הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה בר רפאלי אמרה בראיון שעיצבן את כולם?

denous טוב שיש אנשים כמוך ,12344 שיהיה לך אחלה שימוש בחומרים, אבל תבין פלסטינים זה לא בני אדם תבין בן אדם שבא ושוחט תינוק רק בגלל שהוא יהודי וכל העם שלו קורא לו גיבור או שמחבל עולה לאוטובוס ורוצח חפים מפשע רק בגלל שהם יהודים זה לא בני אדם אז תתבגר ותפסיק להיות יפה נפש.

אני רושם הודעות על חוסר השיוויון?😆

נשבע לכם שאנשים שמצביעים לאורן זריף פחות מפגרים ממכם.

שוב, אני אבקש ממך להציג לי נתונים\עובדות\ביסוסים על כך שהמצב הכלכלי בארץ ביחס למדינות העולם ובכלל כל כך גרוע...
אני באמת ובתמים אשמח לקרוא ולראות אם מה שמשרד האוצר מראה הוא שגוי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן עכשיו שמתי לב, עלה ירוק.. צודק, אני דביל... ;)
בכל מקרה, זה הישג בשבילך.. פעם ראשונה שלא רשמת בתוכן ההודעה על על חוסר השיוויון שכל כך מתסכל אותך ועל האהבה שלך למחבלים..

שוב, אני אבקש ממך להציג לי נתונים\עובדות\ביסוסים על כך שהמצב הכלכלי בארץ ביחס למדינות העולם ובכלל כל כך גרוע...
אני באמת ובתמים אשמח לקרוא ולראות אם מה שמשרד האוצר מראה הוא שגוי...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4311984,00.html

אבל העיקר ששטייניץ אומר שהמצב שלך משתפר משנה לשנה.

כמה שטויות בפוסט אחד.

בר רפאלי סה"כ ניסתה לצאת "נייטרלית" ולומר אמירה שטוחה כמו כל דוגמנית שהיא מאחלת לשלום עולמי ובלה בלה בלה.
על מה כל הסרט שדפקו לה? כי זאת בר רפאלי -סה טו!
והיא בכלל אמרה שהיא מתפללת שאזרחים לא יפגעו משני הצדדים - דהיינו לא לוחמים, לא אנשי צבא, לא פעילי חמאס - אזרחים שרק רוצים שקט ולא עשו שום דבר רע.

איפה פה בדיוק זו שמאלנות?
אז היא יפת נפש ואמרה את זה מתוך מניעים אינטרסנטיים - סו וואט? אם בוחנים את האמירה שלה פרופר, אין בה שמץ של רוע או חוסר הגינות או שמאלנות.

ואנשים פה נכנסים לדיונים על כלכלה וביבי - שני דברים שלא הולכים יחד לטובת מעמד ה"כאילו" ביניים שהיה פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית