הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיגוע בת"א

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך
זה הכל בגלל שלא נכנענו להפסקת האש! פספסנו את ההזדמנות הזאת לדבר איתם, עכשיו הכל אבוד!!! תלמדו לקבל הצעה כשהיא מוגשת אליכם, לא ככה coldfire?

👉👌

זה הכל בגלל שלא נכנענו להפסקת האש! פספסנו את ההזדמנות הזאת לדבר איתם, עכשיו הכל אבוד!!! תלמדו לקבל הצעה כשהיא מוגשת אליכם, לא ככה coldfire?

👉👌
רגע לא הבנתי בסוף לא היסכמו אתמול על הפסקת אש?

בתור ת''אבי שנוסע הרבה , המצב מאוד מפחיד ! צריך להיכנס בחמאס ולהיות הרבה יותר אגרסיביים איתם !!

מבאס מאוד שהפחד חזר לרחובות תל אביב אבל לפחות הפיגוע הזה לא נראה כמו הפיגועים של פעם

מבאס מאוד שהפחד חזר לרחובות תל אביב אבל לפחות הפיגוע הזה לא נראה כמו הפיגועים של פעם
באותה מידה בדיוק הוא היה יכול להתפוצץ. להפך, פיגוע התאבדות יותר קל לבצע מלהטמין מטען באוטובוס ולברוח. זה היה פיגוע אזהרה.

ביבי האידיוט הזה עוד יביא עלינו אינתיפאדה שלישית בקצב הזה..

בע
זה קו שאני נוסע בו מדי פעם תלוי איזה קו עובר קודם.
מקווה שהתקופה הזאת לא תחזור, זה באמת מכניס אותך לפארנויות רציניות.

המטען היה דיי קטן ולפי מה שאני מכיר רוב המהנדסים הרצניים שלהם בכלא ככה שדי קשה להוציא פיגוע רציני

מה אתם מתלהבים, כולה מטען קטן וכל כך לא חשוב שהולכים להכריז על הפסקת אש חד צדדית. הידד לממשלה!

👉👌

הייתי עונה לך, אבל אני לא מבין את השפה של אנשים עם IQ שלילי.

המטען היה דיי קטן ולפי מה שאני מכיר רוב המהנדסים הרצניים שלהם בכלא ככה שדי קשה להוציא פיגוע רציני
לא צריך להיות מהנדס מוכשר בשביל להכין פצצה עם מתג.
אולי הם לא יצליחו לבנות מערך טילים גרעיניים מונחי GPS, אבל פצצה עם מתג הם יכולים לעשות בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית