הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הפרס לאולימפיה עלה

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
חברת American Media וה- IFBB מעלים את הפרס הראשון בתחרות לשנת 2009 אל הרף הגבוה ביותר: 800,000 דולר. בתוך הפרס כלולים 200,000 עבור הזכייה,. הארנולד קלאסיק היתה התחרות הכי קרובה בגודל הפרס: 466,000 דולר.

העליה בפרסים תהיה עבור תחרות הגברים וענף ה- figure.

http://www.flexonline.com/olympia_prize_money/news/717

פרס די קטן ביחס להשקעה נראה לי...

• פותח/ת השרשור
פרס די קטן ביחס להשקעה נראה לי...

😃 הכל די קטן ביחס להשקעה. אז? זה פרס רציני, והחלוקה אומרת הכל על ההעדפות של ראשי הארגונים.

800,000$ אלף דולר זה 3,200,000 מיליון שקל. סכום יפה מאוד לדעתי.ברור שכמה שיותר יותר טוב,אבל גם זה לא רע ביכלל.
באדי בילדרים כמו קאטלר/דקסטר מבזבזים בשנה על הגוף שלהם כ-100,000$ אלף דולר.כך שזה מתקזז להם 🙄

800,000$ אלף דולר זה 3,200,000 מיליון שקל. סכום יפה מאוד לדעתי.ברור שכמה שיותר יותר טוב,אבל גם זה לא רע ביכלל.
באדי בילדרים כמו קאטלר/דקסטר מבזבזים בשנה על הגוף שלהם כ-100,000$ אלף דולר.כך שזה מתקזז להם 🙄
ומקבלים עוד חוזי פירסום בסך של מיליון דולר, אל תדאג להם הם חיים טוב

באדיבילדרים ברמות האלו עובדים בעבודות נוספות?

• פותח/ת השרשור
באדיבילדרים ברמות האלו עובדים בעבודות נוספות?

ג'אי קאטלר הוא איש עסקים, לי פריסט כותב עבור מגזינים, דינה וסטרפליד עובדת ככירופרקטית, אירה מעיין היא מאמנת כושר, וכיוצ"ב.

שורה תחתונה: כן!!

יותר נכון יהיה לומר שעבור רוב מפתחי הגוף פיתוח הגוף הוא הכנסה שנייה.

ג'אי קאטלר הוא איש עסקים, לי פריסט כותב עבור מגזינים, דינה וסטרפליד עובדת ככירופרקטית, אירה מעיין היא מאמנת כושר, וכיוצ"ב.

שורה תחתונה: כן!!

יותר נכון יהיה לומר שעבור רוב מפתחי הגוף פיתוח הגוף הוא הכנסה שנייה.

זה ממש לא מדוייק מה שאתה אומר...
קאטלר הוא איש עסקים כי יש לו את האנשים שלו שעובדים בשבילו ומשתמשים בשם שלו ככרטיס להצלחה..תהיה בטוח שהוא לא מתרוצץ בין לקוחות או עסוק בפגישות כל היום..
לי פריסט כבר כמה שנים לא בטופ והסיבה שהוא רושם במגזינים זה רק בגלל קריירת הבאדיבילדינג שלו...ולא שום סיבה אחרת...
אירה מעיין תותחית אבל מיותר להסביר שהיא לא אמורה להיות באותה שורה של החבר'ה האלה...

בקיצור,כל ifbb pro כשמם כן הם...מפתחי גוף מקצוענים(כמקצוע..) כל מרצם וזמנם מופנה לתחום...
זה שבדרך הם עושים עוד המון כסף בתחומים נלווים לבאדיבילדינג ועקב השם שצברו ממש לא אומר שיש להם עוד עיסוק,"באדיבילדינג הכנסה שנייה .." וכו'...

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא מדוייק מה שאתה אומר...
קאטלר הוא איש עסקים כי יש לו את האנשים שלו שעובדים בשבילו ומשתמשים בשם שלו ככרטיס להצלחה..תהיה בטוח שהוא לא מתרוצץ בין לקוחות או עסוק בפגישות כל היום..
לי פריסט כבר כמה שנים לא בטופ והסיבה שהוא רושם במגזינים זה רק בגלל קריירת הבאדיבילדינג שלו...ולא שום סיבה אחרת...
אירה מעיין תותחית אבל מיותר להסביר שהיא לא אמורה להיות באותה שורה של החבר'ה האלה...

בקיצור,כל ifbb pro כשמם כן הם...מפתחי גוף מקצוענים(כמקצוע..) כל מרצם וזמנם מופנה לתחום...
זה שבדרך הם עושים עוד המון כסף בתחומים נלווים לבאדיבילדינג ועקב השם שצברו ממש לא אומר שיש להם עוד עיסוק,"באדיבילדינג הכנסה שנייה .." וכו'...

יש משהו במה שאתה אומר. יחד עם זאת, כמה נקודות להתייחסות לדברייך.

קאטלר הוא לא אייקוקה או טראמפ. אם הם בעצמם מגיעים לפגישות עסקים, גם הוא מגיע. עניין התדירות נתון לדיון, שכן איני מכיר את סדר יומו בכל רגע נתון.

למרות שזה מוזר בעיני, אירה מעיין תותחית ברמה עולמית. העובדה שהיא אשה (וכן, יש לעובדה זו משקל) גורם לרבים לזלזל בהישגים שלה. אחת הבעיות היא שהיא מתחרה בשם מדינה עם מנטיות רגרסיבית כלפי ספורטאיות (בכל תחום). לראייה: קבוצת המתעמלות של ישראל נסעה לתחרות על חשבונה, בעוד שקבוצת המתעמלים נסעה על חשבון המדינה.

אין לשכוח שאת ההצלחה של אירה מודדים לפי פרמטרים של ארגון אירופאי (במקור) , שלא מתבייש להראות לצופים גוף שרירי נשי על הבמה.

אירה, כמו מפתחי גוף רבים, עוסקת בתחום הכושר. היא לא עוסקת בכך בגלל שזה רק תחביב גרידא, אלא גם בגלל שהיא צריכה כסף. שהרי בארץ לא יממנו אותה בקלות. אגב, את אירה ממנת חברת תוספי תזונה בארץ. כמה נשים מקבלות מימון כזה?

אגב, ישנם מפתחי גוף שהתחרו בעבר הלא רחוק עברו לייזמות בתחום, והם לא פרשו בגלל זקנה. בשבילם פיתוח גוף הא הכנסה שנייה.

ברמות הממש ממש גבוהות [עשיריה ראשונה באולימפיה] אין להם ממש צורך בעבודה, החוזי פירסום מכסים להם את ההוצאות..

Back
למעלה תחתית