הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכים בווינגיט

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
אני כרגע בקורס ושיעור קודם למדנו שאצל מתאמן מתחיל אין היפרטרופיה בשמונה השבועות הראשונים שבהם הוא מתאמן...
זאת אומרת, לא משנה מה הוא יעשה, לא תיהיה גדילת שריר ב8 השבועות הראשונים... לכן ההמלצה הרווחת היא לתת לו ללמוד תנועות של תרגילים למינהם כדי שהגוף "ישנן" אותן ולצבור כוח כדי לגרום להיפטרופיה טובה יותר בתום ה8 שבועות...
האמת, נשמע לי קצת תמוה אבל החלטתי לך להתלהם אלא להגיע לכאן ולראות אם יש למישהו מחקר בעד או נגד ? טענה בעד או נגד ? אמת או שקר ?
אשמח לתשובה...

גם ככה 8 שבועות זה ממש קצת זמן ככה שלדעתי זה לא משנה.

כשאני עשיתי קורס לא דיברו על זה דבר
אניח מניח שזה תלוי ברכז\מרצה.

מי הרכז קורס שלך?

• פותח/ת השרשור
מה הרעיון של SS?

לצבור כוח.. מה הקשר בין זה לבין אי גדילת שריר במשך 8 שבועות?

גם ככה 8 שבועות זה ממש קצת זמן ככה שלדעתי זה לא משנה.

כשאני עשיתי קורס לא דיברו על זה דבר
אניח מניח שזה תלוי ברכז\מרצה.

מי הרכז קורס שלך?

אני בשלוחה בירושלים הרכז הוא ישי ג'רג'י, אחלה בחור..
גד"א העניין הוא לא אם זה משנה או לא כי זה מעט זמן אלא אם זה נכון או לא...

לצבור כוח.. מה הקשר בין זה לבין אי גדילת שריר במשך 8 שבועות?

אני בשלוחה בירושלים הרכז הוא ישי ג'רג'י, אחלה בחור..
גד"א העניין הוא לא אם זה משנה או לא כי זה מעט זמן אלא אם זה נכון או לא...
הוא היה המרצה שלי בקמפוס שיאים לפני שנה.. בחור טוב מצחיק אבל מזיין בשכל הרבה
גם לנו הוא אמר את זה..

יש לי מתאמן שבערך חודשיים וחצי אימנתי אותו והוא גדל והתחזק המון ככה שזה נשמע קצת בולשיט

אני כרגע בקורס ושיעור קודם למדנו שאצל מתאמן מתחיל אין היפרטרופיה בשמונה השבועות הראשונים שבהם הוא מתאמן...
זאת אומרת, לא משנה מה הוא יעשה, לא תיהיה גדילת שריר ב8 השבועות הראשונים... לכן ההמלצה הרווחת היא לתת לו ללמוד תנועות של תרגילים למינהם כדי שהגוף "ישנן" אותן ולצבור כוח כדי לגרום להיפטרופיה טובה יותר בתום ה8 שבועות...
האמת, נשמע לי קצת תמוה אבל החלטתי לך להתלהם אלא להגיע לכאן ולראות אם יש למישהו מחקר בעד או נגד ? טענה בעד או נגד ? אמת או שקר ?
אשמח לתשובה...
חח איזה קורס אתה? אני במטבח שמה

שטויות.
המתאמנים של דני הוכיחו כי בחודשיים אפשר לעלות 3 קילו בחודש תוך כדי ירידה בשומן ועלייה במסת השריר.

שטויות.
המתאמנים של דני הוכיחו כי בחודשיים אפשר לעלות 3 קילו בחודש תוך כדי ירידה בשומן ועלייה במסת השריר.
ואתה חושב שהם עשו את זה בצורה טבעית? מדובר במתאמנים טבעיים פה ומתחילים שזה בטח לא המתאמנים של דני

• פותח/ת השרשור
הוא היה המרצה שלי בקמפוס שיאים לפני שנה.. בחור טוב מצחיק אבל מזיין בשכל הרבה
גם לנו הוא אמר את זה..

יש לי מתאמן שבערך חודשיים וחצי אימנתי אותו והוא גדל והתחזק המון ככה שזה נשמע קצת בולשיט

אני גם מטיל בזה ספק.. בגלל זה אני רוצה לראות מחקר בעד או נגד.. אני לא מוצא משהו בעניין...

חח איזה קורס אתה? אני במטבח שמה

נראלי אתה בנתניה.. אני בשלוחה של ווינגייט במלחה ירושלים..

שטויות.

חחח... SUPERNATURAL אחלה סדרה !!

רק תבינו את הרמה בארץ בקורס שלי היה חלק שלמדנו איך לעבוד שיטת צ'טים
אם המתאמנים מתקדים כן כן התכניות של בלידרים שאתם במגזינים אלו זה חומר לימוד בוניגט

לא יודע לא למדתי שום דבר כזה.
כשדיברנו על טכניקות כמו סופר סטים, דרופ סטים, וכו הרכז שלנו אמר שזה לא משהו שאמור להיות חלק מאימון מרכזי, אולי רק להוסיף קצת עניין למתאמן בתרגיל אחד סתם לשנות שגרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית