הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע סייקל גדילה מה דעתכם?

shay2211

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
674
51
0
שבוע 1-12 טסט אנט.750 לשבוע
שבוע 1-12 דקה 600 לשבוע
שבוע 1-12 טרנבולון אנט. 300 לשבוע
hcg ילקח 4 שבועות לפני סיום 5000 יח' לשבוע

שוקל 110 גובה 179

איזה סייקל זה שלך?

אם אתה 20% שומן, אז וותר על סייקל מסה ותחטב את עצמך.
את הדקה תיקח עד שבוע 10, הטרן - מינון נמוך מדי.

אני הייתי חושב על סייקל כזה:

1-12 טסט אננתת 500 מ"ג לשבוע
1-10 דקה 400 מ"ג לשבוע
1-8 טרן אננתת 600 מ"ג לשבוע

טרן תגביל אותו, עקב האנדרוגניות שלו (אומנם זה לא הוכח הקשר לרעילות לכליות, אבל עדיף ללכת על בטוח).

HCG, שבועייים לפני הזריקה האחרונה של הטסט עד שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט.

אני אחזק ואומר שאם זאת הפעם הראשונה שאתה לוקח טרן תוותר עליו הפעם ושתרצה להתחיל אם טרן תקח טרן טצטט כי אם טרן לא ישפיע עליך טוב בגלל שאנטט זה אסטר ארוך אתה תסבול מתופעות לוואי לאורך יותר זמן
באופן כללי תוריד מינונים מה אתה צריך כאלה מינונים מטורפים המינונים שמאנינהד המליץ הם הרבה יותר שפויים
HCG תקח שבוע לפני הזריקה האחרונה 1500IU עד 16 יום (זה 1500IU כל 4 ימים) מה אתה צריך 5000IU לשבוע מאיפה אתה מביא תא המינונים האלה ואם אתה באמת 20% שומן תצפה אחרי הסייקל הזה להיות 25-28 אחוז שומן שזה לא מעט בכלל אני במקומך הייתי מחכה טיפה מתחטב קצת טבעי ואז נכנס לסייקל

כבר רשמתי את זה בעבר, זה מה שדפוק כאן, כל אחד מתחיל סייקל, חושב שבסייקל השני שלו הוא צריך לקחת מינונים של מקצוענים, הרי הדעה הרווחת, מינונים גבוהים יותר=תוצאות טובות יותר.

הבעיה היא שזה מתחיל מהמתחרים בארץ, הם אלו שבונים את הסייקלים לאנשים וככה גם הם ממשיכים עם זה. 😣

כבר רשמתי את זה בעבר, זה מה שדפוק כאן, כל אחד מתחיל סייקל, חושב שבסייקל השני שלו הוא צריך לקחת מינונים של מקצוענים, הרי הדעה הרווחת, מינונים גבוהים יותר=תוצאות טובות יותר.

הבעיה היא שזה מתחיל מהמתחרים בארץ, הם אלו שבונים את הסייקלים לאנשים וככה גם הם ממשיכים עם זה. 😣

אני מסכים אם כל מילה מפתחי גוף בארץ רובם לפחות אין מושג באנבולים וכל הילדודס במכונים שהם מתאמנים מתלהבים ורוצים להיות גדולים אז הם מסדרים להם סייקלים בלי בכלל לדעת מה הם לוקחים אני שמעתי סיפורי זוועה על סייקלים ועצות כל כך מטומטמות שלא ידעתי איפה לקבור את עצמי והבעיה היא שכל הילדים חושבים שבגלל שהם גדולים אז הם מומחים באנבוליים אבל האמת היא שאין להם מושג מעצמם מה הם לוקחים שלא לדבר על המינונים המפלצתיים האלה מה זה?! אתם סוסים? בהמות מי צריך כאלה מינונים די כבר אם מנהג המזיק הזה באנבוליים יותר זה ממש לא יותר טוב הגוף מפצה על עודף הורמונים ומגביר פעילות אנזימית שמפרקת עודף של הורמונים שלא לדבר על התגברות של תופעות לוואי

בהתחשב בנתונים שלך הייתי מריץ סייקל פשוט של טסט אנטט + וינסטרול אולי לקראת סיום משלב מסטרון.

עוד פעם עם הסייקלים שלכם לא נמאס לכם כבר כל פוסט אותו הסיפור? מה אתם רוצים להתאבד? תוריד ת'מינונים אתה לא רוני קולמן ולא נעליים

טרן ודקה ביחד אתה יכול להגיד ביי ביי לחבר שלך...תחליף את הדקה בבולדנון למען הסדר הטוב.
תעשה ככה:
1-12 500 מג טסט אנטנט(או 750 כמה שבא לך)
1-12 בולדנון 600-800 מג
1-8 טרן 400-600 מג

טרן ודקה ביחד אתה יכול להגיד ביי ביי לחבר שלך...תחליף את הדקה בבולדנון למען הסדר הטוב.
תעשה ככה:
1-12 בולדנון 600-800 מג
1-8 טרן 400-600 מג

אם הוא לוקח טסט אין בעיה לקחת טרן ודקה ביחד 600-800 מג בולדנון ו400-600 מג טרן עוד פעם אתם והמינונים לבהמות משק שלכם מה יהיה??

אתה שוכח משהו פשוט,דקה ידוע כאחד ממשתקי הביצים הכי חזקים שיש בנוסף לזה טרן אז בכלל. ברור שהוא לוקח טסט אבל זה לא אומר שאחרי בומבה כזאת גם PCT לא בטוח יחזיר לו את הכול לתפעול.
קראתי לא במעט פורמים על אנשים שהלכו על הקומבינציה הזאת(במינונים נורמליים) והיו צריכים לעבור אחרי זה HRT בנוסף לPCT שלהם...אז למה לקחת את הסיכון הזה?
מעבר לזה בולדנון זה חומר הרבה יותר חלש מדקה,לכן מומלץ לקחת יותר אם הוא מתכנן לקחת 600 מג דקה בשבוע(זה מה שהוא כתב) אז הוא צריך לקחת יותר בולדנון מזה מן הסתם...עכשיו אני חושב ש600 מג זה דיי הרבה לכן הצעתי ללכת על 600 מג בולדנון אבל 800 אפשר גם זה לא משהו מיוחד.

קח בחשבון שמקובל לקחת בולדנון ל16 שבועות עם טסט אנטנט ל12 שבועות ואז פרופ לעוד 4.

אתה שוכח משהו פשוט,דקה ידוע כאחד ממשתקי הביצים הכי חזקים שיש בנוסף לזה טרן אז בכלל. ברור שהוא לוקח טסט אבל זה לא אומר שאחרי בומבה כזאת גם PCT לא בטוח יחזיר לו את הכול לתפעול.
קראתי לא במעט פורמים על אנשים שהלכו על הקומבינציה הזאת(במינונים נורמליים) והיו צריכים לעבור אחרי זה HRT בנוסף לPCT שלהם...אז למה לקחת את הסיכון הזה?
מעבר לזה בולדנון זה חומר הרבה יותר חלש מדקה,לכן מומלץ לקחת יותר אם הוא מתכנן לקחת 600 מג דקה בשבוע(זה מה שהוא כתב) אז הוא צריך לקחת יותר בולדנון מזה מן הסתם...עכשיו אני חושב ש600 מג זה דיי הרבה לכן הצעתי ללכת על 600 מג בולדנון אבל 800 אפשר גם זה לא משהו מיוחד.

קח בחשבון שמקובל לקחת בולדנון ל16 שבועות עם טסט אנטנט ל12 שבועות ואז פרופ לעוד 4.

אם הוא לא לקח טרן או דקה לבד לפני ויודע איך הוא מגיב להם באופן נפרד לקחת את שניהם ביחד זה די מטומטם כל אחד מגיב אחרת זה לא אומר שטיפול HRT זה חובה או שכל אחד יהיה חייב לעבור את זה דרך אגב בגלל זה אני אוהב test tapering כ PCT כי האתאוששות מובטחת

תעשה ככה:
1-12 בולדנון 600-800 מג
1-8 טרן 400-600 מג

זה דווקא נראה לי טוב ,אבל פעם ראשונה שלוקחים טרן לא צריכים לעבור את ה400 ,פעם ראשונה שלוקחים אותו אפשר להוציא המון אפקט גם מ200 מ"ג לשבווע (בהנחה שמדובר באנטט)

חחח עם אני לא הייתי עכשיו בסייקל של דקה והייתי קורא תהודעה שלך נראה לי בחיים לא הייתי לוקח דקה
"דקה ידוע כאחד ממשתקי הביצים הכי חזקים שיש "
נכון שיש את הקטע שדקה מוריד את החשק המיני ובמינונים גבוהים יש דקה דיק כמו שהחברה בחול אוהבים לקרוא לזה אבל בתאכלס לי לפחות זה לא כזה מורגש הכול רגיל 😛

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית