה זמן (ואז מתחיל השלב שאתה מבין שאתה נהייה זקן ב" בוא נלך לפאב, עזוב אותך מסיבה זה סתם מסריח").

אני דווקא גיליתי שעזבו מסיבה זה חרא נשב בפאב, שהתחוור לי שאני הופכת לבן אדם אלים במיוחד כשדורכים לי על הרגל (בלי צחוק)

פאב? מה עושים בפאב לעזאזל?
משלמים על מונית למקום מיוחד. מה מיוחד בו? שהאלכוהול עולה פי 3. מצד אחד אף אחד לא רוקד והמוזיקה בכללי חרא, מצד שני רועש ואי אפשר אפילו לדבר אחד עם השני.

שווה את הכסף.

פאב? מה עושים בפאב לעזאזל?
משלמים על מונית למקום מיוחד. מה מיוחד בו? שהאלכוהול עולה פי 3. מצד אחד אף אחד לא רוקד והמוזיקה בכללי חרא, מצד שני רועש ואי אפשר אפילו לדבר אחד עם השני.

שווה את הכסף.

חחח מחזק

אם כבר במסיבות עסקינן, יש פה בחור שמצלם מסיבות מטורפות!! רובן בקליפורניה, חלק מהן בלאס וגאס אבל הן פשוט גורמות לך להבין כמה המסיבות שאתה יוצא אליהן חרא:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף מסיבה מלא בחורות בלבוש מינימלי עם מכונת קצף
מאשר מסיבת אוזניות בתל אביב?!

😛

ועל זה נאמר
אנשים שצריך להרוג.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית