הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית גלקסי

• פותח/ת השרשור Divon
  • פורסם בתאריך

Divon

משתמש פעיל
476
2
נק' מוניטין:
30
476
2
אמא שלי השבוע טסה לחול ואני חושב לקנות גלקסי (S2\3)
איפה יותר משתלם לקנות? בצרפת (לשם היא טסה) אם בכלל אפשר לקנות שמה במחיר טוב, או בדיוטיפריי (אם יש שמה את הבלאק פריידי עדיין, אם היה שם בכלל)

מה שלא יהיה תבדוק שזה יתמוך תדרים של ישראל שלא תזמין ואז תשים פה סים קארד ישראלי ויעשה לך פאדיחות שלא יתאים

בצרפת גלקסי 3 אמור לעלות בסביבות ה-460 יורו לפני החזרים (אני חושב שאין החזרים בנמל התעופה בצרפת). אם תקנה את הדגם הבינלאומי (i9300) לא תהיה לך בעיה עם הארץ. רק שתדאג לבקש סימפרי כמובן ולא עם חוזה למפעיל צרפתי.

בצרפת גלקסי 3 אמור לעלות בסביבות ה-460 יורו לפני החזרים (אני חושב שאין החזרים בנמל התעופה בצרפת). אם תקנה את הדגם הבינלאומי (i9300) לא תהיה לך בעיה עם הארץ. רק שתדאג לבקש סימפרי כמובן ולא עם חוזה למפעיל צרפתי.
יש לי S3 שקניתי בישראל ויש לו רום צרפתי, אז זה בטוח עובד בארץ

יש לי S3 שקניתי בישראל ויש לו רום צרפתי, אז זה בטוח עובד בארץ
רום לא קשור, אפשר להחליף מודם. אבל בתכלס התדרים האירופאיים זהים לישראל. יש רק בעיות עם קונפיגורציות של תדרי ארה"ב בדגמים שהם לא i9300.

ממליץ לך לחקור קצת על הנקסוס 4, אם אמא שלך נמצאת בצרפת כמה שבועות.
יש בעד ונגד כמו בכל פלאפון אחר אבל המחיר (לפחות מבחינתי) סגר את העיסקה, אני קניתי בארצות הברית (350$ בערך) אבל המחיר בצרפת אותו דבר.
המלאי נחטף בדקות אז צריך להיות עם האצבע על הדופק וגם ההזמנה קצת בעייתית אבל אם יש לך רצון וכוח להתעסק עם זה זה יכול להיות שווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית